In 't zonnetje

In het zonnetje: Zazou

Dit is Zazou, een mini australian labradoodle (9 kilo) uit Scheveningen. Ze is vier jaar oud en haar baasjes zoeken een lieve oppas die van haar gezelschap wil genieten. Ze is erg gericht op mensen, maar vindt het ook leuk om met andere honden te spelen. Deze kleine krullenbol vindt het heerlijk om door de duinen van Scheveningen of door het bos te rennen. Thuis is ze rustig en vindt ze het heerlijk om te knuffelen. Hoe vaak en wanneer er wordt opgepast gaat in overleg! Net wat voor u passend is dus.

Verder lezen…

In het zonnetje: Fietje

Dit is Fietje, een gezellige en sociale teckel die dol is op knuffelen. Ondanks haar leeftijd (14 jaar) is ze nog heel vitaal en ze wandelt nog maar wat graag. Haar baasje Hijke zoekt een lieve OOPOEH die het leuk vindt om 1-2 dagen in de week met Fietje door te brengen. Af en toe een weekendje/korte vakantie is ook heel fijn als u dat leuk zou vinden. Fietje is lief, sociaal, kan goed met kinderen en gaat niet achter katten aan. Kortom een erg gezellig oppashondje!

Verder lezen…

In het zonnetje: Teuntje

Dit is Teuntje! Een lief, vrolijk en zachtaardig hondje dat samen met haar baasje Barbara in Amsterdam op een woonschip woont. Vanuit de stuurhut kan ze dan heerlijk naar buiten kijken. Maar ook is ze regelmatig in het Westerpark te vinden waar ze lekker los rond kan rennen of (graag) een lekkere plons maakt. Want ze is dól op zwemmen. Bovendien kan ze goed met andere honden (en katten) overweg. En met Teuntje aan uw zijde heeft u al gauw leuk contact, want ze begroet iedereen even vrolijk. Deze lieve 6-jarige Cocker Spaniel is dus een behoorlijk vrolijk wandelmaatje. Haar baasje zoekt een lieve OOPOEH en is hartstikke flexibel: een vaste dag mag, maar hoeft helemaal niet. Alleen af en toe een dagje oppassen is ook prima.

Verder lezen…

Is teckel Tony uw Valentijn?

Naam: Tony
Woonplaats: Rotterdam 

Over Tony: Teckel Tony uit Rotterdam is een bijzonder vrolijk ventje. Een klein maar dapper hondje dat graag met andere honden (groot en klein) speelt. Als z’n baasjes een dagje (en misschien nachtje) weg zijn zou Tony graag bij een lieve OOPOEH komen spelen. Om samen lekker te wandelen en vervolgens lekker tegen hem/haar aan te komen liggen op de bank. 

Knuffelenheel graag!


Interesse in een kennismaking?
Bekijk hier Tony’s profiel. Om in contact te komen kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken. U kunt ook even bellen naar 020-7853745 

Toch liever een afspraakje met een andere hond of benieuwd naar de andere honden in uw buurt? Klik hier

Is Roxy uw Valentijn?

Naam: Roxy
Woonplaats: Almere 

Over Roxy: Deze vrolijke maar ietwat verlegen jongedame gaat na een succesvol eerste afspraakje heel graag met u aan de wandel! Drukke hondenveldjes zijn niet aan haar besteed maar een lekkere wandeling met z’n tweetjes des te meer. Daarnaast is ze dol op spelen en lekker  kluiven. Dit voormalig straathondje heeft haar plekje gevonden bij haar baasjes Liz en Mark die haar een heel warm thuis hebben gegeven en een lieve oppas voor haar zoeken voor de maandag en/of woensdag. 

Knuffelen: ja graag!

Interesse in een afspraakje?
Bekijk hier Roxy’s profiel. Om in contact te komen kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken. U kunt ook even bellen naar 020-7853745 

Toch liever een kennismaking met een andere hond of benieuwd naar de andere honden in uw buurt? Klik hier

Is Indy uw Valentijn?


Naam:
 Indy
Woonplaats: Utrecht 

Over Indy: deze Utrechtste jongedame van amper 3,5 kilo heeft een hoop enthousiasme en liefde voor u in petto. Ze is aanhankelijk, dol op andere (kleinere) hondjes en loopt graag gezellig met u mee (aan de riem). Haar baasjes zoeken een lieve oppas die een dag per week op haar willen passen. Het zal gaan om maandag, woensdag of donderdag, in overleg uiteraard! Dit 2-jarige teckeltje maakt heel graag kennis met u!

Knuffelen: ja graag!


Interesse in een kennismaking?
Bekijk hier Indy’s profiel. Om in contact te komen kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken. U kunt ook even bellen naar 020-7853745 

Toch liever een afspraakje met een andere hond of benieuwd naar de andere honden in uw buurt? Klik hier

Zijn Ties en Juul uw Valentijn?

Naam: Ties en Juul
Woonplaats: Den Haag 

Over Ties en Juul: Dit zijn de broertjes Ties en Juul. Een bijzonder vrolijk stel dat dol is op gezelligheid en knuffelen. Ze zijn lief en passen zich makkelijk aan. Hun baasjes zoeken een lieve oppas voor de dinsdagen, maar als een andere dag u beter uitkomt staan ze daar ook voor open.

Knuffelen: heel graag!
Ideale date: Lekker luieren of juist heerlijk aan de wandel. U mag kiezen!

Interesse in een kennismaking?
Bekijk hier Ties en Juuls profiel. Om in contact te komen kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken. U kunt ook even bellen naar 020-7853745

Toch liever een afspraakje met een andere hond of benieuwd naar de andere honden in uw buurt? Klik hier

Is Eddy uw Valentijn?

Naam: Eddy
Woonplaats: Amsterdam

Over Eddy: Eddy is een echte knuffelbeer. Hij is dol op alle mensen en wordt het liefst de hele dag door geaaid. Met zijn vrolijke koppie lijkt het alsof hij altijd lacht. Eddy is dol op wandelen en loopt graag en goed mee. Eddy’s baasjes zoeken voor de maandag iemand die lekker met Eddy wil knuffelen en hem een rondje wil uitlaten (lange wandeling mag natuurlijk ook altijd maar is niet noodzakelijk).
Knuffelen: ja graag!
Ideale date: Lekker samen naar het park en daarna heerlijk knuffelen. 

Interesse in een kennismaking?
Bekijk hier Eddy’s profiel. Om in contact te komen kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken. U kunt ook even bellen naar 020-7853745

Toch liever een afspraakje met een andere hond of benieuwd naar de andere honden in uw buurt? Klik hier

 

In het winterzonnetje: Gizmo

Dit is Gizmo. Een ongelofelijk lief Haags hondje dat dol is op wandelen, knuffelen en spelen en met z’n 1 jaar goed luistert maar ook nog heerlijke puppystreken heeft. Gizmo woont met z’n baasje in Scheveningen en is dus dol op het strand. Maar ook voor een lekkere boswandeling of een rondje park is Gizmo te porren. En na de wandeling komt Gizmo heel graag lekker tegen u aan liggen op de bank liggen slapen. Het is net hondje, maakt niks kapot en hij zou het heel leuk vinden om een lieve OOPOEH te vinden voor een dagje in de week om samen leuke dingen te doen. Verder lezen…

In het winterzonnetje: Senna

Dit is Senna. Een vrolijk hondje dat met haar baasje in Amsterdam woont en dolgraag een lieve OOPOEH zou vinden voor 1 of meerdere door de weekse dagen. Haar baasje staat voor de klas en op die dagen zou het heerlijk zijn om vertroeteld te worden door een OOPOEH. Senna speelt graag, is dol op gezelligheid en gaat graag met u aan de wandel. Ze is rustig en graag bij je in de buurt. En ze heeft een hoop liefde te geven. Senna mag geen trappen lopen en moet dus getild worden, ze weegt zo’n 7 kilo.
Verder lezen…

In het winterzonnetje: Ivy


Dit is Ivy. Volgens haar baasje “een klein bundeltje geluk”. Ze is lief, een beetje eigenwijs en is dól op aandacht krijgen en geknuffeld worden. Ze is gek op gezelligheid en kan met mensen en dieren goed overweg maar met lange wandelingen doe je haar geen plezier. Een lekker ommetje in de buurt is voor Ivy meer dan genoeg. En met regen…. blijft ze liever binnen! Haar baasjes zoeken een lieve OOPOEH die het gezellig vindt om een af en toe tijd met dit lieve vriendinnetje door te brengen. Het aantal dagen: daar komen jullie samen wel uit. Het gaat erom dat er een leuke klik is. Handig: Ivy verhaart niet.
Verder lezen…

In het winterzonnetje: Pepper

Dit is Pepper. Een ongelofelijk lief en zachtaardig hondje. Ze is twee jaar oud en woont met haar baasje Lotte in Rotterdam. Ze zou dolgraag een lieve OOPOEH vinden die op één of meerdere doordeweekse dagen op haar wil passen. Ze is dol op wandelen, luistert goed en speelt graag met andere honden. En thuis gaat ze heerlijk liggen slapen in haar mandje of (als dat mag) lekker op de bank. Kortom: een heel erg lief oppashondje.
Verder lezen…

In het winterzonnetje: Bobby

Dit is Bobby. Een jong en vrolijk reutje dat zeer avontuurlijk is aangelegd. Hij gaat met z’n baasje Kim mee kitesurfen, wandelen en reizen en is echt een gezelligheidsdier. Hij is graag onder de mensen en/of andere dieren. Bobby woont met z’n baasje in Utrecht en zou dolgraag een lieve OOPOEH vinden om 2 à 3 dagen per week mee door te brengen en samen mee te wandelen en te knuffelen. En als het goed klikt zou het hartstikke leuk zijn als Bobby eens een weekendje kan komen logeren.
Verder lezen…

Bobbi in het zonnetje

Dit is Bobbi! Een vrolijk, levenslustig hondje van bijna een jaar oud met een ontembare energie die dolgraag lekker aan de wandel wil met een lieve Rotterdamse OOPOEH. Is het bos dartelt ie graag lekker tussen de bladeren. Bobbi’s baasje Lidia zoekt een lieve OOPOEH voor 2 dagen in de week. Bobbi luistert goed en kan ook goed met andere honden (groot en klein) overweg. Gezelligheid gegarandeerd met dit lieve en speelse hondje. Verder lezen…

Bowie in het zonnetje

Dit is Bowie, een zeer vrolijke Labradoodle uit Utrecht (Leidsche Rijn). Hij is dol op stoeien, achter z’n bal aan rennen en tegen je aan in slaap vallen. Buiten loopt hij graag heerlijk te hollen, maar ook an de lijn wandelen kan hij heel goed. Alleen zijn is hij nog aan het oefenen. Z’n baasje zou het heel fijn vinden om een lieve OOPOEH te vinden voor een paar daagjes (in overleg) per maand, het gaat niet om vaste dagen. En als het af en toe eens ’s avonds zou kunnen zou dat fijn zijn maar dat is geen must. Bent u 55+ en lijkt het u leuk om Bowie de nodige knuffels en koekjes te geven? Bowie en z’n baasje Annemarie maken graag kennis met u! Verder lezen…