In 't zonnetje

Vind uw valentijn!

 

Naam: Crumpet
Woonplaats: Rotterdam (Oude Noorden)
Over Crumpet: Deze energieke dame is een 3-jarige Welsh Corgi Cardigan
Knuffelen & spelen: ja graag! 

Ideale date: Crumpet is dol op verkennen en veel snuffelen; of dat nou een stadswandeling is of een rondje in het park; met allebei doe je haar een plezier. Ze is dol op aandacht van mensen en zal iemand, zodra ze oogcontact heeft, met een kwispelende staart uitnodigen voor een aai over haar bol. Spelen met andere honden vindt ze net zo leuk. Thuis vindt ze het leuk om met je spelen maar zal ook zeker haar rust momenten zoeken. Onder het uiteinde van een gordijn is dan een van haar favoriete slaapplekjes.  

Interesse in een kennismaking?
Vooral voor af en toe in het weekend vinden haar baasjes het fijn als ze een middag met een OOPOEH op pad kan gaan of zelfs een nachtje zou mogen logeren! Aantal dagen en wanneer is helemaal in overleg. Bent u 55+ en heeft u interesse in een kennismaking met Crumpet en haar baasjes? Bekijk hier haar volledige profiel en dien een aanvraag voor haar in: https://www.oopoeh.nl/profiel/baasje/14224

Vind uw Valentijn!

Naam: Eddie
Woonplaats: Den Haag
Over Eddie: deze joviale vriendin is een 1-jarige Cairn Terriër
Knuffelen: ja graag!

Ideale date: Een lekkere wandeling eventueel eindigend op een terrasje. Of een gezellig (snuffel)spelletje. Ze is erg sociaal naar mens en dier en komt ook heerlijk op schoot zitten om lekker te knuffelen. 

Interesse in een kennismaking?
Het baasje van Eddie zoekt een OOPOEH die 1 à 2 dagen per week net zo van de gezelligheid en vrolijkheid wil genieten als zij. Bent u 55+ en heeft u interesse in een kennismaking met Eddie en haar baasje Krissy? Bekijk hier haar volledige profiel en dien een aanvraag voor haar in: https://www.oopoeh.nl/profiel/baasje/15374

Vind uw Valentijn!

Naam: Rijkie van Kwispelstein
Woonplaats: Amsterdam (Oud-West)
Over Rijkie: Deze energieke jonge god is een 2-jarige Labradoodle
Knuffelen: ja graag!

Ideale date: Een lekker rondje park! Deze energieke jongeman is dol op het park en loopt dat heerlijk te kwispelen met zijn bal of een stok. De lieve krullebol is gek op gezelschap (vooral van mensen) en is een graag geziene gast van het Vondelpark en zijn eigen wijkje Oud-West. Nu in de familie een klein baby’tje is zouden zijn baasjes graag een OOPOEH vinden die Rijkie wat extra aandacht voor hem alleen kan geven.

Interesse in een kennismaking?
De baasjes van Rijkie zoeken een OOPOEH die hem wat extra aandacht kan geven. Aantal dagen en welke dag is helemaal in overleg. Bent u 55+ en heeft u interesse in een kennismaking met Rijkie en zijn baasjes? Bekijk hier zijn volledige profiel en dien een aanvraag voor hem in: https://www.oopoeh.nl/profiel/baasje/16025

Vind uw Valentijn!

 

Naam: Luna
Woonplaats: Utrecht (Leidsche Rijn)
Over Luna:
deze lieve 4-jarige dame is een middelgrote Labradoodle
Knuffelen: ja graag!

Ideale date: Een lekkere wandeling in bos, strand of park. Regen of kou maakt voor Luna niets uit! Ze luistert goed en loopt keurig naast u en trekt niet aan de riem. Maar deze lieve dame kan ook heerlijk luieren, liefst in de zon op een lekker kleedje.

Interesse in een kennismaking?
De baasjes van Luna zoeken een OOPOEH die 1 a 2 dagen per week (of dagdelen) op haar willen passen. Bent u 55+ en heeft u interesse in een kennismaking met deze Utrechtse schone en haar baasjes? Bekijk hier haar volledige profiel en dien een aanvraag voor haar in: https://www.oopoeh.nl/profiel/baasje/13889

Lieve Hiske zoekt OOPOEH in Den Haag

Hiske is een gezellige en vrolijke Ierse Terriër (2 jaar oud) hond die gek is op spelen. Met andere honden, of met het baasje. Ze kan goed alleen zijn en ligt dan het liefst in het zonnetje te slapen maar ze vindt het veel gezelliger als er iemand in de buurt is. Hiske is makkelijk en luistert goed. Hiske is ook een terriër, als ze wat in haar koppie heeft, is het moeilijk haar daar vanaf te brengen. Ze houdt van mensen en ligt het liefst aan je voeten op haar kleedje onder tafel. Baasje Carlijn zoekt een lieve OOPOEH die eens in de week kan oppassen. De oppasdag kan in overleg worden afgestemd maar de werkdagen waarop dat nodig is zijn maandag, dinsdag of donderdag.

Bekijk hier het profiel van Hiske. Bent u 55+, woont u in Den Haag en lijkt het u gezellig om op Hiske te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Hiske of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Hiske en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Hiske, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Tommy zoekt een lieve OOPOEH in Den Haag

Vrolijke Tommy zoekt een lieve oppas (55+) in Den Haag (omgeving Laan van Meerdervoort). 
Verder lezen…

Kleine Indy zoekt OOPOEH in Amsterdam (Tuindorp Oostzaan)

Rustige Indy zoekt een lieve oppas (55+) in Amsterdam (Omgeving Tuindorp Oostzaan). Klein en fijn, dat is Yorkshire Terrier Indy (13 jr.) in het kort. Verder lezen…

Vrolijke Daantje zoekt OOPOEH in Amsterdam Noord

De lieve, sociale en vrolijke Labradoodle Daantje zoekt een OOPOEH in Amsterdam (Noord) die met haar wil wandelen, haar flink wil knuffelen en met haar wil ravotten. Daantje is een blije pup van bijna 11 maanden die het heerlijk vindt om met andere honden te spelen of hen te observeren in het park. Ze kan goed loslopen, kan goed met kinderen overweg en is een vrolijk en makkelijk kameraadje om op te passen. Bent u dol op spelen? Dat komt mooi uit, want Daantje is dat ook. Maar na de wandeling gaat ze ook lekker rustig liggen en (uit)slapen.

Baasjes Gijsbrecht en Jacqueline zijn op zoek naar een lieve OOPOEH die af en toe op Daantje wil passen, of haar wil uitlaten. Ze denken aan 1 keer per week (geen vaste dag, dag in overleg i.v.m. onregelmatige diensten). Daantje is middelgroot en natuurlijk nog volop aan het leren en aan het ontdekken.
Iets voor u?

Bekijk hier het profiel van Daantje. Bent u 55+, woont u in Amsterdam en lijkt het u gezellig om op Daantje te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Daantje of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Daantje en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Daantje, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Vrolijke Moos zoekt OOPOEH in Amsterdam

Dit is Moos. Een enthousiast en geduldig bolletje wol dat samen met z’n baasjes in Amsterdam (Watergraafsmeer) woont. Spelen met andere honden vindt hij het állerleukst, maar ook voor samen spelen met een balletje, speeltje of stok is Moos te porren. Moos is dol op samen dingen doen maar gaat ook lekker rustig liggen als je zelf gaat zitten. Deze lieve jonge Labradoodle heeft zijn puppycursussen goed doorstaan want hij blaft niet en springt niet tegen mensen op.

Z’n baasjes werken veel thuis maar zouden het ook heel leuk vinden om een lieve OOPOEH te vinden die wekelijks een dag (voorkeur voor de dinsdag) oppast, maar als het een keer niet uitkomt is dat geen enkel probleem. Moos is sowieso te porren voor een extra rondje door het park.

Goed om te weten: Moos is hypo-allergeen, dus ook een lieve hondenvriend voor mensen met een allergie.

Bekijk hier het profiel van Moos. Bent u 55+, woont u in Amsterdam en lijkt het u gezellig om op Moos te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Moos of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Moos en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Moos, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Kleine Sofie zoekt OOPOEH in Utrecht

Dit is Sofie. Een vrolijk en lief teckeltje dat met haar baasje in Utrecht woont. Ze heeft een vrolijk en blij karakter, is nieuwsgierig en vindt -vanwege haar leeftijd- alles natuurlijk nog heel spannend. Sofie houdt van speeltjes, lekker in de zon liggen en vooral van knuffelen. Omdat ze een kwetsbare rug heeft kan/mag ze geen traplopen of opgetild worden.

Haar baasje zoekt een lieve OOPOEH die het leuk vindt om (dagen in overleg) op haar te passen en vooral veel te knuffelen.

Goed nieuws: Sofie heeft erg haar best gedaan bij de puppycursus en start deze maand met de basiscursus: zij luistert goed naar “zit”, “wacht”, “apport”, “foei” of “uh-uh”, “mandje” en leert steeds beter om naast te lopen met een ontspannen lijn. Sofie is dus een vrolijk en lief oppashondje!

Bekijk hier het profiel van Sofie met nog veel meer lieve foto’s. Bent u 55+, woont u in Utrecht (liefst omgeving Lombok) en lijkt het u gezellig om op Sofie te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Sofie of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Sofie en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Sofie, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Jazzy zoekt OOPOEH in Amstelveen

Dit is Jazzy. Een heel kleurrijk en vrolijk hondje dat met haar baasje in Amstelveen woont. Jazzy kijkt de kat eerst altijd even de boom maar eenmaal bevriend kruipt ze graag dicht tegen je aan. Verder lezen…

Vrolijk duo zoekt lieve OOPOEH in Utrecht

Dit zijn Ranja en Grover. Een vrolijk teckelduo uit Utrecht dat graag een lieve OOPOEH vindt voor als hun baasjes eens een dagje weg is. Ze zijn -ondanks hun korte pootjes – dol op wandelen en lopen dan heerlijk te ravotten. Eenmaal uitgewandeld komen ze graag tegen je aan liggen. Liefst onder een dekentje. Een gezellig stel dus!

Baasje Karin: “Mijn diertjes kunnen wel even alleen zijn, maar na een paar uurtjes beginnen ze te klagen. Maar ja, hoe jammer ook, ze kunnen ook niet overal mee naartoe. Ik ga bijvoorbeeld graag naar een museum en het zou dan super handig en leuk zijn als ze naar een OOPOEH in de buurt kunnen. Het liefst in Zuilen Noord. Ook zou het fijn zijn als ze af en toe op woensdagmiddag kunnen komen spelen. Dan kan ik naar schilderles. Mocht u ze vaker willen zien, dan kan dat natuurlijk. Ik zou heel graag een OOPOEH vinden die net zo dol is op mijn beestjes en ze met open armen ontvangt.”

Dit zijn ze: Ranja (links) en Grover (rechts)

Verder lezen…

Lieve Mills zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Dit is Mills. Een bijzonder lieve, optimistische Cocker Spaniel van 2 jaar oud die met z’n baasje in Amsterdam (Spaarndammerbuurt) woont. Mills is vooral in huis een hele lieve en ontspannen hond. Altijd vrolijk en altijd in voor een knuffel. Hij vindt het leuk om in huis te spelen, maar is niet te druk. Hij blaft nooit en maakt niets stuk behalve zijn eigen speeltje, uit enthousiasme. Buiten is hij te herkennen aan zijn waggelkontje en altijd kwispelende staartje. Mills moet wel aan de lijn blijven, omdat hij anders direct het water in duikt. Aan de lijn lopen is een kunstje dat je samen onder de knie moet krijgen aangezien hij lekker achter z’n neus aan gaat. Z’n baasje zoekt een lieve OOPOEH die op de maandag en woensdag op hem wil passen, thuis ophalen voor een wandeling mag ook, maar nòg leuker is het als Mills gezellig bij u thuis mag zijn.
Verder lezen…

Bono zoekt lieve OOPOEH in Rotterdam

Dit is Bono. Een vrolijke, 1-jarige Friese Stabij die met z’n baasjes in Rotterdam (Carnisse) woont. Bono is dol op balletjes en takken, dus als oppas van deze lieverd hoeft u zich zeker niet te vervelen. Overigens is succes niet gegarandeerd: als Bono afgeleid is vergeet hij zijn tak of bal te halen. Bono is lief, enthousiast en als hij u eenmaal kent uw beste vriend. Maar zoals het een Friese Stabij betaamt is hij lekker eigenzinnig. Deze enthousiasteling zoekt een lieve OOPOEH die op wekelijks op hem wil passen op de woensdag, donderdag en/of vrijdag. Een of 2 van deze dagen zou ook al hartstikke fijn zijn. Verder lezen…

Lieve Bart zoekt OOPOEH-logeeradresje in Amsterdam

Dit is Bart. Een typische teckel. Bart is met zijn 11 jaar niet meer de jongste maar een bijzonder kwieke senior, hij geniet nog volop van een lekkere (lange of korte) wandeling. Met zijn onschuldige ogen en prachtige baard windt hij menig voorbijganger om z’n vinger. Dit grappige hondje is dol op vliegen en muizen jagen, maar tot zijn grote spijt heeft hij er nog nooit eentje gevangen. Voor deze lieverd zoeken we een OOPOEH die af en toe een weekend (Bart is een lief logeetje) op hem wil passen. Maar als u dat leuk vindt staan z’n baasjes ook open om doordeweeks oppasafspraken te maken. Verder lezen…