In 't zonnetje

In het zonnetje: Teckel Flip uit Laren

Baasje Vincent: “Flip is een heel lief blij hondje, hij is het liefste bij mensen in de buurt en is gek op aandacht. Touwtrekken vindt hij heerlijk, maar ook het gooien van een bal kan je hem uren mee vermaken! Flip lijkt soms net een klein mensje. Als je van een hond houdt met een karaktertje, dan word je van Flip vast en zeker heel blij! Wij zoeken iemand die 2 a 3 dagen in de week overdag op onze teckel Flip kan passen.”

Lijkt het u leuk om op Flip te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t Zonnetje: enthousiaste Joep uit Bentveld

Baasje Renee: “Joep is een hele lieve, speelse, enthousiaste medium-labradoodle pup. Een echte allemansvriend, ook naar andere honden. Hij wil met iedereen spelen en is een echte gezelschapshond. Een knuffelkont die het liefst overal met je mee naartoe gaat. Hij is heel lief voor kinderen, en luistert goed. Joep past zich redelijk snel aan maar is nog niet graag alleen. We zoeken een lieve OOPOEH waar hij een vaste dag per week, of per maand, naartoe kan gaan en die stapelverliefd op hem is. Net als wij.” 

Lijkt het u leuk om op Joep te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t zonnetje: Tos uit Amsterdam

Dit is Tos, een vrolijke jonge Friese Stabij die met z’n baasje in Amsterdam woont. Tos zou graag een dagje in de week gezellig bij een OOPOEH zijn om samen te wandelen en te spelen.

Z’n baasje Suzan zoekt een oppas voor de maandag en/of donderdag. Ze woont met Tos in het Oostelijk Havengebied.

Lijkt het u leuk om op Tos te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t zonnetje: OOPOEH John (86) uit Teteringen

OOPOEH John woont aan de rand van het bos in Teteringen en maakt maar liefst twee keer per dag een wandeling. Vroeger deed hij dat samen met zijn hond, maar zijn hond is een paar jaar geleden overleden. John zou graag een lieve oppashond vinden die gezellig bij hem thuis is, en die lekker meewandelt.

Is OOPOEH John de ideale match met jouw hond? En wil je eens vrijblijvend kennismaken? Bekijk hier het profiel van OOPOEH John en dien een kennismakingsverzoek in!

In ’t zonnetje: OOPOEH Max (82) uit Amsterdam

Max: “Ik heb zelf 30 jaar honden gehad, altijd flinke jongens zoals Golden Retrievers en Flatcoat Retrievers. Ook heb ik via Stichting een leuke match gehad. Ik ben niet toe aan een eigen hond en zou daarom graag op willen passen. Mijn voorkeur gaat uit naar een middelgrote hond van max. 30 kilo met een vriendelijke uitstraling. Die niet of weinig blaft, die van wandelen houdt, los kan lopen op veilige plekken en van zwemmen houdt in plassen, meren en de zee.

Max woont in Nieuw Sloten en zou wekelijks een paar dagen op willen passen. De dagen kunnen in in overleg met het baasje worden afgestemd.

Is Max de ideale match met jouw hond? En denkt je dat ze samen mooie avonturen kunnen beleven? Bekijk hier het profiel van OOPOEH Max en dien een aanvraag in!

In het zonnetje: Dorus

Dorus woont met z’n baasjes in Hattem en zou graag een lieve OOPOEH vinden voor 2 dagen in de week.

Baasje Petra: Onze lieve, vrolijke, stoere Dorus is een Golden Retriever van nu 9 maanden. Hij is speels en heel vriendelijk tegen iedereen ook tegen kinderen. Hij is dol op wandelen (kan ook ongelijnd) en spelen en ravotten met andere honden. Op warme zomerdagen is een plons in het water fantastisch voor hem, even afkoelen en weer door. Zijn grootste hobby is hout sprokkelen, mooie stokken verzamelen om deze vervolgens te kloven… Op zijn allerbest is hij als wij allemaal thuis zijn, want wat is er nou fijner dan aandacht?! Hij is dan lekker aan het spelen of komt gezellig bij ons liggen. Natuurlijk mag lekker kroelen door zijn vacht dan niet ontbreken! Waar Dorus enorm van geniet is een borstelbeurt, hij gaat daar lekker voor liggen en pakt zijn relax-momentje. Het zou fantastisch zijn als wij een lieve OOPOEH vinden die lekker een wandeling maakt, maar ook bovenal hem aandacht en een aai over z’n prachtige koppie geeft!” 

Dorus zoekt een OOPOEH in Hattem of omgeving voor 2 dagen in de week. Lijkt u het gezellig om op te passen? Bekijk hier z’n profiel. 

Wilt u op Dorus of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In het zonnetje: Charlie

Wat een snoepje, die Charlie! Volgens z’n baasje Judith is hij dol op snuffelen en snurken in z’n mandje. En lijkt hij op Takkie van Jip en Janneke. Maar vergis je niet, want deze lieve lobbes van 10 jaar is een middelgrote hond van 16 kilo. Hij kan niet zo lang meer wandelen, met een rondje van een half uurtje is hij al dik tevreden.

Charlie zoekt een OOPOEH in Amsterdam voor de dinsdag en/of woensdag. Lijkt u het gezellig om op te passen? Bekijk hier z’n profiel. 

Wilt u op Charlie of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In het zonnetje: Bobbie

Kleine Bobbie woont met haar baasjes in Heteren waar ze gezellig opgroeit in een jong gezin. Als haar baasjes aan het werk zijn zou ze natuurlijk dolgraag met een lieve OOPOEH puppy-avonturen beleven. Dat kan een of meerdere dagen per week zijn.

Baasje Frederike: “Wij hebben sinds twee weken een pup. Bobbie is een australian labradoodle (maat mini, ze wordt ongeveer 42/43 cm hoog). Bobbie (teefje) is geboren op 31 mei 2019.
Het karakter van een labradoodle is een lieve knuffelige allemansvriend. Labradoodles zijn ontzettend leergierig en zijn heel gevoelig, ben je blij zijn zij ook blij, ben je verdrietig dan komen ze je graag troosten.

Wij zoeken een lieve consequente oppas waar Bobbie natuurlijk een fijne band mee kan opbouwen. Het liefste zoeken we opvang voor 2 dagen in de week. (maandag, dinsdag of donderdag). De oppas die die dagen voor Bobbie kan zorgen moet er rekening mee houden dat Bobbie dan pas 3 maanden oud is en af en toe wat onstuimig kan zijn. Ze heeft scherpe puppy tandjes en speelt graag (de speeltjes komen natuurlijk mee).

Wel slapen puppy’s nog veel..het is dus een uurtje spelen, even kort wandelen en dan lekker slapen. Als Bobbie straks wat ouders is wordt ze natuurlijk wat rustiger en kan ze ook wat langer wandelen (en luistert beter).We zijn volop bezig met puppycursus en dat gaat al hartstikke goed.

Heel af en toe zou het fijn zijn als Bobbie eens kan blijven logeren maar dat alles natuurlijk in overleg.

Welke lieve zorgzame oppas zou 2 dagen in de week op Bobbie willen passen en vanaf kleins af aan een band willen opbouwen met onze lieve vrolijke viervoeter?”

Bekijk hier het profiel van Bobbie en haar baasje Frederike. 

Wilt u op Bobbie of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In ’t Zonnetje: Saartje

Baasje Anita: “Saartje is een hele lieve, rustige en aanhankelijke hond die graag mee gaat wandelen. Ze zorgt er zelf voor dat ze dagelijks aan voldoende knuffels komt :-). Ze is ook dol op spelletjes en zorgt voor veel gezelligheid in huis! Alhoewel Saartje aan aandacht en wandelingen niets tekort komt, zouden we het voor haar heel gezellig vinden als ze op maandag (en eventueel vrijdag) een lieve OOPOEH heeft om samen mee op te trekken.

Bekijk hier het profiel van Saartje en haar baasje Anita.

Wilt u op Saartje of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In ’t Zonnetje: Nala

Baasje Laura: “Onze Nala is een jonge, vrolijke en enthousiaste hond. Ze houdt van mens en dier en is altijd blij in de omgang en benadering. Wandelen, knuffelen of spelletjes spelen is allemaal dagelijkse kost voor onze Nala. Een natte lik/kus ligt al snel op de loer wanneer je elkaar ontmoet. We wonen in Lelystad en zoeken voor 1 of 2 dagen in de week een lieve OOPOEH die op onze jonge Golden Retriever wilt passen. U zult beslist hele gezellige dagen hebben met haar!”

Bekijk hier het profiel van Nala en haar baasje Laura.

Wilt u op Nala of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.