In 't zonnetje

Vrolijke jongedame zkt OOPOEH

Deze lieve Labrador Red Fox is lief, aanhankelijk en een tikkeltje ondeugend. Vida kan goed met kleine kinderen omgaan en is rustig in huis. Ze vindt het heerlijk om te wandelen en met andere honden te spelen op een uitlaatveld. Deze jongedame is dol op gezelligheid en zou graag een lieve OOPOEH uit Vlaardingen vinden voor de dinsdag waar ze gezellig samen mee kan gaan wandelen. En als het klikt spreekt ze natuurlijk graag nog eens vaker met u af!

Bekijk hier het volledige profiel van Vida.

Wilt u met Vida -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan. 

Energieke jongedame zkt OOPOEH

Isa zoekt een OOPOEH in Amsterdam die eindeloos met de bal wil spelen. Bent u die 55-plusser die wel in is voor een zoekspelletje, een wandeling in het park of een potje knuffelen? Dan maakt Isa graag kennis met u!

Baasje Thijs: “Ik ben klaar met mijn master opleiding en ben op zoek naar een baan. Ik heb nu nog een parttime bijbaan, maar zodra ik een fulltime baan heb zal ik sommige dagen te lang weg zijn voor Isa om alleen thuis te blijven. Het zou ideaal zijn als zij twee vaste dagen in de week (in overleg maar bijvoorbeeld op donderdag en vrijdag), bij een leuk adresje kan verblijven.

Isa is een vrolijke, enthousiaste en energieke hond. Ze is altijd in om iets te doen, van knuffelen tot bal gooien. Ze is een echte jachthond en daardoor erg gericht op alles om haar heen. Dit maakt ook dat zij extra gevoelig is voor prikkels. Daarbuiten is ze ook heel slim en heeft ze vaak precies door wat je wel of niet wil. Het is altijd erg gezellig met haar om je heen en het is een ontzettende lieve hond die graag bij je is maar die ook aangeeft als zij even alleen wil liggen. Verder is ze geobsedeerd met de bal, vindt ze knuffelen heerlijk, vindt zij speurspelletjes geweldig en kan ze goed met de fiets meerennen.

Bekijk hier het volledige profiel van Isa.

Wilt u met Isa -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan. 

In het zonnetje: OOPOEH Joke

Joke (81) is dol op honden maar gaat ook graag op vakantie. Daarom kan ze geen eigen hondje hebben. Om toch de gezelligheid en de leuke wandelingen te hebben zou ze graag oppassen op een klein hondje in Eindhoven. En helemaal fijn: als het baasje eens ziek is, of op vakantie, dan mag de hond ook gerust blijven logeren.

Heeft u een lieve hond en woont u in Eindhoven? Of kent u een baasje in de buurt? Bekijk hier het volledige profiel van OOPOEH Joke.

In het zonnetje: Freddy uit Amsterdam (Zuid)

Op het OOPOEH kantoor waren we allemaal spontaan verliefd op Freddy! Dit kleine, jonge teckeltje zoekt een lieve oppas voor de dinsdag en/of woensdag. Samen met z’n baasje woont Freddy in Amsterdam Zuid.

Baasje Caroline: “Freddy is een echte teckel; hij is eigenwijs, erg aanhankelijk, vrolijk en wil graag overal bij zijn. De wandelingen met Fred zijn in het begin tijdsintensief omdat aan alles moet worden geroken, maar als hij eenmaal op gang komt vindt hij het heerlijk om lekker mee te lopen, achter een bal aan te rennen of de duiven lastig te vallen. Hij houdt van aandacht, hij laat alles vallen als hij op schoot mag of om te spelen, maar is ook nog een echte pup dat opeens de vermoeidheid komt opzetten. Wij nemen hem overal mee naartoe, in de tram, metro, auto, op de fiets, naar een restaurant, noem het maar op. Freddy gaat dan rustig slapen. Hij kan niet goed alleen zijn in een vreemde omgeving. Kinderen vindt hij heel leuk, maar als ze heel jong en erg beweeglijk zijn is het teveel voor hem, dan voelt hij zich opgejaagd en gaat hij blaffen. Hij speelt het liefst met andere teckels of honden van zijn formaat, naar grote honden kan hij blaffen en stoer doen, maar meer dan dat ook niet.

Op dit moment werkt alleen mijn partner en ik ben van plan rond april weer te gaan werken. Om er zeker van te zijn dat we een goede match voor Freddy vinden zijn wij dus alvast op zoek. Vanaf de maand april zal het gaan om de oppas tijden 10:00-18:00 (uiterlijk) en zou het fijn zijn als Freddy dan bij een betrouwbare oppas in de buurt kan blijven waar hij aan gewend is.” 

Bekijk hier het volledige profiel van Freddy.

Lijkt het u leuk om op Freddy te passen? Maak een gratis OOPOEH-profiel aan en kom gauw met Caroline of een van de andere baasjes in contact!

In het zonnetje: OOPOEH Martijn (71)

OOPOEH Martijn: “Ik ben 71 jaar, in uitstekende conditie en woon met mijn partner aan de rand van de stad Groningen. Zij werkt nog en daardoor heb ik genoeg tijd voor mijn sport en andere hobby’s. We wonen in een huis met tuin en dicht bij de natuur. Op dit moment hebben we nog twee poezen. Één van de dingen die ik altijd leuk vond was wandelen met de hond, maar sinds drie maanden is mijn maatje er niet meer en om nu weer een nieuwe hond uit te zoeken, daar ben ik (nog) niet aan toe.”

Bent u op zoek naar een lieve oppas in Groningen? Bekijk hier het volledige profiel van OOPOEH Martijn.

Of zoek hier uw match bij u in de buurt.

In het zonnetje: Teckel Flip uit Laren

Baasje Vincent: “Flip is een heel lief blij hondje, hij is het liefste bij mensen in de buurt en is gek op aandacht. Touwtrekken vindt hij heerlijk, maar ook het gooien van een bal kan je hem uren mee vermaken! Flip lijkt soms net een klein mensje. Als je van een hond houdt met een karaktertje, dan word je van Flip vast en zeker heel blij! Wij zoeken iemand die 2 a 3 dagen in de week overdag op onze teckel Flip kan passen.”

Lijkt het u leuk om op Flip te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t Zonnetje: enthousiaste Joep uit Bentveld

Baasje Renee: “Joep is een hele lieve, speelse, enthousiaste medium-labradoodle pup. Een echte allemansvriend, ook naar andere honden. Hij wil met iedereen spelen en is een echte gezelschapshond. Een knuffelkont die het liefst overal met je mee naartoe gaat. Hij is heel lief voor kinderen, en luistert goed. Joep past zich redelijk snel aan maar is nog niet graag alleen. We zoeken een lieve OOPOEH waar hij een vaste dag per week, of per maand, naartoe kan gaan en die stapelverliefd op hem is. Net als wij.” 

Lijkt het u leuk om op Joep te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t zonnetje: Tos uit Amsterdam

Dit is Tos, een vrolijke jonge Friese Stabij die met z’n baasje in Amsterdam woont. Tos zou graag een dagje in de week gezellig bij een OOPOEH zijn om samen te wandelen en te spelen.

Z’n baasje Suzan zoekt een oppas voor de maandag en/of donderdag. Ze woont met Tos in het Oostelijk Havengebied.

Lijkt het u leuk om op Tos te passen? Bekijk hier z’n profiel. Of zoek een match met een van de andere viervoeters!

In ’t zonnetje: OOPOEH John (86) uit Teteringen

OOPOEH John woont aan de rand van het bos in Teteringen en maakt maar liefst twee keer per dag een wandeling. Vroeger deed hij dat samen met zijn hond, maar zijn hond is een paar jaar geleden overleden. John zou graag een lieve oppashond vinden die gezellig bij hem thuis is, en die lekker meewandelt.

Is OOPOEH John de ideale match met jouw hond? En wil je eens vrijblijvend kennismaken? Bekijk hier het profiel van OOPOEH John en dien een kennismakingsverzoek in!

In ’t zonnetje: OOPOEH Max (82) uit Amsterdam

Max: “Ik heb zelf 30 jaar honden gehad, altijd flinke jongens zoals Golden Retrievers en Flatcoat Retrievers. Ook heb ik via Stichting een leuke match gehad. Ik ben niet toe aan een eigen hond en zou daarom graag op willen passen. Mijn voorkeur gaat uit naar een middelgrote hond van max. 30 kilo met een vriendelijke uitstraling. Die niet of weinig blaft, die van wandelen houdt, los kan lopen op veilige plekken en van zwemmen houdt in plassen, meren en de zee.

Max woont in Nieuw Sloten en zou wekelijks een paar dagen op willen passen. De dagen kunnen in in overleg met het baasje worden afgestemd.

Is Max de ideale match met jouw hond? En denkt je dat ze samen mooie avonturen kunnen beleven? Bekijk hier het profiel van OOPOEH Max en dien een aanvraag in!