In 't zonnetje

Opa zkt OOPOEH

Deze lieve 12-jarige Opa (Mix Labrador/Retriever) uit Amsterdam Buitenveldert zoekt een OOPOEH om samen gezellig 1 of 2 dagen in de week door te brengen. Hij is een tevreden knuffelbeer en ongelofelijk lief met mensen en andere honden. Je zou hem ook een goede sul kunnen noemen, een tevreden type. Hij is zindelijk en trekt niet aan de lijn.

Opa woont in huis met andere hondjes die allemaal nog wat springeriger en speelser zijn, Opa kan hun tempo niet meer bijbenen. Daarom zoekt z’n baasje Magda een lieve OOPOEH die op de oppasdagen samen lekker rustig aan wil doen en samen een kort wandelingetje wil maken. Opa’s oren doen het nog hartstikke goed, net als z’n neus, maar z’n pootjes zijn wat stram.

Lijkt het u gezellig om 1 of 2 dagen in de week samen met Opa te zijn? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Magda. Bekijk hier Opa’s profiel.

Luther en Marrón zoeken een OOPOEH

Dit ongelofelijk gezellige teckel-duo zoekt een lieve OOPOEH in Amsterdam. Samen met hun baasjes wonen ze in de buurt van het Westerpark. Het zal gaan om de dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Meerdere dagen of een dagdeel kan natuurlijk ook.

Deze kleintjes zijn vrolijk, aanhankelijk en graag in gezelschap van mensen.

Bent u 55+, woont u in Amsterdam (West) en lijkt het u leuk om op deze kleine avonturiers te passen? Bekijk hier het profiel van Luther, Marrón en hun baasjes.

Via deze link kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken om met deze of een van de vele andere honden in contact te komen.

Saar zoekt lieve OOPOEH in Bergen NH of omgeving

Teckel Saar uit Bergen (NH) zoekt een lieve OOPOEH voor de dinsdag. 

Baasje Anouk: “Saar is een hele lieve, vrolijke teckel van een jaar oud. Ze is volop aan het leren en zit vol zelfvertrouwen. We hebben de puppy- en pubertraining afgerond. Dit heeft zij goed gedaan! Saar kan goed met andere honden, mensen en kinderen. Ze begroet iedereen enthousiast. Thuis is Saar rustig en ze kan prima een paar uur alleen zijn. Ze kan loslopen in het bos of op het strand. Op de weg moet zij aangelijnd. Saar kan mee in de auto en ze gewend om mee te gaan in een mand op de fiets. Wij zoeken voor Saar een lieve oppas voor op de dinsdag en eventueel soms een andere dag en soms voor weekendje weg of vakantie.” 

Bent u 55+, woont u in Bergen of omgeving (Alkmaar, Egmond, Schoorl) en lijkt het u leuk om op deze kleine avonturier te passen? Bekijk hier het profiel van Saar en haar baasje Anouk.

Via deze link kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken om met Saar of een van de vele andere honden in contact te komen.

 

OOPOEH Hansje zoekt oppashond in Amstelveen

OOPOEH Hansje (85) uit Amstelveen heeft altijd honden gehad en voelt een vreselijke leegte zonder een dier in huis. Inmiddels heeft ze via Stichting OOPOEH een oppashondje voor 1 dag in de week, maar Hansje zou het allerliefst nog vaker oppassen! Want dagen zonder hond…die zijn wel èrg saai.

“Wat zou het nu fantastisch zijn om toch weer voor een lief hondje te mogen zorgen, als was het maar voor één dag in de week? Mijn hoop is dan ook nu dat een baasje in de buurt zijn lieve hondje af en toe of 1 dag in de week aan mij wilt toevertrouwen. Ik hoop het zo van harte.” 

Heb jij een lieve, niet al te grote hond, die het heel gezellig zou vinden om 1 of meerdere dagen bij OOPOEH Hansje te zijn en lekker vertroeteld te worden? We zien jouw aanvraag graag tegemoet!

Bekijk hier het profiel van OOPOEH Hansje.

Bibi zkt OOPOEH in Maarssen

Dit is Bibi. Een klein ondernemende ruwharige dwerkteckel die graag een lieve OOPOEH vindt die 1 of 2 dagen (maandag en/of dinsdag) op haar wil passen als haar baasje aan het werk is. Woont u in Maarssen of omgeving en wilt u Bibi helpen van alles te ontdekken? Haar baasje Angelique komt graag met u in contact.

Bekijk hier het profiel van Bibi en haar baasje Angelique.

Wilt u met Bibi -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Hier vindt u meer informatie en kunt u een gratis OOPOEH-profiel aanmaken.

Tibbe zoekt lieve OOPOEH in Eindhoven

Welkom bij Stichting OOPOEH lieve Tibbe! Hopelijk vind je gauw een OOPOEH om samen mee te spelen, te knuffelen en de wereld mee te ontdekken.

Tibbe is nog maar een klein hondje en is nog volop aan het leren en aan het ontdekken. Ze is lief en leert snel. Tibbe is een energiek hondje maar bij voldoende uitlaten ligt ze ook vaak heerlijk te slapen.

Woont u in Eindhoven en lijkt het u leuk om op Tibbe te passen als haar baasje een afspraak heeft voor haar werk? Tibbe woont samen met haar baasje in de buurt van het centrum van Eindhoven. Bekijk hier het profiel van Tibbe en haar baasje.

Wilt u met Tibbe -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.

Lieve Frida zkt OOPOEH in 020

Welkom bij Stichting OOPOEH Lieve Frida! Hopelijk vind je gauw een OOPOEH om samen mee te wandelen, te spelen en te knuffelen.

Woont u in Amsterdam en lijkt het u leuk om één of meerdere dagen op Frida te passen? Frida woont samen met haar baasje in postcodegebied 1056 (omgeving Hoofdweg).

Bekijk hier het profiel van Frida en haar baasje.
Wilt u met Frida -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.

Lieve Lago ZKT dito oppas in omgeving Schoonhoven

Deze lieverd is op zoek naar een OOPOEH in Schoonhoven of omgeving die 1 of 2 dagen per week gezellig op hem wil passen.

Baasje Denise: “Eén blik in Lago’s doodle ogen zegt genoeg en je bent verkocht. Vriendelijk, zacht, empathisch, sociaal en speels. Dat is Lago. Nog in de groei en bloei van zijn leven (9 mnd oud) dus alles is leuk, spannend en gezellig! Lago houdt van aandacht en speeltjes. Lekker rennen, tikkertje spelen met jou of andere honden. Superslim is hij ook, dus samen een (brein)spelletje spelen is op zijn lijf geschreven! Lago is een Australian Doodle (medium formaat), een ras dat bekend staat om zijn zachtaardige, intelligente en speelse karakter. Met een vacht als een fleecejas zo zacht (en oh wat houdt hij ervan om geaaid te worden) en overigens, allergieproof! Mede daarom heb ik destijds voor dit ras gekozen omdat mijn kinderen zwaar allergisch zijn. Met Lago nergens last van…

Wandelen en spelen
Handig ook zijn vacht, want hij verhaart niet/nauwelijks en ruikt ook niet. Tsja, tenzij hij natuurlijk in een lekkere modderplas is gesprongen of in de regen heeft gelopen. Gelukkig droogt zijn vacht snel! Energie heeft hij wel, dus fijn als zijn OOPOEH net als hij ook van wandelen en spelen houdt. Luisteren doet hij overigens (meestal) erg goed! Dus loslaten op een rustige plek is geen probleem zolang er geen loopse teefjes in de buurt zijn want Lago is (nog) niet gecastreerd. Aan de lijn lopen kan hij goed maar als hij ineens is interessants ziet kan hij behoorlijk hard trekken. Zijn nieuwsgierigheid gaat namelijk gezien zijn leeftijd nog voor alles.

Bent u Lago’s ware?
Kortom, onze Lago is een hele lieve supersociale, gevoelige en aanhankelijke hond die wij een heel lief en fijn oppasadresje gunnen als zijn baasjes moeten werken of naar school gaan. Welke dag/dagen dit worden daar komen we wel uit. Lago heeft wel wat last van een beetje verlatingsangst (blaft overigens niet, tenzij hij wil spelen). Dus ik ben dan ook op zoek naar de perfecte match voor de langere termijn, juist om hem ook het vertrouwen en structuur te kunnen geven. Maar eerst maar eens wennen aan elkaar. De klik moet natuurlijk wel van beide kanten komen, maar Lago kennende, ziet hij al snel een match:-). Heb je zelf al een hond? Geen probleem, vindt Lago supergezellig!! Lekker samen ravotten daar houdt hij van.”

Bekijk hier het profiel van Lago en z’n baasje. Wilt u met Lago -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.

Koda zoekt OOPOEH in Den Haag

Deze jonge krullebol zoekt een speelmaatje voor maandag en/of donderdag. De lieve Golden Doodle Koda (1 jaar) woont met haar baasje in Den Haag en zou graag een lieve oppas vinden!

Baasje Sacha: “Koda is een lieve vrolijke hond. Ze is gek op wandelen en zwemmen vindt ze nog leuker. Ze houdt erg van eten en spelen met de bal. Natuurlijk is ze bij tijd en wijle ook. Omdat ze heel graag uitgaat, zoek ik iemand die dat heel leuk vindt. Want 7 dagen per week is veel naar het bos.”

Bekijk hier het volledige profiel van Koda.

Wilt u met Koda -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan. 

Vrolijke jongedame zkt OOPOEH

Deze lieve Labrador Red Fox is lief, aanhankelijk en een tikkeltje ondeugend. Vida kan goed met kleine kinderen omgaan en is rustig in huis. Ze vindt het heerlijk om te wandelen en met andere honden te spelen op een uitlaatveld. Deze jongedame is dol op gezelligheid en zou graag een lieve OOPOEH uit Vlaardingen vinden voor de dinsdag waar ze gezellig samen mee kan gaan wandelen. En als het klikt spreekt ze natuurlijk graag nog eens vaker met u af!

Bekijk hier het volledige profiel van Vida.

Wilt u met Vida -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.