In 't zonnetje

Otje zoekt maatje (55+) in Eindhoven

Dit is Otje. Een jong, onderzoekend en af en toe natuurlijk ondeugend teckeltje. Ze zoekt een OOPOEH in Eindhoven of zo af en toe een dagje mee door te brengen. Als het goed klikt zou Otje ook dolgraag eens een nachtje willen blijven slapen.

Baasje Joke: “Otje is een lieve, speelse pup met soms een eigen willetje. Ze is heel sociaal en gek op mensen en alle honden. Af en toe kan ze zoals alle puppy’s haar tandjes gebruiken. Het is de bedoeling om haar af en toe even een dagje naar een fijn adresje te kunnen brengen zodat wij een dag even wat tijd hebben om andere dingen te doen en dat wij weten dat Otje het naar d’r zin heeft.

Lijkt het u gezellig om op Otje te passen? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Joke. Bekijk hier het profiel van Otje.

Lieve Lou zoekt een OOPOEH in Heemstede e.o.

Baasje Fleur: “Dit is Lou. Ze wordt in juni 1 jaar! Lou woont bij ons in Heemstede in een gezellig druk gezin, vlak bij de sportvelden. Lou is een ontzettend lieve en rustige hond. Ze heeft de puppy en basis cursus met vlag en wimpel doorlopen en gaat door met trainen bij de hondenvereniging. We zoeken een lieve OOPOEH, het liefst op loopafstand, zodat ze iemand gezelschap kan houden als wij (na de zomer-maar eerder mag ook) misschien wat meer weg zijn. Dat zal naar verwachting maximaal twee halve dagen zijn (kan ook wat meer als de OOPOEH dat gezellig vindt) op door-de-weekse dagen (mogelijk onregelmatig op ma-di-wo of do, altijd alles in overleg en vooraf goede afstemming zodat de planning altijd duidelijk is).

Lou is dol op knuffelen en aandacht en ze is dol op buiten zijn (lekker van binnen naar de tuin wandelen, beetje rondsnuffelen, even rustig een slaapje doen en dan af en toe weer even knuffelen). Lou houdt van lekker wandelen en rennen in het bos en op de sportvelden, ze is voorzichtig met andere honden en maakt nooit ruzie. Maar als een OOPOEH liever alleen in de buurt wandelt met Lou aan de lijn is dat prima, want wij maken in de ochtend en avond zelf ook altijd flinke wandelingen. Dus als u graag kennis zou willen maken met een lieve, gezellige Golden Retriever als maatje, dan is Lou de perfecte kandidate.”

Lijkt het u gezellig om op Lou te passen? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Fleur. Bekijk hier het profiel van Lou

Dossos zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Dit is Dossos. Hij is 1 jaar en is vorig jaar uit Portugal gekomen. Nu woont hij samen met z’n baasje op IJburg. Dossos is een ontzettend lieve en leergierige hond. Z’n baasje Rick staat voor de klas en zoekt voor 1 of 2 (of eventueel meer) dagen een lieve oppas zodat Dossos dan een gezellige dag heeft. Dossos is dol op wandelen, dus als u graag lekker naar buiten gaat dan gaat Dossos dolgraag met u mee!

Lijkt het u gezellig om 1 of 2 dagen in de week op Dossos te passen? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Rick. Bekijk hier Dossos’ profiel.

Opa zkt OOPOEH

Deze lieve 12-jarige Opa (Mix Labrador/Retriever) uit Amsterdam Buitenveldert zoekt een OOPOEH om samen gezellig 1 of 2 dagen in de week door te brengen. Hij is een tevreden knuffelbeer en ongelofelijk lief met mensen en andere honden. Je zou hem ook een goede sul kunnen noemen, een tevreden type. Hij is zindelijk en trekt niet aan de lijn.

Opa woont in huis met andere hondjes die allemaal nog wat springeriger en speelser zijn, Opa kan hun tempo niet meer bijbenen. Daarom zoekt z’n baasje Magda een lieve OOPOEH die op de oppasdagen samen lekker rustig aan wil doen en samen een kort wandelingetje wil maken. Opa’s oren doen het nog hartstikke goed, net als z’n neus, maar z’n pootjes zijn wat stram.

Lijkt het u gezellig om 1 of 2 dagen in de week samen met Opa te zijn? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Magda. Bekijk hier Opa’s profiel.

Luther en Marrón zoeken een OOPOEH

Dit ongelofelijk gezellige teckel-duo zoekt een lieve OOPOEH in Amsterdam. Samen met hun baasjes wonen ze in de buurt van het Westerpark. Het zal gaan om de dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Meerdere dagen of een dagdeel kan natuurlijk ook.

Deze kleintjes zijn vrolijk, aanhankelijk en graag in gezelschap van mensen.

Bent u 55+, woont u in Amsterdam (West) en lijkt het u leuk om op deze kleine avonturiers te passen? Bekijk hier het profiel van Luther, Marrón en hun baasjes.

Via deze link kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken om met deze of een van de vele andere honden in contact te komen.

Saar zoekt lieve OOPOEH in Bergen NH of omgeving

Teckel Saar uit Bergen (NH) zoekt een lieve OOPOEH voor de dinsdag. 

Baasje Anouk: “Saar is een hele lieve, vrolijke teckel van een jaar oud. Ze is volop aan het leren en zit vol zelfvertrouwen. We hebben de puppy- en pubertraining afgerond. Dit heeft zij goed gedaan! Saar kan goed met andere honden, mensen en kinderen. Ze begroet iedereen enthousiast. Thuis is Saar rustig en ze kan prima een paar uur alleen zijn. Ze kan loslopen in het bos of op het strand. Op de weg moet zij aangelijnd. Saar kan mee in de auto en ze gewend om mee te gaan in een mand op de fiets. Wij zoeken voor Saar een lieve oppas voor op de dinsdag en eventueel soms een andere dag en soms voor weekendje weg of vakantie.” 

Bent u 55+, woont u in Bergen of omgeving (Alkmaar, Egmond, Schoorl) en lijkt het u leuk om op deze kleine avonturier te passen? Bekijk hier het profiel van Saar en haar baasje Anouk.

Via deze link kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken om met Saar of een van de vele andere honden in contact te komen.

 

OOPOEH Hansje zoekt oppashond in Amstelveen

OOPOEH Hansje (85) uit Amstelveen heeft altijd honden gehad en voelt een vreselijke leegte zonder een dier in huis. Inmiddels heeft ze via Stichting OOPOEH een oppashondje voor 1 dag in de week, maar Hansje zou het allerliefst nog vaker oppassen! Want dagen zonder hond…die zijn wel èrg saai.

“Wat zou het nu fantastisch zijn om toch weer voor een lief hondje te mogen zorgen, als was het maar voor één dag in de week? Mijn hoop is dan ook nu dat een baasje in de buurt zijn lieve hondje af en toe of 1 dag in de week aan mij wilt toevertrouwen. Ik hoop het zo van harte.” 

Heb jij een lieve, niet al te grote hond, die het heel gezellig zou vinden om 1 of meerdere dagen bij OOPOEH Hansje te zijn en lekker vertroeteld te worden? We zien jouw aanvraag graag tegemoet!

Bekijk hier het profiel van OOPOEH Hansje.

Bibi zkt OOPOEH in Maarssen

Dit is Bibi. Een klein ondernemende ruwharige dwerkteckel die graag een lieve OOPOEH vindt die 1 of 2 dagen (maandag en/of dinsdag) op haar wil passen als haar baasje aan het werk is. Woont u in Maarssen of omgeving en wilt u Bibi helpen van alles te ontdekken? Haar baasje Angelique komt graag met u in contact.

Bekijk hier het profiel van Bibi en haar baasje Angelique.

Wilt u met Bibi -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Hier vindt u meer informatie en kunt u een gratis OOPOEH-profiel aanmaken.

Tibbe zoekt lieve OOPOEH in Eindhoven

Welkom bij Stichting OOPOEH lieve Tibbe! Hopelijk vind je gauw een OOPOEH om samen mee te spelen, te knuffelen en de wereld mee te ontdekken.

Tibbe is nog maar een klein hondje en is nog volop aan het leren en aan het ontdekken. Ze is lief en leert snel. Tibbe is een energiek hondje maar bij voldoende uitlaten ligt ze ook vaak heerlijk te slapen.

Woont u in Eindhoven en lijkt het u leuk om op Tibbe te passen als haar baasje een afspraak heeft voor haar werk? Tibbe woont samen met haar baasje in de buurt van het centrum van Eindhoven. Bekijk hier het profiel van Tibbe en haar baasje.

Wilt u met Tibbe -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.

Lieve Frida zkt OOPOEH in 020

Welkom bij Stichting OOPOEH Lieve Frida! Hopelijk vind je gauw een OOPOEH om samen mee te wandelen, te spelen en te knuffelen.

Woont u in Amsterdam en lijkt het u leuk om één of meerdere dagen op Frida te passen? Frida woont samen met haar baasje in postcodegebied 1056 (omgeving Hoofdweg).

Bekijk hier het profiel van Frida en haar baasje.
Wilt u met Frida -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.