In 't zonnetje

Vrolijke poedel Olaf zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Margriet: “Olaf is een uitermate blij, lief en enthousiast hondje van 2 jaar oud. Hij is dol op mensen en kinderen en kan meestal ook prima met andere honden samen. Hij is dol op aandacht en spelletjes. Maar kan ook goed rustig slapen of zichzelf bezighouden met een speeltje of kluif. Hij wandelt graag, maar is ook tevreden met een minder actieve dag. Lang wandelen hoeft dus niet, maar mag natuurlijk wel! Het is een kleine slimmerik die ook wel houdt van enige mentale uitdaging. Ik verstop in huis soms allerlei kleine snoepjes en hij vindt het geweldig om die dan op te speuren, dat soort dingen. Olaf kan kortere stukjes meelopen/hollen naast te fiets. Ook is hij gewend om in een bak voorop de fiets vervoerd te worden. Hij is ook goed gewend aan bus, tram en trein. Ik zoek een lieve OOPOEH die af en toe op mijn lieve hond Olaf wil passen. En als het klikt, mag Olaf natuurlijk vaker komen.” 

Lijkt het u leuk om op Olaf te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Olaf en z’n baasje Margriet. Ze wonen Amsterdam West.”

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Lieve Flip zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Tineke: Flip is een lief, eigenwijs, niet eenkennig, enthousiast en knuffelig hondje van ruim 1,5 jaar oud. Echt een eigenwijzerd, zoals het een Teckel betaamt. In huis is hij over het algemeen vrij rustig, houdt van een spelletje, geniet èrg van aandacht maar doet ook regelmatig een dutje. Buiten is Flip vooral druk met zijn neus: hij snuffelt erg graag. Flip is onderdanig naar andere honden, en vindt ze vaak ook een beetje spannend. Flip kan vanwege zijn gezondheid niet te lange wandelingen maken, en niet traplopen of van de bank springen. Omdat ik op de dinsdag een cursus wil gaan volgen zoek ik een lieve OOPOEH die dan op Flip wil passen.”

Lijkt het u leuk om op Flip te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Flip en z’n baasje. Ze wonen Amsterdam Oost.”

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Kleine Beer zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Pien: “Beer is echt een lieve, loyale knuffelhond. Ze is klein van stuk maar gaat graag heerlijk met je mee naar buiten om in het park te wandelen. Ze kan goed alleen thuis zijn, maar is natuurlijk het liefst in gezelschap van een OOPOEH van wie ze aandacht krijgt. Daarom zoek ik een OOPOEH die op 1 of meerdere dagen in de week op haar wil passen. Gezelligheid gegarandeerd, want Beer is supersociaal!”

Lijkt het u leuk om op Beer te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Beer en z’n baasje. Ze wonen in de Stadionbuurt in Amsterdam.

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Lieve Dunya zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Eliza: “Dunya is een hele lieve en leuke hond, ze is pas 4 maanden oud en we zijn allemaal dol op onze krullebol. Ze is speels, maar houdt ook wel van een dutje. Ze wil graag door iedereen geknuffeld worden. Dunya vindt het erg leuk om met knuffels en vooral piepende knuffels te spelen, ook speelt ze erg graag met andere honden. Zij blaft nog niet en vindt het een beetje spannend als andere honden blaffen. Dunya wordt opgevoed als een echte stadshond en kan prima mee op de fiets en is dan ook een attractie om naar te kijken natuurlijk!” 

Lijkt het u leuk om op Dunya te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Dunya en haar baasje.

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Sammie zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Deze kleine lieverd maakt onderdeel uit van een Amsterdams gezin en heeft de afgelopen maanden lekker veel gespeeld èn geleerd met z’n baasjes. Nu de grote vakantie weer eindigt zou deze kruising Tibetaanse Terrier / Labradoodel graag een OOPOEH vinden die op de donderdagen op hem past (en eventueel eens een andere dag).

Baasje Janneke: “Sammie is een jong beestje dat nog volop aan het leren is. Hij vindt ongeveer iedereen lief en mag af en toe wat beschermd worden in zijn enthousiasme. Het is echt een lieverd!”

Lijkt het u leuk om op Sammie te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Sammie en z’n baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Kleine Rizla zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam (Zuid)

Baasje Ezra: “Wij zoeken voor onze pup een ‘oppas-opa of oma’ in Amsterdam, bij voorkeur in Zuid. We wonen zelf in Vreeland, iets buiten Amsterdam, maar werken en sporten veel in de stad. We zoeken iemand die voor de vaste oppas wil zijn voor Rizla, onze Vizsla pup, het is een meisje. Nu is ze nog te jong (bijna 13 weken) maar misschien wel al goed dat ze haar vaste oppas alvast leert kennen. We zoeken iemand met wat ervaring met honden, zeker omdat ze nog veel moet leren. We zijn druk in de weer met cursussen en besteden veel tijd om Rizla een fijne en goed opgevoede hond te laten worden.

We zijn niet per se op zoek naar een vaste dag of tijdstip, we vinden het belangrijker dat er een klik is en dat zowel de oppas als Rizla het fijn hebben. We kunnen ons schema aanpassen op de voorkeursdagen/tijden van de OOPOEH. We denken aan een of twee keer per week twee uurtjes of iets dergelijks. Een keer in de twee weken is ook prima.

Let wel, Rizla is een Vizsla, die staan bekend dat ze veel beweging nodig hebben en best groot worden. Het is een supervriendelijk en zachtaardig ras maar u moet wel zin hebben in een stevige wandeling. Dit is echt wat anders dag een klein hondje.”  

Lijkt het u leuk om op Rizla te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Rizla en haar baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Grote lieverd zoekt OOPOEH in Den Haag

Baasje Saskia: “Kira is groot, maar een kleintje voor Duitse Dog standaarden. Ze is nu zo’n  6,5 jaar, dat is best oud voor een Dog, maar ze is gelukkig nog superfit en gaat graag wandelen. Ze is lief, makkelijk en heel zachtaardig. Ze kan de hele dag knuffelen en geaaid worden als het aan haar ligt. Thuis heeft ze een teckel-vriendinnetje maar die gaat vaak mee naar kantoor, Kira is bovendien de makkelijkste van het stel.

Door verhuizing zoeken we een lieve oppas voor 2 en soms 3 keer per week. We zijn flexibel en alles kan in overleg, want als ik thuis werk is het niet nodig dat ze naar een oppas gaat. Maar dat mag natuurlijk wel! Kira is een grote lieverd die iedereen om haar pootje wikkelt!”

Lijkt het u leuk om op Kira te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Kira en haar baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Teun zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Dit is Teun. Een lieve, zachtaardige, vriendelijke hond. Hij is gemakkelijk in de omgang maar geen schootzitter. Hij springt niet op meubels en speelt graag lekker met (zijn eigen) speelgoed. Teun is ook dol op andere honden, kinderen en is eigenlijk een echte allemansvriend. Hij houdt van rustige mensen die af en toe met hem spelen, hem lekker willen aaien, af en toe wat tegen hem praten, en waar hij zich veilig bij kan voelen. Een lieve OOPOEH dus! Je maakt Teun blij met een wandelingetje door de buurt of in een park. Hij luistert bovendien goed. In een park, zonder verkeerswegen dichtbij, kan hij prima loslopen en geniet daarvan.

Baasje Ingrid: “Teun is een ongelofelijk lief kameraadje waar je hele gezellige dagen mee kunt hebben. Ik zou het fijn vinden een lieve oppas te vinden die eens in de week met hem op wil trekken. De dag bespreken we samen. Zodat ik even mijn “handen vrij” heb. Ik woon zelf in de Rivierenbuurt en Teun zit niet graag te lang in het fietsmandje, dus ik zoek een OOPOEH in de Rivierenbuurt of de Pijp.”

Lijkt het u leuk om op Teuntje te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Teun en z’n baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Sol zoekt lieve OOPOEH in Rotterdam

Dit lieve teckeltje had in Amsterdam maar liefst twee OOPOEH’s! Die waren enorm dol op hem, maar z’n baasjes verhuisden naar Rotterdam. Sol hoopt daar nu weer een lieve oppas te vinden.

Baasje Farand: “Sol is vrolijk, eigenwijs, vooral heel lief, enthousiast en kan goed met andere honden. Is heel zelfstandig, maar houdt ook van aandacht en vertroeteld worden. Hij kan ook heel goed met andere honden, is soms een beetje schuw, maar is vaak heel blij als er andere honden in z’n buurt zijn. We zouden het fijn vinden als we weer een lieve OOPOEH zouden vinden voor 1 of meerdere werkdagen in de week.” 

Lijkt het u leuk om op Sol te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Sol en z’n baasjes.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Klein oppashondje gezocht voor OOPOEH Ietje (79) uit Amsterdam Zuid-Oost

OOPOEH Ietje (79 jaar) zou dolgraag oppassen op een lief klein hondje. Een hondje brengt gezelligheid en vrolijkheid mee, aldus Ietje, en samen loop je gezelliger dan alleen. Ietje is een hele actieve dame die vlakbij metrostation Reigersbos woont en uitkijkt naar het gezelschap van een kleine viervoeter. Ze wandelt nog veel en correspondeert met mensen van over de hele wereld. Toch zou een klein oppashondje haar helpen tegen de eenzaamheid.

In verband met gezellige clubjes is OOPOEH Ietje op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag wekelijks in de gelegenheid om op te passen en op dinsdagmiddag en donderdagmiddag eens in de twee weken. Het is eventueel ook bespreekbaar dat ze bij het hondje thuis komt oppassen, als het baasje woont in de omgeving van Amsterdam Amstel of Oud-Zuid. Ietje is geen ochtendmens en wil graag oppassen vanaf een uur of 12. Het is wel belangrijk dat het hondje trap kan lopen, OOPOEH Ietje woont op de vierde verdieping en maakt zelf geen gebruik van de lift.
 


 
Bekijk hier het volledige profiel van OOPOEH Ietje

Heeft u een hondje dat af en toe een een lieve oppas kan gebruiken en wilt u in contact komen met deze OOPOEH? Neem dan contact met ons op via team@oopoeh.nl of bel 020-785 37 45