In 't zonnetje

In het zonnetje: Bobbie

Kleine Bobbie woont met haar baasjes in Heteren waar ze gezellig opgroeit in een jong gezin. Als haar baasjes aan het werk zijn zou ze natuurlijk dolgraag met een lieve OOPOEH puppy-avonturen beleven. Dat kan een of meerdere dagen per week zijn.

Baasje Frederike: “Wij hebben sinds twee weken een pup. Bobbie is een australian labradoodle (maat mini, ze wordt ongeveer 42/43 cm hoog). Bobbie (teefje) is geboren op 31 mei 2019.
Het karakter van een labradoodle is een lieve knuffelige allemansvriend. Labradoodles zijn ontzettend leergierig en zijn heel gevoelig, ben je blij zijn zij ook blij, ben je verdrietig dan komen ze je graag troosten.

Wij zoeken een lieve consequente oppas waar Bobbie natuurlijk een fijne band mee kan opbouwen. Het liefste zoeken we opvang voor 2 dagen in de week. (maandag, dinsdag of donderdag). De oppas die die dagen voor Bobbie kan zorgen moet er rekening mee houden dat Bobbie dan pas 3 maanden oud is en af en toe wat onstuimig kan zijn. Ze heeft scherpe puppy tandjes en speelt graag (de speeltjes komen natuurlijk mee).

Wel slapen puppy’s nog veel..het is dus een uurtje spelen, even kort wandelen en dan lekker slapen. Als Bobbie straks wat ouders is wordt ze natuurlijk wat rustiger en kan ze ook wat langer wandelen (en luistert beter).We zijn volop bezig met puppycursus en dat gaat al hartstikke goed.

Heel af en toe zou het fijn zijn als Bobbie eens kan blijven logeren maar dat alles natuurlijk in overleg.

Welke lieve zorgzame oppas zou 2 dagen in de week op Bobbie willen passen en vanaf kleins af aan een band willen opbouwen met onze lieve vrolijke viervoeter?”

Bekijk hier het profiel van Bobbie en haar baasje Frederike. 

Wilt u op Bobbie of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In ’t Zonnetje: Saartje

Baasje Anita: “Saartje is een hele lieve, rustige en aanhankelijke hond die graag mee gaat wandelen. Ze zorgt er zelf voor dat ze dagelijks aan voldoende knuffels komt :-). Ze is ook dol op spelletjes en zorgt voor veel gezelligheid in huis! Alhoewel Saartje aan aandacht en wandelingen niets tekort komt, zouden we het voor haar heel gezellig vinden als ze op maandag (en eventueel vrijdag) een lieve OOPOEH heeft om samen mee op te trekken.

Bekijk hier het profiel van Saartje en haar baasje Anita.

Wilt u op Saartje of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In ’t Zonnetje: Nala

Baasje Laura: “Onze Nala is een jonge, vrolijke en enthousiaste hond. Ze houdt van mens en dier en is altijd blij in de omgang en benadering. Wandelen, knuffelen of spelletjes spelen is allemaal dagelijkse kost voor onze Nala. Een natte lik/kus ligt al snel op de loer wanneer je elkaar ontmoet. We wonen in Lelystad en zoeken voor 1 of 2 dagen in de week een lieve OOPOEH die op onze jonge Golden Retriever wilt passen. U zult beslist hele gezellige dagen hebben met haar!”

Bekijk hier het profiel van Nala en haar baasje Laura.

Wilt u op Nala of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

In ’t zonnetje: kleine Sam

Lieve Sam uit Amsterdam Oost is onlangs bij ons aangemeld en zoekt een OOPOEH bij wie zij vanaf april een dagje per week gezellig in huis mag zijn. Het zal gaan om de dinsdag of donderdag. Sam is nog een pup en nog volop aan het leren. Haar baasjes nemen de eerste tijd vrij om haar de aandacht en opvoeding te geven die ze nodig heeft. Wie smelt er voor de charmes van dit vrolijke hondje?

Bekijk hier het profiel van Sam en haar baasje Maartje. 

Wilt u op Sam of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

OOPOEH Flora (66) zoekt lief oppashondje in Rotterdam

OOPOEH Flora: “Verleden jaar is mijn hondje Tijgertje helaas op 17-jarige leeftijd overleden en hier heb ik nog steeds ongelofelijk veel verdriet van en ik mis hem iedere minuut van de dag. De stilte in huis, het gemis van het zorgen voor, de knuffeltjes, kusjes, aanwezigheid en onvoorwaardelijke liefde, ik kan er maar niet aan wennen. Heel graag zou ik weer willen zorgen voor een hondje, een klein schatje is dan ook van harte welkom en zou bij mij echt ‘een dagje naar oma gaan’, dus hij of zij zal flink verwend worden voor wat betreft aandacht, spelen en liefde. Natuurlijk hou ik rekening met de wensen van het baasje of bazinnetje maar ‘bij oma’ mag (bijna) alles!”

Op de donderdag en/of vrijdag zou ze graag een match vinden met een klein lief hondje in Rotterdam (omgeving IJsselmonde)

Bekijk hier het volledige profiel van OOPOEH Flora: http://bit.ly/2Rsk3Ga

Wilt u kennismaken van OOPOEH Flora of een van de OOPOEH OOPOEH’s? Meldt u zich dan hier aan.

Vrolijke Benji zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Luca: “Deze krullenbol genaamd Benji is 12 jaar, maar dat betekent niet dat hij al achter de geraniums wil gaan zitten! Benji is juist nog een heel fit en vrolijk ventje. Naar andere honden toe is Benji heel sociaal. Met honden van zijn eigen formaat klikt het over het algemeen het beste. Eenmaal thuis ligt Benji graag in de buurt van je. Hij komt graag naast je liggen om zich lekker te laten kriebelen. Wanneer het nodig is, kan hij prima eventjes alleen zijn. Er zijn allerlei vrienden en bekenden die op Benji passen, maar we zouden ook graag een lieve OOPOEH vinden voor 2 à 3 dagen in de week, alles in overleg natuurlijk. We wonen in de buurt van het Amstelstation.” 

Lijkt het u leuk om op Benji te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Benji en z’n baasje Luca.

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Vrolijke poedel Olaf zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Margriet: “Olaf is een uitermate blij, lief en enthousiast hondje van 2 jaar oud. Hij is dol op mensen en kinderen en kan meestal ook prima met andere honden samen. Hij is dol op aandacht en spelletjes. Maar kan ook goed rustig slapen of zichzelf bezighouden met een speeltje of kluif. Hij wandelt graag, maar is ook tevreden met een minder actieve dag. Lang wandelen hoeft dus niet, maar mag natuurlijk wel! Het is een kleine slimmerik die ook wel houdt van enige mentale uitdaging. Ik verstop in huis soms allerlei kleine snoepjes en hij vindt het geweldig om die dan op te speuren, dat soort dingen. Olaf kan kortere stukjes meelopen/hollen naast te fiets. Ook is hij gewend om in een bak voorop de fiets vervoerd te worden. Hij is ook goed gewend aan bus, tram en trein. Ik zoek een lieve OOPOEH die af en toe op mijn lieve hond Olaf wil passen. En als het klikt, mag Olaf natuurlijk vaker komen.” 

Lijkt het u leuk om op Olaf te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Olaf en z’n baasje Margriet. Ze wonen Amsterdam West.”

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Lieve Flip zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Tineke: Flip is een lief, eigenwijs, niet eenkennig, enthousiast en knuffelig hondje van ruim 1,5 jaar oud. Echt een eigenwijzerd, zoals het een Teckel betaamt. In huis is hij over het algemeen vrij rustig, houdt van een spelletje, geniet èrg van aandacht maar doet ook regelmatig een dutje. Buiten is Flip vooral druk met zijn neus: hij snuffelt erg graag. Flip is onderdanig naar andere honden, en vindt ze vaak ook een beetje spannend. Flip kan vanwege zijn gezondheid niet te lange wandelingen maken, en niet traplopen of van de bank springen. Omdat ik op de dinsdag een cursus wil gaan volgen zoek ik een lieve OOPOEH die dan op Flip wil passen.”

Lijkt het u leuk om op Flip te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Flip en z’n baasje. Ze wonen Amsterdam Oost.”

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Kleine Beer zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Pien: “Beer is echt een lieve, loyale knuffelhond. Ze is klein van stuk maar gaat graag heerlijk met je mee naar buiten om in het park te wandelen. Ze kan goed alleen thuis zijn, maar is natuurlijk het liefst in gezelschap van een OOPOEH van wie ze aandacht krijgt. Daarom zoek ik een OOPOEH die op 1 of meerdere dagen in de week op haar wil passen. Gezelligheid gegarandeerd, want Beer is supersociaal!”

Lijkt het u leuk om op Beer te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Beer en z’n baasje. Ze wonen in de Stadionbuurt in Amsterdam.

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.

Lieve Dunya zoekt OOPOEH in Amsterdam

Baasje Eliza: “Dunya is een hele lieve en leuke hond, ze is pas 4 maanden oud en we zijn allemaal dol op onze krullebol. Ze is speels, maar houdt ook wel van een dutje. Ze wil graag door iedereen geknuffeld worden. Dunya vindt het erg leuk om met knuffels en vooral piepende knuffels te spelen, ook speelt ze erg graag met andere honden. Zij blaft nog niet en vindt het een beetje spannend als andere honden blaffen. Dunya wordt opgevoed als een echte stadshond en kan prima mee op de fiets en is dan ook een attractie om naar te kijken natuurlijk!” 

Lijkt het u leuk om op Dunya te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Dunya en haar baasje.

Of zou u een van de andere honden graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH.