Uitjes voor OOPOEH's

Hieronder vindt u de komende uitjes. Deelnemen is exclusief voor OOPOEH’s. We hopen u (weer) te zien!

16 april | Breda | Stadswandeling

De gidsen van Gilde de Baronie nemen ons graag mee langs de mooiste plekjes van de Bredase binnenstad, en weten daar álles over te vertellen. Deze gezellige stad heeft mooie verhalen voor ons in petto! We wandelen door het Begijnhof, langs de Waalse Kerk en enkele hofhuizen. Maar de gids neemt ons ook mee door het moderne Breda: de Nieuwe Veste/Bibliotheek van Hertzberger, het verrassende ‘t Saspleintje, het Kapucijnenhof en de Merkxtuin. Natuurlijk is uw oppashondje welkom, mits deze houdt van een wandeling door de stad.

We beginnen de dag ’s ochtends met een kop koffie in Café Publieke Werken, waarna we worden opgehaald voor de stadswandeling. Na de wandeling van anderhalf uur sluiten we de dag graag samen met u af met een heerlijke lunch.

Waar: Café Publieke Werken, Breda
Wanneer: dinsdag 16 april 2024 van 10.30 – 13.30 uur.
Aanmelden: uiterlijk 8 april,  via uitjes@OOPOEH.nl of bel 020-7853745

15 mei | Rotterdam | Tour door Rotterdam in historische tram

Speciaal voor ons haalt Rotterdam een van haar historische pareltjes van stal: de oude tram! En niemand minder dan onze eigen OOPOEH John neemt ons mee voor een onvergetelijke rit door zijn Rotterdam! Aan boord horen we van alles over de historie van de tram en zien we de Rotterdamse binnenstad aan ons voorbij glijden. Het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum trakteert ons op een indrukwekkende rondrit: een unieke kans dus om vanuit dit bijzondere voertuig de stad te (her)ontdekken. 

We beginnen de dag met kop koffie of thee met geweldig uitzicht over de Maas, waarna we zullen worden opgehaald door de tram die ons rondrijdt door Rotterdam. Na de tramrit staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor ons klaar.
Ook zeker voor dit uitje met de tram geldt: vol = vol, dus meld u snel aan!

Bij dit uitje kunt u uw oppashondje niet meenemen. 

Waar: Restaurant Prachtig, Rotterdam 
Wanneer: woensdag 15 mei 2024 van 10.15 – 13.30 uur.
Aanmelden: uiterlijk 6 mei, via uitjes@OOPOEH.nl of bel 020-7853745

4 juni | Hellevoetsluis | Kynologisch Nederland met Jeroen Oomen

We gaan er weer een feestje van maken bij Jeroen!
Onze ambassadeur en beroemd hondentrainer Jeroen Oomen zal ons op zijn eigen (enthousiasmerende) manier van alles vertellen over het trainen van uw oppashond. Zelfs voor de doorgewinterde hondenliefhebber zal er nog van alles te leren zijn. Er zijn diverse workshops om te volgen en natuurlijk zorgen wij voor een lekkere lunch! Bij dit uitje zijn ook de baasjes van uw oppashondje welkom, maar krijgen later zelf de gelegenheid zich aan te melden via de baasjesnieuwsbrief. 

U bent van harte welkom! Met uw oppashond of zonder.

Waar: Kynologisch Nederland, Hellevoetsluis
Wanneer: Dinsdag 4 juni 2024 van 10.30 – 15.00 uur.
Aanmelden: uiterlijk 24 mei, via uitjes@OOPOEH.nl of bel 020-7853745

4 juli | Leiden | Bezoek aan museum Naturalis

Het Naturalis in Leiden is een fascinerend museum vol grote en kleine schatten uit de natuur. Met als kroonjuweel: T.rex Trix! We starten in de diepzee en eindigen bovenop een bergtop. Onderweg ontmoeten we een grote diversiteit aan planten en dieren. Waaronder ook ons aller lieveling natuurlijk: de trouwe viervoeter. 

We starten met een kop koffie of thee met een lekker taartje bij restaurant VRIJ, vlakbij Naturalis. Daarna verdelen we de groep en ontdekken we Naturalis. Na het museumbezoek krijgt u van ons een lekkere versnapering en kunt u op eigen gelegenheid verder rondkijken. Dit uitje is zonder lunch maar deze is wel (voor eigen rekening) wel te verkrijgen in het restaurant van Naturalis. 

Dit uitje is zonder oppashondjes.

Waar: Restaurant VRIJ, Leiden 
Wanneer: Donderdag 4 juli 2024 van 10.00 – 13.00 uur.
Aanmelden: uiterlijk 24 juni, via uitjes@OOPOEH.nl of bel 020-7853745

8 augustus | Baarn | Wandeling door de tuinen van Kasteel Groeneveld

Graag nodigen we u uit voor een mooie zomerse wandeling over het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld. Een gids zal ons op 8 augustus meenemen langs de allermooiste plekjes van dit 18e eeuwse landgoed. En we weten zeker: u zult versteld staan van de waterpartijen, beken, slingerende paden, heuvels, boompartijen en prachtige beplanting van deze gigantische tuin. En de hondjes kunnen onderweg genieten van een verkoelende plons in een van de vijvers.

We starten in het restaurant van Kasteel Groeneveld, waar koffie of thee met gebak op u staan te wachten. Na de koffie starten we dan met de rondleiding. En uiteraard bent u vrij om na de rondleiding zelf nog verder te genieten van het landgoed of het bijhorende museum. U krijgt van ons nog een lekkere versnapering.

U bent van harte welkom! Met óf zonder oppashondje. Houd er wel rekening mee dat honden niet toegestaan zijn in het museum.

Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn
Wanneer: donderdag;. 8 augustus 2024 van 10.15 tot circa 12.00 uur.
Aanmelden: uiterlijk 29 juli, via uitjes@OOPOEH.nl of bel 020-7853745