Uitjes voor OOPOEH's

Hieronder vindt u de komende uitjes. Deelnemen is exclusief voor OOPOEH’s. We hopen u (weer) te zien!

13 juni | Den Haag | Rekken en strekken: hondenyoga en wandeling op het strand

Yoga ontspant en yoga met uw eigen oppashondje op het strand al helemaal! Het Zuiderstrand is een prachtige locatie in Den Haag waar u en uw geliefde viervoeter al gauw tot rust komen, en na een mindfulness wandeling en een lesje yoga/meditatie zit u weer helemaal lekker in uw vel. De verbaasde en nieuwsgierige hondjes werken op de lachspieren waardoor het een speelse les wordt en bovenal een les in het loslaten van controle!
De yogales is toegankelijk voor alle niveaus, dus ook als u nog nooit eerder aan yoga heeft gedaan bent u van harte welkom om deel te nemen. U kunt er ook voor kiezen om het alleen bij de strandwandeling te houden. Op dit deel van het strand mogen honden loslopen!

Het strandpaviljoen voorziet ons van een smakelijke lunch, met verse thee en biologische limonades als kers op de taart. Geheel passend bij deze mini-retraite dichtbij huis! Doet u met ons mee? 
U bent van harte welkom met of zonder uw oppashondje.

Waar: Strandpaviljoen De Staat, Zuiderstrand Den Haag.
Wanneer: dinsdag 13 juni van 12.00 tot circa 14.30 uur. (Let op: dit uitje was gepland op 9 mei)
Aanmelden: exclusief voor OOPOEH’s, aanmelden via uitjes@OOPOEH.nl

4 juni | Almere | Workshop hondenkoekjes maken met Maureen du Toit & pannenkoeken eten

Op 4 juni is het weer zover: Nationale Opa- en Omadag! Wij grijpen deze bijzondere feestdag graag aan om u, als lieve OOPOEH van uw oppashond, extra in het zonnetje te zetten! Want wij van Team OOPOEH, alle baasjes en alle oppashondjes zijn het erover eens: u bent goud waard! En uiteraard bent u ook van harte welkom als u (nog) geen oppashondje heeft gevonden. 

Deze feestelijke dag vindt plaats op het bosrijke Stadslandgoed de Kemphaan in Almere, pal tegenover het bavianenverblijf van Stichting AAP. In het pannenkoekenrestaurant volgt u een bakworkshop Hondensnacks onder leiding van Maureen du Toit, tv-persoonlijkheid en auteur van het boek Happy Hond. Na het verorberen van een heerlijke pannenkoek van ‘grootmoeders tafel’, met een ruime keuze uit smakelijk beleg, gaan we aan de wandel. In het nabijgelegen hondenlosloopgebied strekken we allemaal even de benen (3 routes: van 1 uur, ½ uur en korter) en na een laatste kop koffie/thee nemen we afscheid van elkaar.
U bent van harte welkom met of zonder uw oppashondje.

Waar: Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan, in Almere 
Wanneer: Zondag 4 juni van 10.30 – 13.00 uur (excl. wandeling).
Aanmelden: exclusief voor OOPOEH’s, aanmelden uiterlijk 17 mei, via dit formulier.