Uitjes voor OOPOEH's

We hebben weer leuke uitjes op de planning staan! Deelname is alleen voor OOPOEH’s of geïnteresseerden (55+) die OOPOEH willen worden.

10 feestwandelingen met koffie, taart en veel lieve hondjes

Stichting OOPOEH bestaat dit jaar 10 jaar en viert feest! Naast een spetterend jubileumfeest (4 oktober) hebben we 10 jubileumwandelingen door het land op de agenda staan: koffie, taart, lieve hondjes en samen van de natuur genieten. Dat lijkt ons gezellig! Om samen herinneringen op te halen aan de voorbije jaren, te genieten van alle lieve honden en te proosten op alles wat er nog komen gaat. We hopen u te zien bij een van de wandelingen!

Wandelt u gezellig mee? 
Hieronder ziet u waar u kunt deelnemen aan OOPOEH’s wandelingen. En uiteraard bent u ook zonder oppashondje van harte welkom.
De wandelingen duren ca. een uur en we houden uiteraard rekening met mensen die minder goed ter been zijn, zij kunnen een kortere route doen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Bianca via uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745.

Verder lezen…

22 mei | Finale Ouderen Songfestival in Amsterdam

Trek uw feestjurk of mooie pak maar uit de kast, want we brengen een bezoek aan de grande finale van hét songfestival voor zangers en zangeressen vanaf 55 jaar. Zestien zangers uit het hele land strijden onder begeleiding van een spetterende liveband om de felbegeerde juryvakprijs. Het publiek mag ook stemmen op haar favoriet! Van jazz tot klassiek en van smartlap tot opera, het komt allemaal voorbij tijdens deze heerlijke muzikale middag in het prachtige DeLaMar theater. 
Gaat u met ons mee uit?
Verder lezen…

4 juni | Opa en Omadag bij Jeroen Oomen in Hellevoetsluis

Het is zover! Het eerste boek van onze trouwe ambassadeur en Nederland’s meest bekende hondencoach Jeroen Oomen ligt nu in de boekwinkels en is een bestseller! En wat zijn we trots op hem. Zijn ongekende expertise staat nu eindelijk op papier waarmee hij nóg meer baasjes én OOPOEH’s helpt hun (oppas)hond beter te leren begrijpen. En om dat te vieren heeft Jeroen ons uitgenodigd om in zijn hondenschool in Hellevoetsluis Nationale Opa- en Omadag te vieren. Dubbelfeest dus! Verder lezen…

11 juli | Op ontdekking in het Nederlands Openluchtmuseum

Geef uw ogen en oren de kost in hét openluchtmuseum van ons land! Onder begeleiding van een vakkundige gids ontdekken we alle ins en outs van het 44 hectare groot terrein. Zo leren we over de geschiedenis van de verschillende Nederlandse ambachten, zien we hoe men vroeger woonde, en is er aandacht voor het toepasselijke thema van dit jaar: vrijheid. Van Giethoorn tot Rotterdam, alle regio’s komen aan bod. In 1,5 uur tijd worden we getrakteerd op verhalen die we tijdens een regulier bezoek niet zouden horen. 

Verder lezen…

Save the date: 4 oktober OOPOEH’s Jubileumfeest

Stichting OOPOEH bestaat 10 jaar en dat vieren we natuurlijk het allerliefste met u als OOPOEH!

Ons tienjarig jubileumfeest vindt plaats op 4 oktober, Dierendag. Voor u als dierenliefhebber is dit geen datum die lastig te onthouden is. Maar zet het toch maar even voor de zekerheid in uw agenda want dit feestje wilt u niet missen!