Doneer of sponsor OOPOEH!

Stichting OOPOEH zet zich met liefde in om ouderen het plezier van een huisdier te bieden, én baasjes een fijne oppas voor hun huisdier te geven. Voor dit werk zijn we sterk afhankelijk van steun uit fondsen en giften. Elke bijdrage is daarom belangrijk.

Bij een bijdrage boven de € 10,- krijgt u nu ons boekje ‘Dierbare Vrienden’, over bijzondere vriendschappen die tussen OOPOEH’s, oppasdieren en baasjes zijn ontstaan, cadeau!

Sponsor OOPOEH

Wilt u of uw bedrijf OOPOEH helpen door middel van sponsoring, dat kan! Wij maken graag een op maat gemaakt sponsorplan voor u. Momenteel zijn wij vooral op zoek naar:

  • Sponsoren van leuke uitjes voor onze OOPOEH’s.
  • Sponsoren van OOPOEH’s SPEEDDATE DAGEN. Tijdens deze dag kunnen OOPOEH’s speeddaten met baasjes en hun huisdier in de hoop in elkaar een ultieme match te vinden.
  • Sponsoren van leuke producten voor de OOPOEH’s. We verwennen onze OOPOEH’s graag, heeft u producten waar u ze blij mee zou kunnen maken? We geven het hen graag cadeau!

OOPOEH kan de zichtbaarheid van uw merk/bedrijf zowel on- als offline vergroten. Online hebben we een ‘Vrienden van OOPOEH’ pagina opgericht voor alle bedrijven die OOPOEH een warm hart toedragen. U kunt hier ook tussen komen te staan. Omdat OOPOEH mediageniek is gebleken (zie OOPOEH nieuws) levert sponsoring u gegarandeerd positieve aandacht voor uw merk/bedrijf op!

Voor meer informatie of vragen mbt sponsoring neem contact op met Stichting OOPOEH.

OOPOEH is een Algemeen Nut Beogende Instelling

Fiscale voordelen voor particulieren Stichting OOPOEH is door de belastingdienst aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’. Voor particulieren geldt dat u uw de gift geheel of gedeeltelijk in kunt aftrekken van het belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Voor meer informatie klik hier.

Fiscale voordelen voor bedrijven Giften aan Stichting OOPOEH, gedaan door uw bedrijf, zijn fiscaal vaak aftrekbaar. Voor meer informatie klik hier.