Steun OOPOEH

Stichting OOPOEH zet zich met liefde in om ouderen het plezier van een lieve hond te bieden, én baasjes blij te maken met een fijne oppas voor hun lieve hond. Voor dit werk zijn we sterk afhankelijk van steun uit fondsen en giften. Elke bijdrage is daarom belangrijk. Wilt u stichting OOPOEH steunen? Hieronder kunt u eenvoudig een donatie doen.

U kunt uw donatie ook overmaken op rekeningnummer: NL48 INGB 0005 0263 75

Stichting OOPOEH is in het bezit van een CBF-keurmerk

U kunt OOPOEH ook opnemen in uw testament

Hoe aan Stichting OOPOEH na te laten?

Wilt u aan Stichting OOPOEH nalaten? Laat een notaris voor u een testament opstellen en leg hierin vast welk deel van de erfenis u aan ons nalaat. U kunt ons op twee manieren in uw testament opnemen:

  1. Nalaten via een legaat. Door Stichting OOPOEH te benoemen tot legataris, krijgt de stichting een legaat. Dit is een vastgesteld geldbedrag, een percentage van uw nalatenschap of een bepaald goed. Bijvoorbeeld duizend euro, 25% van uw nalatenschap, een schilderij of huis.
  2. Nalaten via een erfstelling. Door Stichting OOPOEH tot (mede-)erfgenaam te benoemen, komt zij in aanmerking voor (een deel van) uw nalatenschap. U kunt meerdere personen of goede doelen tot erfgenaam benoemen.

Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tenaamstelling van de stichting op te laten nemen: Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, statutair gevestigd te Amsterdam.
KvK nummer 55002633.

Sinds 1 januari 2006 zijn alle goede doelen vrijgesteld van successierecht. Uw nalatenschap aan Stichting OOPOEH komt daardoor voor honderd procent ten goede aan het meer senioren helpen aan gezelschap en beweging en zo eenzaamheid verminderen en voorkomen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel tijdens kantooruren 020 – 7853745 of mail naar info@oopoeh.nl

OOPOEH is een Algemeen Nut Beogende Instelling

Fiscale voordelen voor particulieren Stichting OOPOEH is door de belastingdienst aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’. Voor particulieren geldt dat u uw de gift geheel of gedeeltelijk in kunt aftrekken van het belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Voor meer informatie klik hier.

Fiscale voordelen voor bedrijven Giften aan Stichting OOPOEH, gedaan door uw bedrijf, zijn fiscaal vaak aftrekbaar. Voor meer informatie klik hier.

Sponsor OOPOEH

Wilt u of uw bedrijf OOPOEH helpen door middel van sponsoring, dat kan! Wij maken graag een op maat gemaakt sponsorplan voor u. Voor meer informatie of vragen mbt sponsoring neem contact op met Stichting OOPOEH.