Bobbi in het zonnetje

Dit is Bobbi! Een vrolijk, levenslustig hondje van bijna een jaar oud met een ontembare energie die dolgraag lekker aan de wandel wil met een lieve Rotterdamse OOPOEH. Is het bos dartelt ie graag lekker tussen de bladeren. Bobbi’s baasje Lidia zoekt een lieve OOPOEH voor 2 dagen in de week. Bobbi luistert goed en kan ook goed met andere honden (groot en klein) overweg. Gezelligheid gegarandeerd met dit lieve en speelse hondje.


Bent u 55+, woont u in Rotterdam en lijkt het u gezellig om op Bobbi te passen? Bekijk hier het profiel van Bobbi. We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Bobbi of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Bobbi en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Bobbi, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

Meta past op Bob:
“Het voelt heel leeg in huis als je je hele leven lang honden hebt gehad. Een nieuwe eigen hond was geen optie meer. Toch miste ik het gezelschap van een hondje. Mijn dochter attendeerde me op Stichting OOPOEH. Toen ik een foto zag van Bob, de 34 kilo wegende labradoodle dacht ik dát is een leuk beestje. Een ontmoeting volgde en het was meteen raak! 2 dagen in de week brengen Bob en ik nu samen door. Het brengt me zoveel vreugde, het is zo onvoorwaardelijk en zo leuk! Bob volgt me overal en houdt mij altijd in de gaten.”

Peter past op Bauke:
“Weet je wat zo lekker is aan een hond, je bent in beweging in de buitenlucht. Ik ben echt opgeknapt van het lopen met Bauke. Ik heb veel gestotterd en daarom vermeed ik praatjes op straat. Als iemand me vroeg hoe laat het was, zei ik maar dat ik geen horloge bij me had. Maar met een hond heb je altijd praatjes, iedereen spreekt je aan als je met zo’n leuk dier loopt. Wat een openbaring was dat, inmiddels praat ik dan ook stukken beter.

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Deel dit op: