Het laatste nieuws over OOPOEH

Match je Moeder op de Huishoudbeurs

Gun jij je moeder een lief oppashondje? Kom langs bij Stichting OOPOEH op het Huisdierenplein op woensdag 21, donderdag 22 of zaterdag 24 februari. Samen met onze fantastische ambassadeur Jeroen Oomen de hondencoach zitten de OOPOEH matchmakers klaar om op zoek te gaan naar een lief oppashondje in de buurt. Uiteraard kun je ook op zoek voor je vader, tante, buurvrouw of misschien wel jijzelf als je 55 plus bent!  Verder lezen…

OOPOEH Bea en oppashondje Femmie op voorpagina Medemblikker

Wat leuk! OOPOEH Bea schittert met haar oppashondje Femmie op de voorpagina van De Medemblikker. Wat een mooi verhaal!  Verder lezen…

Oppashondjes verklaren hun OOPOEH de liefde op Valentijnsdag

De liefde van een (oppas)hond is onvoorwaardelijk en niet in woorden uit te drukken. Een kwispelend staartje zegt zoveel! Toch schreven veel baasjes voor Valentijnsdag een bericht om de liefde van hun hond (èn die van zichzelf) te verwoorden. Hieronder nog maar een kleine selectie van de hartverwarmende berichten:

Verder lezen…

Janine Abbring lid van OOPOEH’s Comité van Aanbeveling

We zijn supertrots dat Janine Abbring (bekend van o.a. Zomergasten en Vroege Vogels) lid is geworden van ons Comité van Aanbeveling.

Janine: “Ik heb de luxe dat ik mijn hond altijd kan meenemen naar mijn werk maar dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. OOPOEH is de perfecte oplossing voor baasjes die om wat voor reden dan ook even wat minder tijd hebben voor hun viervoeter. En dierenvrienden die geen fulltime huisdier willen hebben kunnen toch af en toe hun neus in een vachtje steken!”

We zijn heel blij dat Janine ons een warm hart toedraagt. Klik hier om alle leden van ons Comité van Aanbeveling te bewonderen.

OOPOEH wint 2e prijs bij verjaardagsactie IZA Zorgverzekeraar

HOERA!  Stichting OOPOEH heeft de 2e plek gewonnen van de verjaardagsactie van IZA Zorgverzekeraar! Veel dank voor dit mooie initiatief, en we zijn omring door twee hele mooie andere winnaars: Stichting Jarige Job en Project Postmaatje. En met de prijs gaan we weel heel veel mooie matches maken en gezellige uitjes organiseren. Iedereen bedankt voor het stemmen! 

OOPOEH in CNV-magazine: “Een dier geeft troost, afleiding en nut”

Het CNV-magazine besteedde in het decembernummer uitgebreid aandacht aan Stichting OOPOEH. OOPOEH Irma en OOPOEH Fien vertellen in het artikel wat hun oppashond voor hen betekent.

Benieuwd geworden? Lees het artikel (met prachtige foto!) hier online!

Enthousiaste OOPOEH Debbie blogt over oppashond Bob

Dat is pas leuk! Als een OOPOEH zó enthousiast is over haar oppashond dat ze er een blog over schrijft! OOPOEH Debbie wil graag met anderen delen hoe ze OOPOEH is geworden en hoe blij ze is met haar lieve oppashond Bob.

OOPOEH Debbie: “Het fijne ook van het OOPOEH zijn is, dat je niet gebonden bent, maar wel kan genieten van een dier waar en wanneer het jou uitkomt.”

U kunt de leuke blog hier lezen.

Leuke vermelding in column Guus Bauer

Guus Bauer is columnist en liep per toeval langs het uit van één van onze vrijwilligers in Wormerveer waar een OOPOEH-poster op het keukenraam hangt. Hij raakte geïnteresseerd, vroeg haar naar meer informatie en en in de volgende week werd OOPOEH al genoemd in zijn column in Nieuwsblad De Zaankanter. Leuk!

Lees het artikel hier.

We kijken terug op een jaar vol gezellige uitjes

Gister beleefden we alweer het laatste uitje van 2017. We trotseerden met ruim 100 OOPOEH’s de sneeuw voor een sfeervolle rondvaart door de Amsterdamse grachten onder het genot van warme chocolademelk en glühwein.

We kijken terug op een jaar vol leuke, gezellige en leerzame uitjes met mooi weer en veel gezellige OOPOEH’s. Dank jullie allemaal voor jullie aanwezigheid en enthousiasme, we hopen jullie in 2018 allemaal weer te ontvangen!  Verder lezen…

Hartverwarmend berichtje uit Hellevoetsluis

Soms krijgen we een e-mailtje waar we zò blij van worden! Dit lieve bericht willen we je niet onthouden:
OOPOEH Monique: “Sinds kort passen mijn man en ik via jullie op hondje Laura in Hellevoetsluis. Wat zijn wij hier blij mee. Het is heerlijk om 2 dagen in de week een hondje in huis te hebben. Laura is een geweldig lief en sociaal hondje!

Vandaag hebben nog meer ouderen van Laura kunnen genieten. Ik ben namelijk met haar op bezoek geweest in de Herbergier in Hellevoetsluis. Dit is een kleinschalig verpleeghuis voor ouderen met geheugenproblemen. De bewoners vonden het geweldig om met het hondje te kroelen en te kletsen. Ook hebben we nog een eindje gewandeld. Hondje Laura genoot van alle aandacht! En ik was de blije en trotse OOPOEH!”