Het laatste nieuws van OOPOEH

Oproep voor hondenbaasjes bij 5 uur show

OOPOEH’s directrice Ellen was maandag 10 mei te gast in het live programma de 5 uur show om een oproep te doen voor hondenbaasjes. In de afgelopen tijd zijn er veel nieuwe OOPOEH’s aangemeld die we graag gauw willen koppelen aan een lief oppashondje.

Klik op de afbeelding om het fragment terug te kijken. Verder lezen…

Succesvolle eerste (online) pop-up leesclub met Marjan Berk

Wat was het leuk, onze eerste (online) pop-up leesclub! Een enthousiaste groep OOPOEH´s ging met elkaar in gesprek over het boek ‘Ik neem toch een hond’ van Marjan Berk. Iedereen had het boek vooraf gelezen en de discussies over de verschillende thema’s, personages en boodschappen leidden tot nieuwe inzichten onder de OOPOEH’s. Als kers op de taart gingen we na de boekbespreking live in gesprek met Marjan Berk zelf!

Verder lezen…

OOPOEH’s jaarverslag 2020 staat online!

Het jaar 2020 gaat de boeken is als het meest onwerkelijke jaar in de OOPOEH-geschiedenis. Ondanks alle beperkingen hebben we er toch een mooi jaar van weten te maken. In ons splinternieuwe jaarverslag lees je wat er allemaal is gebeurd. Veel leesplezier!

Mooie resultaten OOPOEH’s impactmeting

We zijn heel blij met de mooie resultaten van onze impactmeting. In 2016 deden we voor het eerst onderzoek onder onze OOPOEH’s in hoeverre een oppashondje hun leven verrijkt, actiever maakt en/of meer sociale contacten oplever. In 2021 deden we deze impactmeting opnieuw, met mooie resultaten: Verder lezen…

Meld jouw (voormalig) zwerfhondje gratis aan voor een OOPOEH op Wereld Zwerfdierendag

Veel Nederlandse baasjes adopteren een lieve hond die een tijd op straat heeft geleefd, vaak in het buitenland. Na een gewenningsperiode zijn deze hondjes vaak ongelofelijk vrolijk en dankbaar dat ze zo’n fijn thuis hebben gevonden. In het kader van Wereld Zwerfdierendag op zondag 4 april kunnen baasjes van een (voormalig) zwerfhondje zich in het paasweekend (3 t/m 5 april) gratis aanmelden om een lieve OOPOEH te vinden. Verder lezen…

Gratis aanmelding voor puppy-baasjes van 23 t/m 26 maart!

Ben jij in het afgelopen jaar het baasje geworden van een lieve pup? En geniet je van zijn onbevangen vrolijkheid, het knuffelen, de wandelingetjes en een grote dosis liefde? Laat een oudere in jouw buurt meegenieten van jouw hondje terwijl jij af en toe even je handen vrij hebt! Meld jouw puppy (tijdelijk) gratis aan! Verder lezen…

Oppashondjes verklaren hun OOPOEH de liefde met valentijnskaart

Namens een kleine 200 honden(baasjes) en OOPOEH’s hebben we de meest lieve, ontroerende en grappige valentijnskaartjes verstuurd naar hun match. Wat zullen ze blij zijn met deze liefdesverklaringen van hun harige vriendje of liefhebbende OOPOEH.
Heel veel dank aan Kaartje2go die deze mooie actie mogelijk heeft gemaakt! ❤📮

Verder lezen…

Bekijk hier de inzendingen van OOPOEH’s Kunst & Quarantaine wedstrijd!

Heb jij de inzendingen van onze fotowedstrijd al gezien?

Wàt een creativiteit onder de OOPOEH’s en baasjes! In januari schreven we in samenwerking met Your Pet Paintings een fotowedstrijd uit. De opdracht was: beeld een kunstwerk uit, samen met je (oppas)hond. En je ziet… de resultaten zijn super leuk! We ontvingen vele grappige, creatieve en ontroerende inzendingen van OOPOEH’s editie van Kunst & Quarantaine.

Verder lezen…

Stuur jouw OOPOEH/oppashond een gratis Valentijnskaart

Stichting OOPOEH en Kaartje2go zetten samen met jou graag zoveel mogelijk OOPOEH’s in het zonnetje. Doe je mee?

De liefde van een (oppas)hond is onvoorwaardelijk en niet in woorden uit te drukken. Een kwispelend staartje zegt meer dan 1.000 woorden. Is jouw hond ook zo blij met z’n OOPOEH en is het echte liefde tussen hen? Stuur jouw OOPOEH dan een (gratis) valentijnskaartje om te laten weten hoe blij jouw hond met hem/haar is!

Of: wil je een kaartje sturen aan jouw oppashond? Om hem naast al die knuffels en wandelingetjes nog eens extra in het zonnetje te zetten op 14 februari. Doe dan mee! Verder lezen…

Den Haag here we come!

Om Stichting OOPOEH in Den Haag nog bekender te maken (en zo nog meer OOPOEH’s en oppashondjes van elkaar te laten genieten) heeft onze vrijwilligster Claudia haar auto laten bestickeren met ons logo. We vinden het zo ontzettend gaaf!

Heel veel dank aan Cludia studio Guthschmidt hiervoor! Verder lezen…