Het laatste nieuws van OOPOEH

Zomer op OOPOEH’s hofje!

Op maandagmiddag 7 augustus zetten we de deuren van ons prachtige hofje open voor onze OOPOEH’s. Het leek ons leuk om alle OOPOEH’s eens te laten zien op wat voor mooie (maatschappelijke) plek we zitten en waar al die mooie matches tot stand worden gebracht. Een groot succes! Er kon kennis worden gemaakt met ons team, er was heerlijke live muziek, onze lieve “buurman” van Gilde Amsterdam gaf ons wat historische achtergrond bij het hofje, we mochten de regentenkamer bezoeken en uiteraard zorgden we voor volop koele drankjes en lekkere hapjes. En: het zonnetje werkte leuk mee, de pluutjes bleven in de tas! Het was een supergezellige middag met alle OOPOEH’s!

Verder lezen…

De paden op, de lanen in… in Breda deze keer!

Wat hadden we weer mazzel: net ná de storm en vóór de hitte genoten we van het Bredase Voorbos, dat zich van z’n mooiste kant liet zien tijdens onze OOPOEH-wandeling. Dit Brabantse bos staat bekend als hét hondenbos, daar moesten we dus een keer geweest zijn!
Het is zo leuk om al wandelend oppasverhalen uit te wisselen, te genieten van kwispelende en plonzende hondjes en natuurlijk om samen van het zonnige terras en al het Brabantse lekkers te genieten.
En het leuke is…het was zo gezellig dat deze groep nog een keer samen op pad gaat.

Verder lezen…

Beschermd: Foto’s uitje Scheveningen

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Down facing dogs op het Scheveningse strand!

We hadden alweer een top-uitje deze week! Twintig OOPOEH’s en hun lieve oppashondjes verzamelden zich afgelopen dinsdag op het Zuiderstrand in Scheveningen voor een yogasessie, strandwandeling én een heerlijke lunch. De yogales, onder leiding van niemand minder dan onze eigen Bernadette, was een groot succes. Uiteraard beheersten onze oppashondjes de perfecte ‘down facing dog’-houding! Na de yoga gingen we met onze voeten en pootjes in de zee en waren we weer helemaal zen. We kijken terug op een mooie en actieve stranddag, vol gezellige ontmoetingen.  Verder lezen…

Een zeer geslaagde en zonovergoten Opa- en Omadag

We staken onze handen uit de mouwen bij de workshop hondensnacks maken van Maureen du Toit, we genoten van heerlijke pannenkoeken en we waren bovendien in goed gezelschap van zeer enthousiaste OOPOEH’s en vrolijke oppashondjes. Bovendien zaten we op eens een prachtige groene locatie naast het Bavianenverblijf van Stichting AAP.

Verder lezen…

Geef jouw moeder een moederdagcadeau met 100% knuffelgarantie

Is jouw moeder de állerliefste? En ben je nog op zoek naar het állerliefste Moederdagcadeau? Een bijzonder cadeau met 100% knuffelgarantie?
Als jouw moeder gek is op honden, maar er zelf niet (meer) aan wil beginnen: denk dan eens aan een mooie match met een lieve oppashond in de buurt. Zo kan ze genieten van de wandelingen, de knuffels en de gezelligheid op de momenten dat het háár uitkomt.

Onze matchmakers helpen jou en jouw moeder graag bij het vinden van de gouden match! Verder lezen…

Animal Event Hilvarenbeek

Wat een hondenweer!

Gisteren tijdens ons OOPOEH-uitje naar het Animal Event in Hilvarenbeek viel er een hoop regen uit de lucht. Heel veel regen!
Maar onze OOPOEH’s zouden onze OOPOEH’s niet zijn als ze zich zouden laten afschrikken door een beetje (boel) regen en onweer. Of het nu gaat om het uitlaten van hun oppashondjes, of om een gezellig dagje uit. Ze maken er altijd een feestje van!

Verder lezen…

Beschermd: Foto’s Animal Event Hilvarenbeek

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Een leerzame en gezellige ochtend met dierenarts Piet Hellemans

Wat doe je als je oppashond een infectie heeft opgelopen, gewond is geraakt of moet braken? Situaties waar je misschien liever niet teveel over nadenkt. Maar, als dierenarts Piet Hellemans hier een dieren EHBO-cursus over geeft, dan luisteren we allemaal heel aandachtig! We bezochten gister met ruim 40 OOPOEH’s de Dierenambulance in Amsterdam. Naast de EHBO-cursus van Piet gaven de toppers van de dierenambulance een rondleiding door de centrale. De vrijwilligers lieten ons zien met hoeveel enthousiasme en professionaliteit zij zich dag in, dag uit inzetten voor dieren. Lieve Piet en lieve mensen van de Dierenambulance Amsterdam, heel erg veel dank voor deze super geslaagde ochtend. We zagen alleen maar blije gezichten. Elkaar ontmoeten en samen nieuwe dingen leren: een top combinatie! 

Verder lezen…

Beschermd: Foto’s EHBO-workshop Piet Hellemans en rondleiding Dierenambulance

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Zeer geslaagde OOPOEH Movie Night

Vanuit onze eigen luie stoel, maar toch samen met 100 andere OOPOEH’s, genoten we vrijdagavond van de spectaculaire documentaire WOLF!
We verstuurden maar liefst 100 verrassingspakketjes met heerlijke chocolade, er werden 100 persoonlijke filmcodes gemaild en er werd een whatsappgroep aangemaakt. Om 18:45 stipt drukte iedereen op “start” en kletsten we voor, tijdens en na over de film op WhatsApp. Zo keken we allemaal alleen, maar toch samen. Ook werden er natuurlijk volop foto’s gedeeld van alle lieve oppashondjes. Want, laten we nou eerlijk zijn, daar kletsen we toch wel het allerliefst over… ❤

Heel veel dank aan Pathé Thuis en aan Purina Nederland voor met mede mogelijk maken van deze geslaagde avond!

Vele lieve gedichten afgeleverd bij oppashondjes

Nugget is een van de véle hondjes die vandaag een Valentijnsgedicht ontving van z’n OOPOEH. Bovenverwachting veel OOPOEH’s klommen in de pen om het mooiste Valentijnsgedicht te schrijven aan hun dierbare oppashond en we waren heel erg onder de indruk van al die lieve/grappige/originele/mooie en bovenal hartverwarmende berichten. Iedereen heel veel dank voor het meedoen en een HAPPY VALENTINE! ❤🐾🌹 

Verder lezen…

Love is on air

We zijn enorm blij en vereerd dat niemand minder dan André van Duin ons nieuwe radiospotje heeft ingesproken, en we konden natuurlijk geen beter moment vinden om het spotje met u te delen dan op Valentijnsdag! Hij draait al de hele week op Radio 4, heeft u hem al voorbij horen komen?

(Vanwege de rechten van de muziek kunnen we het spotje hier helaas niet delen.)

Is uw oppashondje de állerliefste? Maak een valentijnsgedicht & win!

Van Shakespeare tot Toon Hermans, de liefde is al eeuwen de grootste inspiratie voor de allermooiste gedichten. Schuilt er een dichter in u? En bent u steeds weer helemaal in katzwijm als uw oppashondje er weer is?

Maak een mooi Valentijnsgedicht voor/over uw oppashondje en wij sturen uw gedicht mooi afgedrukt naar uw oppashondje. Verder lezen…

Beschermd: Foto’s uitje cruise OOPOEH (alleen voor deelnemers)

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken: