Comité van aanbeveling

Piet Hellemans

Piet Hellemans: “Honden zijn, net als mensen, sociale dieren. Stichting OOPOEH zorgt ervoor dat honden én ouderen niet alleen thuis hoeven te zitten, samen bewegen en contact hebben met elkaar. Daarnaast is er ook contact met de baasjes, met andere hondenbezitters op straat en met andere honden! Dit mes snijdt aan zo veel kanten, ik steun Stichting OOPOEH.”

Antoinnette Scheulderman

Journalist en schrijfster Antoinnette Scheulderman is lid van ons Comité van Aanbeveling. Als geen ander weet zij de band tussen mens en dier te beschrijven, haar ervaring deelt ze (samen met dat van een aantal BN’ers) in haar nieuwe boek: “Dan neem je toch gewoon een nieuwe”. Waarom Antoinnette onze stichting een warm hart toedraagt, vertelt ze in dit filmpje!

Klik op de foto om het filmpje van Antoinnette te bekijken!

Janine Abbring

Janine: “Ik heb de luxe dat ik mijn hond altijd kan meenemen naar mijn werk maar dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. OOPOEH is de perfecte oplossing voor baasjes die om wat voor reden dan ook even wat minder tijd hebben voor hun viervoeter. En dierenvrienden die geen fulltime huisdier willen hebben kunnen toch af en toe hun neus in een vachtje steken!”

Wij vinden het een eer dat Janine in ons comité van aanbeveling zit.

Loretta Schrijver

Loretta: “Ik steun OOPOEH van harte om twee heel voor de hand liggende redenen: het is goed voor de dieren, én het is fijn voor ouderen. De kracht van de eenvoud is precies wat zo sterk is aan dit initiatief “

Klik op de foto om te zien waarom Loretta fan is van OOPOEH

Martin Gaus

Martin Gaus: “Ik steun Stichting OOPOEH omdat ik het fantastisch vind dat senioren kunnen genieten van een hond zonder alle lasten. Je hoeft geen eigenaar meer te zijn van een hond om te kunnen genieten van het gezelschap en de wandelingen. Als OOPOEH pas je op een hond uit de buurt wanneer het u uitkomt!”

Klik op de foto om te zien waarom Martin zo enthousiast is over OOPOEH

Jan Slagter

Jan Slagter (oprichter Omroep MAX): “Stichting OOPOEH maakt het mogelijk voor ouderen om alsnog te genieten van een huisdier, als ze dat niet meer permanent zelf kunnen. Met eigen ogen heb ik gezien hoe belangrijk dit voor ouderen kan zijn. De zorg voor een huisdier geeft structuur aan de dag en vooral veel plezier. Tegelijkertijd helpt het baasjes bij het vinden van een goede opvangplek. Kortom een initiatief dat ik graag steun.” We zijn supertrots dat Jan Slagter Stichting OOPOEH een warm hart toedraagt!

Klik op de foto om te zien waarom Jan fan is van OOPOEH

Marjan Berk

Marjan Berk: “In de wachtkamer van de dokter valt mijn oog op een kleine affiche met een buitengewoon aansprekende tekst: ‘Gezelschap van een huisdier wanneer u wilt? Word OOPOEH!’ Ik zet mijn bril op en loop naar de muur waarop deze boodschap is bevestigd: ‘Met Stichting OOPOEH kunt u zich aanbieden als maatje voor een huisdier wanneer het uitkomt, krijgt u meer beweging en krijgen baasjes een lieve oppas voor hun dier. U hoeft nergens voor te betalen. Uit dank wordt u regelmatig een uitje aangeboden.’ Eureka! Het ei van Columbus! Met deze club kan een eind komen aan de horrorverhalen over achtergelaten huisdieren omdat hun bazen met vakantie gaan! Het is ook nog eens een win-winsituatie, want er zijn heel veel ouderen die niet meer aan een nieuw dier willen beginnen omdat ze bang zijn eerder te overlijden en wat moet er dan met hun dier gebeuren? Daarom steun ik Stichting OOPOEH!”

Klik op de foto om te zien waarom Marjan Stichting OOPOEH steunt

Hans van Willigenburg

Hans van Willigenburg: “Zo leuk is het om met een hond samen te zijn en…..dat kunt u dus ook!!!” Op de foto: Hans van Willigenburg en Sinatra

Klik op de foto om te zien waarom Hans Stichting OOPOEH steunt

Jeroen Oomen

Jeroen: “Als hondencoach maar vooral ook als trainer van mensen zie ik in Stichting OOPOEH het beste voor beide werelden terug. Ik vind het erg belangrijk dat honden de aandacht krijgt die ze verdienen. Daarnaast is er inmiddels zoveel bewijs dat honden (dieren) een belangrijke rol kunnen spelen in het (levens)geluk bij ouderen. Door deze aan elkaar te koppelen maakt OOPOEH vele mensen en dieren gelukkig”

Klik op de foto om te zien waarom Jeroen fan is van OOPOEH