Comité van aanbeveling

Loretta Schrijver

Loretta: “Ik steun OOPOEH van harte om twee heel voor de hand liggende redenen: het is goed voor de dieren, én het is fijn voor ouderen. De kracht van de eenvoud is precies wat zo sterk is aan dit initiatief “ Op de foto zijn OOPOEH Deketh (99r) en OOPOEH Eva met oppashond Camilla te zien die te gast waren bij Loretta in Koffietijd.

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Loretta fan is van OOPOEH

Speel af

Martin Gaus

In dit filmpje vertelt Martin Gaus waarom hij Stichting OOPOEH steunt. En goed om te weten: Martin spreekt met name over OOPOEH’s die tijdens een weekend op een huisdier passen maar er zijn ook OOPOEH’s die op werkdagen of tijdens vakanties oppassen. Per OOPOEH kun je dat terugvinden in hun profiel.

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Martin fan is van OOPOEH

Speel af

Jan Slagter

Jan Slagter (oprichter Omroep MAX): “Stichting OOPOEH maakt het mogelijk voor ouderen om alsnog te genieten van een huisdier, als ze dat niet meer permanent zelf kunnen. Met eigen ogen heb ik gezien hoe belangrijk dit voor ouderen kan zijn. De zorg voor een huisdier geeft structuur aan de dag en vooral veel plezier. Tegelijkertijd helpt het baasjes bij het vinden van een goede opvangplek. Kortom een initiatief dat ik graag steun.” We zijn supertrots dat Jan Slagter Stichting OOPOEH een warm hart toedraagt!

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Jan fan is van OOPOEH

Speel af

Marjan Berk

Marjan Berk: “In de wachtkamer van de dokter valt mijn oog op een kleine affiche met een buitengewoon aansprekende tekst: ‘Gezelschap van een huisdier wanneer u wilt? Word OOPOEH!’ Ik zet mijn bril op en loop naar de muur waarop deze boodschap is bevestigd: ‘Met Stichting OOPOEH kunt u zich aanbieden als maatje voor een huisdier wanneer het uitkomt, krijgt u meer beweging en krijgen baasjes een lieve oppas voor hun dier. U hoeft nergens voor te betalen. Uit dank wordt u regelmatig een uitje aangeboden.’ Eureka! Het ei van Columbus! Met deze club kan een eind komen aan de horrorverhalen over achtergelaten huisdieren omdat hun bazen met vakantie gaan! Het is ook nog eens een win-winsituatie, want er zijn heel veel ouderen die niet meer aan een nieuw dier willen beginnen omdat ze bang zijn eerder te overlijden en wat moet er dan met hun dier gebeuren? Daarom steun ik Stichting OOPOEH!” Foto door Marjan Borghstijn (Marjan Berk met haar teckel Bertus)

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Marjan fan is van OOPOEH

Speel af

Hans van Willigenburg

Hans van Willigenburg: “Zo leuk is het om met een hond samen te zijn en…..dat kunt u dus ook!!!” Op de foto: Hans van Willigenburg en Sinatra

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Hans fan is van OOPOEH

Speel af

Jeroen Oomen

Jeroen: “Als hondencoach maar vooral ook als trainer van mensen zie ik in Stichting OOPOEH het beste voor beide werelden terug. Ik vind het erg belangrijk dat honden de aandacht krijgt die ze verdienen. Daarnaast is er inmiddels zoveel bewijs dat honden (dieren) een belangrijke rol kunnen spelen in het (levens)geluk bij ouderen. Door deze aan elkaar te koppelen maakt OOPOEH vele mensen en dieren gelukkig”

 

Klik op de link hieronder om te zien waarom Jeroen fan is van OOPOEH

Speel af

Philip Freriks

Philip: “Als dierenliefhebber vind ik dat ieder mens het gezelschap van een dier verdient. Het mooie van Stichting OOPOEH is dat zij oudere mensen de gelegenheid biedt om van het gezelschap van een huisdier te genieten zonder hier permanent voor te hoeven zorgen. Dat OOPOEH dit mogelijk maakt, steun ik van harte.”