OOPOEH in de media

OOPOEH Toos in het AD

Wow! Op 23 mei verscheen er een mooi artikel over OOPOEH Toos en haar oppashond Puck in het AD. Toos en Puck hebben het al een tijd lang reuze gezellig samen. Toos wilde zelf niet aan een eigen hond beginnen, maar met Puck geniet ze toch van de wandelingen en de gezellige reuring in huis. Wat een mooie match is dit toch! Verder lezen…

Mooie aandacht voor Stichting OOPOEH in NRC

Lida (78) wandelt elke zaterdag zeven kilometer met oppashond Sallie. Lida: ‘Het is dankzij de hond dat ik tot lopen kóm’
Journaliste Ellen de Bruin (NRC) ging bij deze mooie match op bezoek en bracht een bezoek aan het kantoor van stichting OOPOEH voor een mooi achtergrondartikel. Lees het artikel hier. Verder lezen…

OOPOEH’s Dita en Ewoud en hun oppashond Freek in BN de Stem

Cocker Spaniel Freek boft met z’n OOPOEH’s Dita en Ewoud. Én vice versa! Wat een mooi artikel verscheen er over hen in BN de Stem. Lees het hier.

OOPOEH Marja en haar oppashond Koosje in Haagse wijkblad Bezuidenhout

Het zijn inmiddels twee bekende Haagse figuren: OOPOEH Marja en haar schattige oppashond Koosje. In het aprilnummer van de wijkkrant Bezuidenhout verscheen een mooi artikel over deze match. Lees het hier (p.23) Verder lezen…

OOPOEH Riet vertelt enthousiast over oppassen in Stad Amersfoort

De Amersfoortse OOPOEH Riet vertelde aan lokale krant Stad Amersfoort waarom het passen op haar oppahondje Indy haar zo goed bevalt.

“Fijn en dankbaar vrijwilligerswerk”, zo omschrijft Riet haar oppaswerk met hondjes. ,,Je hoeft er verder niets aan te doen, gewoon dat het beestje onder de pannen is en dat je de hond uitlaat.” Dat ze geen verantwoordelijkheid voor een dier hoeft te dragen, maar er wel iedere week van kan genieten is heerlijk voor haar. Om half negen wordt het hondje gebracht, maak een praatje met de baasjes, soms met koffie en om half 5 wordt het hondje weer opgehaald. ,,Het is echt een sociaal iets” zegt Riet enthousiast. Verder lezen…

OOPOEH Tineke en Meta in ‘Samen voor Dieren’

Drie grote pagina’s maar liefst, telt het artikel over OOPOEH Tineke en OOPOEH Meta in het magazine ‘Samen voor Dieren’ van stichting Dierenlot. Wat een mooie aandacht voor ons werk!
Verder lezen…

OOPOEH Bea bij NH Radio

In Noord Holland zijn er nog veel hondenbaasjes op zoek naar een lieve oppas. Daarom deden we bij NH Radio een oproepje om 55-plussers te enthousiasmeren om zich aan te melden als OOPOEH. OOPOEH Bea is al jaren ingeschreven en heeft maar liefst 2 oppashondjes, zij was dus de aangewezen OOPOEH om te vertellen hoe het is.

Beluister hier de uitzending van 6 januari en scroll naar minuut 45 (in het eerste uur)

OOPOEH René en Tommie aan tafel bij RTV Utrecht

Kijk die Tommie nou eens: in de spotlights bij RTV Utrecht! Samen met z’n OOPOEH René schoof hij aan (op…) tafel bij U Vandaag op RTV Utrecht. Want voor wie wél van honden houdt maar niet meer aan een eigen hond wil beginnen is OOPOEH worden ideaal, aldus OOPOEH René. En Tommie keek daarbij bevestigend in de camera.
Benieuwd? Je vindt het item over deze mooie Utrechtse match vanaf minuut 5:20: https://www.rtvutrecht.nl/…/RTVU_3632357_20231214170000

 

 

OOPOEH Anneke en haar Nina in de Bevelandse Bode

Er verscheen een mooi artikel over OOPOEH Anneke en haar oppashond Nina, wat een mooie match! Lees het hier online.

OOPOEH Meta en haar Bob bij Goed Nieuws Vandaag op sbs6

Het hebben van een (oppas)hond is hartstikke gezond: je bent meer in beweging, hebt minder stress en juist meer sociale contacten. Sbs6 maakte vorige week een vrolijk nieuwitem hierover met onze OOPOEH Meta en haar leukerd Bob in de hoofdrol.

Bekijk het item hier vanaf minuut 17:55

OOPOEH in Beau Monde

Met dank aan onze lieve sponsor Purina staan we deze maand (november ’23) in de Beau Monde! Wat een mooie aandacht in dit veelgelezen magazine, en leuk om OOPOEH Karin en haar Spencer hierin terug te zien. Bekijk het hier.

Verder lezen…

OOPOEH Bianca en haar Donna en Yoshi bij Goedemorgen Nederland

Wat een mooi item over OOPOEH Bianca en haar oppashondjes Donna en Yoshi op 12 oktober bij Goedemorgen Nederland. Ze legde nog eens precies uit wat er zo fijn is aan een oppashondje als je zelf geen hondje meer wilt of kunt nemen: “Een hond dwingt je naar buiten te gaan, je hebt leuke praatjes op straat en je krijgt er heel erg veel liefde van.” En zo is!

OOPOEH An en haar Poutje in Stadskrant Amsterdam

OOPOEH An (89) past al jaren met met veel liefde en plezier op hondje Poutje. In september was deze mooie match te zien in de stadskrant van de gemeente Amsterdam (stadszeel Zuid). We hopen op veel nieuwe Amsterdamse OOPOEH’s door dit leuke artikel.

OOPOEH’s dierendagfeest bij “Aan Tafel” Radio Utrecht

De verslaggever van Radio Utrecht was aanwezig bij ons Dierendagfeest en sprak daar met verschillende OOPOEH’s, baasjes en team OOPOEH. Leuk om te horen! Beluister hier het item. 

Mooie terugblik op OOPOEH’s Dierendagfeest door RTV Utrecht

Wat een mooie beelden van ons gezellige Dierendagfeest! RTV Utrecht was erbij en maakte een mooie reportage. Lees het hier.