OOPOEH in de media

OOPOEH Tineke en Meta in ‘Samen voor Dieren’

Drie grote pagina’s maar liefst, telt het artikel over OOPOEH Tineke en OOPOEH Meta in het magazine ‘Samen voor Dieren’ van stichting Dierenlot. Wat een mooie aandacht voor ons werk!
Verder lezen…

OOPOEH Bea bij NH Radio

In Noord Holland zijn er nog veel hondenbaasjes op zoek naar een lieve oppas. Daarom deden we bij NH Radio een oproepje om 55-plussers te enthousiasmeren om zich aan te melden als OOPOEH. OOPOEH Bea is al jaren ingeschreven en heeft maar liefst 2 oppashondjes, zij was dus de aangewezen OOPOEH om te vertellen hoe het is.

Beluister hier de uitzending van 6 januari en scroll naar minuut 45 (in het eerste uur)

OOPOEH René en Tommie aan tafel bij RTV Utrecht

Kijk die Tommie nou eens: in de spotlights bij RTV Utrecht! Samen met z’n OOPOEH René schoof hij aan (op…) tafel bij U Vandaag op RTV Utrecht. Want voor wie wél van honden houdt maar niet meer aan een eigen hond wil beginnen is OOPOEH worden ideaal, aldus OOPOEH René. En Tommie keek daarbij bevestigend in de camera.
Benieuwd? Je vindt het item over deze mooie Utrechtse match vanaf minuut 5:20: https://www.rtvutrecht.nl/…/RTVU_3632357_20231214170000

 

 

OOPOEH Anneke en haar Nina in de Bevelandse Bode

Er verscheen een mooi artikel over OOPOEH Anneke en haar oppashond Nina, wat een mooie match! Lees het hier online.

OOPOEH Meta en haar Bob bij Goed Nieuws Vandaag op sbs6

Het hebben van een (oppas)hond is hartstikke gezond: je bent meer in beweging, hebt minder stress en juist meer sociale contacten. Sbs6 maakte vorige week een vrolijk nieuwitem hierover met onze OOPOEH Meta en haar leukerd Bob in de hoofdrol.

Bekijk het item hier vanaf minuut 17:55

OOPOEH in Beau Monde

Met dank aan onze lieve sponsor Purina staan we deze maand (november ’23) in de Beau Monde! Wat een mooie aandacht in dit veelgelezen magazine, en leuk om OOPOEH Karin en haar Spencer hierin terug te zien. Bekijk het hier.

Verder lezen…

OOPOEH Bianca en haar Donna en Yoshi bij Goedemorgen Nederland

Wat een mooi item over OOPOEH Bianca en haar oppashondjes Donna en Yoshi op 12 oktober bij Goedemorgen Nederland. Ze legde nog eens precies uit wat er zo fijn is aan een oppashondje als je zelf geen hondje meer wilt of kunt nemen: “Een hond dwingt je naar buiten te gaan, je hebt leuke praatjes op straat en je krijgt er heel erg veel liefde van.” En zo is!

OOPOEH An en haar Poutje in Stadskrant Amsterdam

OOPOEH An (89) past al jaren met met veel liefde en plezier op hondje Poutje. In september was deze mooie match te zien in de stadskrant van de gemeente Amsterdam (stadszeel Zuid). We hopen op veel nieuwe Amsterdamse OOPOEH’s door dit leuke artikel.

OOPOEH’s dierendagfeest bij “Aan Tafel” Radio Utrecht

De verslaggever van Radio Utrecht was aanwezig bij ons Dierendagfeest en sprak daar met verschillende OOPOEH’s, baasjes en team OOPOEH. Leuk om te horen! Beluister hier het item. 

Mooie terugblik op OOPOEH’s Dierendagfeest door RTV Utrecht

Wat een mooie beelden van ons gezellige Dierendagfeest! RTV Utrecht was erbij en maakte een mooie reportage. Lees het hier.

 

OOPOEH’s Dierendagfeest krijgt mooie aandacht bij Indebuurt Utrecht

Ons geslaagde Dierendagfeest kreeg mooie aandacht in de lokale pers. O.a. Indebuurt Utrecht was aanwezig en schreef een mooie terugblik. Lees het hier.  

Stichting OOPOEH “on air” bij Radio 5

Op Dierendag, tevens de laatste dag van de Week tegen Eenzaamheid kregen we mooie media-aandacht op Radio 5. Hoe werkt onze stichting nu precies en wie wordt er allemaal blij van? Beluister het item hier in de 22ste minuut. 

OOPOEH’s Rita en Dick paginagroot in de Gelderlander

2 volle pagina’s in de Gelderlander, wat een mooie aandacht voor de match tussen hond Morris (en z’n baasjes Margot en Joep) en z’n OOPOEH’s Rita en Dick. Lees hier het artikel.

 

Den Haag FM: Marja (73) werd verliefd op Koosje

OOPOEH Marja was te gast in de studio van Den Haag FM om te vertellen over haar mooie match met het schattige krullenbolletje Koosje. Luister hier.

OOPOEH Jan en OOPOEH Hans bij Omroep Gelderland

Mooie tv-aandacht in Week tegen Eenzaamheid!
OOPOEH Jan straalde afgelopen week bij Omroep Gelderland toen hij vertelde over zijn mooie match met zijn oppashond Beau! Wat is het toch mooi om te zien dat Beau hem al ruim 7 jaar zoveel vreugde brengt, en andersom natuurlijk! Ook OOPOEH Hans vertelde zeer liefdevol over het passen op Pien, en de vrolijkheid en de fijne wandelingen die zij brengt. Beau en Pien kunnen zich geen lievere OOPOEH’s wensen!