In het winterzonnetje: Pepper

Dit is Pepper. Een ongelofelijk lief en zachtaardig hondje. Ze is twee jaar oud en woont met haar baasje Lotte in Rotterdam. Ze zou dolgraag een lieve OOPOEH vinden die op één of meerdere doordeweekse dagen op haar wil passen. Ze is dol op wandelen, luistert goed en speelt graag met andere honden. En thuis gaat ze heerlijk liggen slapen in haar mandje of (als dat mag) lekker op de bank. Kortom: een heel erg lief oppashondje.

Bent u 55+, woont u in Rotterdam en lijkt het u gezellig om op Pepper te passen? Bekijk hier het profiel van Pepper. We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Pepper of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Pepper en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Pepper, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

oppashond gezocht,oppashond gezocht Nijmegen, oppashond gezocht Oss, oppashond gezocht Roosendaal, oppashond gezocht Sittard-Geleen, oppashond gezocht Schiedam, oppashond gezocht Tilburg, oppashond gezocht Venlo, oppashond gezocht Zaanstad, oppashond gezocht Zoetermeer, oppashond gezocht Zwolle,Marja past op Koosje:
“Na het overlijden van mijn man en mijn poes Tommy vond ik het onverstandig om zelf weer een huisdier te nemen. Maar ik miste het om ergens voor te zorgen. Via stichting OOPOEH kwam ik in contact met de vrolijke krullenbol Koosje. Met haar maak ik iedere week heerlijke wandelingen door het bos en hebben we volop aanspraak, omdat Koosje zo’n schattig voorkomen heeft. Ik geniet van elk moment. Het is ongelofelijk hoeveel liefde zo’n hondje brengt.”

Frankendael, IJburg West, IJburg Zuid, Indische Buurt Oost, Indische Buurt West, Middenmeer, Omval/Overamstel, Oostelijk Havengebied, Oosterparkbuurt, Transvaalbuurt, Zeeburgereiland/Nieuwe Diep,Jan past op Beau:
“Toen ik met pensioen ging zocht ik een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bijstichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Deel dit op: