In het zonnetje: Bobbie

Kleine Bobbie woont met haar baasjes in Heteren waar ze gezellig opgroeit in een jong gezin. Als haar baasjes aan het werk zijn zou ze natuurlijk dolgraag met een lieve OOPOEH puppy-avonturen beleven. Dat kan een of meerdere dagen per week zijn.

Baasje Frederike: “Wij hebben sinds twee weken een pup. Bobbie is een australian labradoodle (maat mini, ze wordt ongeveer 42/43 cm hoog). Bobbie (teefje) is geboren op 31 mei 2019.
Het karakter van een labradoodle is een lieve knuffelige allemansvriend. Labradoodles zijn ontzettend leergierig en zijn heel gevoelig, ben je blij zijn zij ook blij, ben je verdrietig dan komen ze je graag troosten.

Wij zoeken een lieve consequente oppas waar Bobbie natuurlijk een fijne band mee kan opbouwen. Het liefste zoeken we opvang voor 2 dagen in de week. (maandag, dinsdag of donderdag). De oppas die die dagen voor Bobbie kan zorgen moet er rekening mee houden dat Bobbie dan pas 3 maanden oud is en af en toe wat onstuimig kan zijn. Ze heeft scherpe puppy tandjes en speelt graag (de speeltjes komen natuurlijk mee).

Wel slapen puppy’s nog veel..het is dus een uurtje spelen, even kort wandelen en dan lekker slapen. Als Bobbie straks wat ouders is wordt ze natuurlijk wat rustiger en kan ze ook wat langer wandelen (en luistert beter).We zijn volop bezig met puppycursus en dat gaat al hartstikke goed.

Heel af en toe zou het fijn zijn als Bobbie eens kan blijven logeren maar dat alles natuurlijk in overleg.

Welke lieve zorgzame oppas zou 2 dagen in de week op Bobbie willen passen en vanaf kleins af aan een band willen opbouwen met onze lieve vrolijke viervoeter?”

Bekijk hier het profiel van Bobbie en haar baasje Frederike. 

Wilt u op Bobbie of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit op: