Baasje Frederike

Heteren

 • Ik heb één hond: Bobbie
 • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Wekelijks op maandag, dinsdag, donderdag Toelichting: "Lieve mensen,

  Bobbie is een austr. Labradoodle en zal als ze volgroeid is ong 42 cm hoog worden. Bobbie (teefje) is geboren op 31 mei 2019.
  Het karakter van een labradoodle is een lieve knuffelige allemansvriend. Labradoodles zijn ontzettend leergierig en zijn heel gevoelig, ben je blij zijn zij ook blij, ben je verdrietig dan komen ze je graag troosten.
  Ons gezin bestaan uit vader, moeder en 4 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 15 jaar. We hebben 2 kinderen op de basisschool en 2 op de middelbare school.

  Wij zoeken een lieve consequente oppas waar Bobbie natuurlijk een fijne band mee kan opbouwen. Het liefste zoeken we opvang voor 2 dagen in de week. (maandag, dinsdag of donderdag). De oppas die die dagen voor Bobbie kan zorgen moet er rekening mee houden dat Bobbie nog jong is en af toe wat onstuimig kan zijn. Ze heeft scherpe puppy tandjes en speelt graag (de speeltjes komen natuurlijk mee).

  Wel slapen puppy's nog veel..het is dus een uurtje spelen, even kort wandelen en dan lekker slapen. Als Bobbie straks wat ouders is wordt ze natuurlijk wat rustiger en kan ze ook wat langer wandelen (en luistert beter).We zijn volop bezig met puppycursus en dat gaat al hartstikke goed.

  Heel af en toe zou het fijn zijn als Bobbie eens kan blijven logeren maar dat alles natuurlijk in overleg.

  Welke lieve zorgzame oppas zou 2 dagen in de week op Bobbie willen passen en vanaf kleins af aan een band willen opbouwen met onze lieve vrolijke viervoeter?
  Woont u in Arnhem Noord/Zuid, Oosterbeek, Heelsum, Wolfheze of Doorwerth dan zou dat ook mogelijk zijn!

  We ontmoeten je graag!

  Lieve groeten Frederike, Bobbie en de rest van de familie"
 • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Bobbie

1 jarige Australian Labradoodle (hond)

Karakter Bobbie is een lieve, vrolijke, enthousiaste hond. Ze vindt grotere honden nog wat spannend en verschuilt zich dan een beetje achter je. Na alles op een afstandje bekeken te hebben wordt ze meestal wel enthousiast. Australian labradoodles staan bekend om hun lieve zorgzame en leergierige karakter.

Bobbie is nog wel een pup, ze slaapt veel maar als ze wakker is wil ze graag spelen....ze heeft nog scherpe puppytandjes en is soms nog wat onstuimig.

Grootte van de hond Middelgroot

Gecastreerd of gesteriliseerd Onbekend / Niet opgegeven

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Nee

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Weet niet

Hond is zindelijk Bijna

Hond kan traplopen Nee

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Wij zouden het fijn vinden als de oppas samen met ons probeert dezelfde "regels" aan te houden. Zo maken we samen een fijne trouwe huishond van Bobbie. Bobbie loopt nu in onze woonplaats meestal aan de riem, ze is nog jong en overziet de gevaren van het verkeer nog niet. In het bos (als het is toegestaan) loopt ze al vrolijk los...ze houdt je dan in de gaten en loopt steeds weer naar je toe).

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Tip een OOPOEH over deze hond

Tip een OOPOEH