Energieke jongedame zkt OOPOEH

Isa zoekt een OOPOEH in Amsterdam die eindeloos met de bal wil spelen. Bent u die 55-plusser die wel in is voor een zoekspelletje, een wandeling in het park of een potje knuffelen? Dan maakt Isa graag kennis met u!

Baasje Thijs: “Ik ben klaar met mijn master opleiding en ben op zoek naar een baan. Ik heb nu nog een parttime bijbaan, maar zodra ik een fulltime baan heb zal ik sommige dagen te lang weg zijn voor Isa om alleen thuis te blijven. Het zou ideaal zijn als zij twee vaste dagen in de week (in overleg maar bijvoorbeeld op donderdag en vrijdag), bij een leuk adresje kan verblijven.

Isa is een vrolijke, enthousiaste en energieke hond. Ze is altijd in om iets te doen, van knuffelen tot bal gooien. Ze is een echte jachthond en daardoor erg gericht op alles om haar heen. Dit maakt ook dat zij extra gevoelig is voor prikkels. Daarbuiten is ze ook heel slim en heeft ze vaak precies door wat je wel of niet wil. Het is altijd erg gezellig met haar om je heen en het is een ontzettende lieve hond die graag bij je is maar die ook aangeeft als zij even alleen wil liggen. Verder is ze geobsedeerd met de bal, vindt ze knuffelen heerlijk, vindt zij speurspelletjes geweldig en kan ze goed met de fiets meerennen.

Bekijk hier het volledige profiel van Isa.

Wilt u met Isa -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan. 

Deel dit op: