Baasje Thijs

Amsterdam

  • Ik heb één hond: Isa
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Wekelijks op donderdag, vrijdag Toelichting: "Ik ben klaar met mijn master opleiding en ben op zoek naar een baan. Ik heb nu nog een parttime bijbaan, maar zodra ik een fulltime baan heb zal ik sommige dagen te lang weg zijn voor isa om alleen thuis te blijven. Het zou ideaal zijn als zij twee vaste dagen in de week (in overleg maar bijvoorbeeld op donderdag en vrijdag), bij een leuk adresje kan verblijven."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Isa

4 jarige Engelse Springer Spaniel (hond)

Karakter Isa is een vrolijke, enthousiaste en energieke hond. Ze is altijd in om iets te doen, van knuffelen tot bal gooien. Ze is een echte jachthond en daardoor erg gericht op alles om haar heen. Dit maakt ook dat zij extra gevoelig is voor prikkels. Daarbuiten is ze ook heel slim en heeft ze vaak precies door wat je wel of niet wil. Het is altijd erg gezellig met haar om je heen en het is een ontzettende lieve hond die graag bij je is maar die ook aangeeft als zij even alleen wil liggen. Verder is ze geobsedeerd met de bal, vindt ze knuffelen heerlijk, vindt zij speurspelletjes geweldig en kan ze goed met de fiets meerennen.

Grootte van de hond Middelgroot

Gecastreerd of gesteriliseerd Ja

Hond kan met ander huisdier Nee

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Ja

Hond heeft speciale zorg nodig Ja, namelijk ...

Opmerking Doordat ze een jachthond is heeft ze wel wat extra aandacht nodig dan de gemiddelde hond. Ze kan lekker binnen liggen en rond dartelen voor een lange tijd, maar met naar buiten gaan moet je hier even een handigheid in vinden.

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Ja

Hond mag mee op reis Nee

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Isa luistert goed als je duidelijk en consequente commando's geeft, dan begrijpt ze dit snel. Ze snapt alle basis commando's maar doordat ze een jachthond is heeft ze wel een beetje een gebruiksaanwijzing. Aan de lijn lopen is met een jachtlijn, loslopen vooral plekken met veel ruimte en niet een overvloed aan honden. Met rustige honden gaat ze beter dan met wildere honden en katten gaat ze iets te enthousiast achteraan en kan ze op dit moment niet mee samen.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Tip een OOPOEH over deze hond

Tip een OOPOEH