OOPOEH in de media

OOPOEH René en Tommie aan tafel bij RTV Utrecht

Kijk die Tommie nou eens: in de spotlights bij RTV Utrecht! Samen met z’n OOPOEH René schoof hij aan (op…) tafel bij U Vandaag op RTV Utrecht. Want voor wie wél van honden houdt maar niet meer aan een eigen hond wil beginnen is OOPOEH worden ideaal, aldus OOPOEH René. En Tommie keek daarbij bevestigend in de camera.
Benieuwd? Je vindt het item over deze mooie Utrechtse match vanaf minuut 5:20: https://www.rtvutrecht.nl/…/RTVU_3632357_20231214170000

 

 

OOPOEH Meta en haar Bob bij Goed Nieuws Vandaag op sbs6

Het hebben van een (oppas)hond is hartstikke gezond: je bent meer in beweging, hebt minder stress en juist meer sociale contacten. Sbs6 maakte vorige week een vrolijk nieuwitem hierover met onze OOPOEH Meta en haar leukerd Bob in de hoofdrol.

Bekijk het item hier vanaf minuut 17:55

OOPOEH Bianca en haar Donna en Yoshi bij Goedemorgen Nederland

Wat een mooi item over OOPOEH Bianca en haar oppashondjes Donna en Yoshi op 12 oktober bij Goedemorgen Nederland. Ze legde nog eens precies uit wat er zo fijn is aan een oppashondje als je zelf geen hondje meer wilt of kunt nemen: “Een hond dwingt je naar buiten te gaan, je hebt leuke praatjes op straat en je krijgt er heel erg veel liefde van.” En zo is!

Mooie terugblik op OOPOEH’s Dierendagfeest door RTV Utrecht

Wat een mooie beelden van ons gezellige Dierendagfeest! RTV Utrecht was erbij en maakte een mooie reportage. Lees het hier.

 

OOPOEH Jan en OOPOEH Hans bij Omroep Gelderland

Mooie tv-aandacht in Week tegen Eenzaamheid!
OOPOEH Jan straalde afgelopen week bij Omroep Gelderland toen hij vertelde over zijn mooie match met zijn oppashond Beau! Wat is het toch mooi om te zien dat Beau hem al ruim 7 jaar zoveel vreugde brengt, en andersom natuurlijk! Ook OOPOEH Hans vertelde zeer liefdevol over het passen op Pien, en de vrolijkheid en de fijne wandelingen die zij brengt. Beau en Pien kunnen zich geen lievere OOPOEH’s wensen!

OOPOEH Toos en haar Puck bij Hart van Nederland

Er staan nog heel veel hondjes te trappelen om een OOPOEH te ontmoeten en daarom wilde OOPOEH Toos best voor de camera van SBS vertellen hoe leuk een oppashondje is. Wat een mooie match!

Je ziet Toos, Puck en baasje Liesbeth vanaf minuut 19:05: https://tvblik.nl/hart-van-nederland/17-juli-2023

 

OOPOEH Hans bij Omroep1

OOPOEH Hans uit Ede vertelt vol enthousiasme over zijn mooie match met oppashond Pien. Wat een mooi portret is het geworden.

Verder lezen…

OOPOEH Cathrien en Pimmetje te zien bij OMROEP WEST

OOPOEH Cathrien (86) en haar oppashond Pimmetje zijn vanaf 14 juni 2023 te zien in het item van Omroep West ‘Bij Ons in’. Bekijk hier het item: https://www.omroepwest.nl/tv/aflevering/scheveningen-aflevering-2/170439949 vanaf minuut 6:33 gaat het item over Stichting OOPOEH, OOPOEH Cathrien en Pimmetje. 

OOPOEH’s jubileumfeest bij Koffietijd

Op 4 oktober vierde stichting oopoeh haar 10 jarig jubileum. En onze lieve ambassadeur Loretta Schrijver was erbij! Ze liet ons haar lieve nieuwe hondje Zorra, sprak met onze dierbare vriend Martin Gaus en OOPOEH’s oprichter Sofie Brouwer: Verder lezen…

OOPOEH 10 jaar: Gerda, Tommie, Theo en Bickel aan tafel bij Tijd voor Max

Heeft u ze gezien?
OOPOEH Gerda en OOPOEH Theo schoven op 4 oktober met hun oppashondje Tommie en Bickel aan bij Tijd voor Max om te vertellen hoe het oppassen op een lieve hond hen bevalt. Super stoer, zo’n tv-optreden! We zijn heel blij met deze lieve OOPOEH’s. En wat een snoepjes hè, die Tommie en Bickel ❤

Verder lezen…

OOPOEH Moniek, baasje Ivo en hun Boumy bij RTV Rijnmond

RTV Rijnmond maakte een prachtige reportage over de match van de Rotterdamse OOPOEH Moniek en haar lieve oppashond Boumy. Wat een leuk stel! Verder lezen…

RTVA: “Hond laat senior uit”

RTVA was op 10 mei aanwezig in het Amsterdamse Bos bij de feestelijke wandeling die we organiseerden vanwege het 10-jarig bestaan van Stichting OOPOEH.

Bekijk het vrolijke item hier:
Verder lezen…

OOPOEH Marja en haar lieve krullenbol Koosje bij TV West

Marja (71) wilde na het overlijden van haar man en poes Tommy niet meer aan een eigen huisdier beginnen, met oppashond Koosje geniet ze nu van de gezelligheid en de leuke contacten in de buurt. TV West maakte een hartverwarmend item over de match. Bekijk hier hoe gezellig OOPOEH Marja en Koosje het samen hebben:

Verder lezen…

OOPOEH’s John en Leon gèk op kleine Yuki

OOPOEH John (71) en zijn partner Leon uit Rotterdam zijn dolblij met hun oppashondje Yuki. En dat is wederzijds. Als Yuki is afgeleverd door z’n baasje kijkt Yuki niet eens meer achterom. Wat een prachtig filmpje, bedankt OPEN Rotterdam! Hier worden we blij van!
Bekijk het mooie item hier:

Verder lezen…

Oproep voor hondenbaasjes bij 5 uur show

OOPOEH’s directrice Ellen was maandag 10 mei te gast in het live programma de 5 uur show om een oproep te doen voor hondenbaasjes. In de afgelopen tijd zijn er veel nieuwe OOPOEH’s aangemeld die we graag gauw willen koppelen aan een lief oppashondje.

Klik op de afbeelding om het fragment terug te kijken. Verder lezen…