OOPOEH in de media

OOPOEH Tineke en Meta in ‘Samen voor Dieren’

Drie grote pagina’s maar liefst, telt het artikel over OOPOEH Tineke en OOPOEH Meta in het magazine ‘Samen voor Dieren’ van stichting Dierenlot. Wat een mooie aandacht voor ons werk!
Verder lezen…

OOPOEH Anneke en haar Nina in de Bevelandse Bode

Er verscheen een mooi artikel over OOPOEH Anneke en haar oppashond Nina, wat een mooie match! Lees het hier online.

OOPOEH in Beau Monde

Met dank aan onze lieve sponsor Purina staan we deze maand (november ’23) in de Beau Monde! Wat een mooie aandacht in dit veelgelezen magazine, en leuk om OOPOEH Karin en haar Spencer hierin terug te zien. Bekijk het hier.

Verder lezen…

OOPOEH An en haar Poutje in Stadskrant Amsterdam

OOPOEH An (89) past al jaren met met veel liefde en plezier op hondje Poutje. In september was deze mooie match te zien in de stadskrant van de gemeente Amsterdam (stadszeel Zuid). We hopen op veel nieuwe Amsterdamse OOPOEH’s door dit leuke artikel.

OOPOEH’s Dierendagfeest krijgt mooie aandacht bij Indebuurt Utrecht

Ons geslaagde Dierendagfeest kreeg mooie aandacht in de lokale pers. O.a. Indebuurt Utrecht was aanwezig en schreef een mooie terugblik. Lees het hier.  

OOPOEH’s Rita en Dick paginagroot in de Gelderlander

2 volle pagina’s in de Gelderlander, wat een mooie aandacht voor de match tussen hond Morris (en z’n baasjes Margot en Joep) en z’n OOPOEH’s Rita en Dick. Lees hier het artikel.

 

OOPOEH Marjan en haar Moos in Noordhollands Dagblad

Twee pagina’s maar liefst, vulde het mooie succesverhaal van OOPOEH Marjan uit Beverwijk en haar oppashond Moos.

OOPOEH Toos in MAX Magazine

Als u deze week (9 augustus) het MAX Magazine openslaat stuit u vanzelf op dit mooie succesverhaal van OOPOEH Toos en haar oppashondje Puck. We zijn heel erg blij met deze mooie aandacht! Verder lezen…

OOPOEH Marijke in het Leidsch Dagblad

Er verscheen een mooi artikel over de mooie match tussen OOPOEH Marijke en haar oppashond Tommy in het Leidsch Dagblad. Lees het hier: https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20230403_71768081

Mooie aandacht voor Rotterdamse OOPOEH-hondjes in Dagblad010

Bekijk het artikel hier: https://dagblad010.nl/Rotterdam%20&%20Regio/50-rotterdamse-hondjes-zijn-klaar-voor-de-lente

Prachtig artikel over OOPOEH Tineke en haar kleine Mia in NRC

‘Ze lijkt wel een reïncarnatie van mijn man’, grapt Tineke over haar dwergkeesje

Wat een prachtig artikel stond er op 22 januari in NRC over OOPOEH Tineke en haar oppashondje Mia. Wat een ongelofelijk mooie match, we zijn dol op Tineke en Mia! Lees het hier online of hieronder.

Verder lezen…

Blij verrast met lief bericht van OOPOEH Liesbeth in de Libelle

We waren heel erg blij verrast door het lieve bericht dat OOPOEH Liesbeth liet plaatsen in de Libelle (#50 van 2022).
Het is zo fijn om te horen dat ons werk gewaardeerd wordt, en dat OOPOEH Liesbeth alweer jaren geniet van haar lieve oppashondje Lotje.

Verder lezen…

OOPOEH in het Parool

Mooie aandacht voor onze feestelijke jubileumwandeling in Amsterdam in Het Parool van 9 mei. Lees het artikel hier online. 

Verder lezen…

Aandacht voor OOPOEH op ‘Langer Thuis in Huis’

Mooie aandacht voor ons werk op de website van ‘Langer Thuis in Huis’. Bekijk hier (sept. ’21) en hier (april ’22) de artikelen waarin Stichting OOPOEH wordt genoemd.

OOPOEH Henriette en haar Cato in Brabants Dagblad

OOPOEH Henriette vertelt in het Brabants Dagblad over haar gezellige match met hondje Cato. Je lees het artikel hier online.

Henriette is de OOPOEH van Cato: ‘Als ik haar ga halen staat ze al kwispelend op me te wachten’

Stan Schrijen 

OISTERWIJK – Wat als je 55+ bent, je enorm van honden houdt, maar niet meer de volledige zorg over een kan dragen? Dan meld je je net als Henriette Hartman aan bij stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier (OOPOEH). De Oisterwijkse heeft drie keer in de week oppashondje Cato onder haar hoede. ,,Oppassen op Cato is echt een verrijking.”

Verder lezen…