Uitjes voor OOPOEH's

Stichting OOPOEH organiseert bijna elke maand een gezellig, educatief en vaak diergerelateerd uitje voor haar OOPOEH’s, zij kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Eens per kwartaal wordt de nieuwsbrief met uitnodigingen voor de uitjes verstuurd.

Mocht u een leuk idee hebben voor een uitje in uw regio laat het ons vooral weten op uitjes@oopoeh.nl

Minicursus hondenfotografie met je smartphone | start 20 juli

Heeft u een lieve oppashond en maakt u graag mooie foto’s van jullie avonturen samen? Doe dan mee aan de online minicursus hondenfotografie, gewoon met uw eigen smartphone! Thuis vanaf uw eigen bank geheel gratis te volgen.

Saskia Weijman, dé smartphone-hondenfotograaf van Nederland, stelt deze bijzondere cursus gratis beschikbaar. Zij leert u snel de leukste en mooiste foto’s van uw oppashond te maken. Zodat u blijvende herinneringen heeft aan uw allerliefste maatje. En dat heel eenvoudig met uw smartphone; de camera die u altijd bij de hand heeft. Zo legt u vast hoe lief / grappig / ondeugend uw oppashond altijd naar u kijkt. Verder lezen…

Jeroen Oomen geeft interactieve workshops èn pup-quiz voor alle OOPOEH’s

Na een succesvolle online filmavond hebben we helemaal de smaak te pakken voor de volgende online uitjes! Speciaal voor alle OOPOEH’s geeft Hondencoach Jeroen Oomen 2 online workshops die worden afgerond met een hele gezellige (online) pup-quiz.

In deze workshops leert u van alles over hondengedrag, training en leerprocessen van honden. En: online kunt u ook vragen stellen aan Jeroen. Het wordt leuk, gezellig èn interessant voor alle hondenliefhebbers! Verder lezen…

OOPOEH’s Movie Night: 30 april ‘De Wilde Stad’

Speciaal voor alle OOPOEH’s hebben de makers van de bioscoophit ‘De Wilde Stad’ de film 2 weken beschikbaar gesteld. En deze is voor u t/m 1 mei eenvoudig online te bekijken op een moment dat het u uitkomt. Maar, gezelliger is het natuurlijk om samen te kijken op onze filmavond op donderdag 30 april! We starten de film dan op hetzelfde moment (19:30 uur) en kunnen via what’sapp met elkaar contact houden. Verder lezen…

Jeroen Oomen heeft voor alle OOPOEH’s iets leuks in petto

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, thuis… En de OOPOEH-uitjes kunnen helaas voorlopig niet doorgaan. Maar onze lieve en bevlogen ambassadeur Jeroen Oomen de hondencoach gaat ons er doorheen helpen en deelt speciaal voor alle OOPOEH’s de komende tijd leuke en interessante online activiteiten!

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Film Superpower Dogs in Omniversum Den Haag

De film Superpower Dogs is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. Zoals Henry die mensen redt onder lawines, Reef de badmeester bij de Italiaanse kustwacht en surflegende Ricochet die mensen helpt met ptss. Tijdens een reis over de wereld ontmoeten we deze helden van honden en ervaren we de bijzondere band van de dieren met hun baasjes. Het omniversum biedt een spectaculaire filmervaring: in deze koepel-bioscoop maak je echt onderdeel uit van de film. Na de film drinken we met elkaar een kop koffie of thee.

Waar: Omniversum Den Haag
Wanneer: dinsdag 25 februari van 13:30 tot 15:30 uur
Aanmelden: stuurt u uiterlijk 20 februari een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Ga mee naar het Kersenbloesemfestival in Amstelveen | geannuleerd i.v.m. Corona-maatregelen

Elk voorjaar staan in het Amsterdamse bos de kersenbomen sprookjesachtig in bloei. Bezoekers van over de hele wereld komen kijken naar dit prachtige tafereel. Tussen de bomen in het Japanse park wordt volop gewandeld en gepicknickt. Japanners vieren in deze bloeiperiode de komst van de lente. We nodigen u graag uit om samen naar dit prachtige fenomeen te komen kijken. Bij mooi weer kunnen we lekker picknicken, anders wijken we uit naar een warme plek voor koffie met iets lekkers in de buurt. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Waar: Japanse park in Amsterdamse Bos (Amstelveen)
Wanneer: donderdag 26 maart 10:30 tot 12:30 uur
Aanmelden: stuurt u voor 14 maart een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Ontdek de historische Amsterdamse binnenstad | geannuleerd i.v.m. Corona-maatregelen

Zelfs voor echte Amsterdammers kent de oude binnenstad nog een flink aantal historische geheimen. De deskundige gidsen van Gilde Amsterdam nemen u graag mee langs Amsterdams oudste hofjes, de universiteit en andere bijzondere plekken met een rijke historie. Onze wandeling duurt ca. 2 uur en start in het hofje waar Stichting OOPOEH gevestigd is: Liefde is het Fondament. We beginnen met een kop koffie, waarna we in groepjes de oude stad zullen gaan verkennen. Ook voor inwoners van Amsterdam is de wandeling de moeite zeker waard!

Waar: Amsterdamse binnenstad, start: Keizersgracht 344.
Wanneer: dinsdag 14 april van 14:00 tot ca. 16:30 uur
Aanmelden: stuurt u voor 1 april een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

Workshop ‘Hoe goed kent u uw oppashond?’ | geannuleerd i.v.m. Corona-maatregelen

Gedragsadviseur Tynke de Winkel is al jarenlang onderzoeker en docent op het gebied van hondengedrag. Ze werkt nauw samen met dierenartsen en onderzoekers en is een echte deskundige in haar vakgebied. Speciaal voor ons geeft ze een workshop over het lezen van hondengedrag. Daarin is er niet alleen aandacht voor de fysieke gesteldheid van de hond, maar ook voor de mentale gezondheid. Zo leert u uw oppashond (nog) beter kennen!

Waar: Utrecht (exacte locatie n.t.b.)
Wanneer: dinsdag 28 april van 10:30 tot 12:30 uur
Aanmelden: stuurt u voor 10 april een e-mail naar uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745

16 december: OOPOEH’s kerstfeest in Amstelveen

Stichting OOPOEH heeft dit jaar weer met succes honderden OOPOEH’s en honden blij gemaakt met elkaar. Reden voor een feestje! We nodigen alle OOPOEH’s daarom uit voor ons kerstfeest op maandag 16 december van 11:30 tot ca. 14:00 uur. We hopen dat u erbij kunt zijn!  Verder lezen…

Stichting OOPOEH viert feestje op Dierendag en Nationale Ouderendag

Op 4 oktober is het Dierendag én Nationale Ouderendag. En daarom vieren we dubbel feest! We nodigen u graag uit (samen met uw oppashond) voor een feestje in het Conscious Hotel Westerpark in Amsterdam. Niemand minder dan Loretta Schrijver zal hier op feestelijke wijze ons splinternieuwe boekje ‘Dierbare Vrienden’ uitreiken aan de aanwezige viervoeters. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door Loek Halverstad en er is een wandelend buffet voor alle honden én voor ons met allerlei lekkernijen. We maken er een feestje van! Komt u ook?

Waar: Conscious Hotel Westerpark in Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 4 oktober van 11:00 tot 12:30 uur
Aanmelden: heeft u zich nog niet aangemeld? Bel ons dan op 020-7853745. Let op: er is inmiddels een wachtlijst voor dit uitje maar we laten het u weten als er een plaatsje vrijkomt.