OOPOEH’s SPEEDDATE DAG

Gezelschap van een huisdier wanneer het u uitkomt? Kom naar OOPOEH’s SPEEDDATE DAG en ontmoet tientallen dieren op zoek naar een OOPOEH!

Wilt u af en toe een kat gezelschap houden, wandelen met een hond of luisteren naar het gezang van een vogel? Maar wilt u geen huisdier meer aanschaffen? Dan is dit uw kans. Met de oprichting van Stichting OOPOEH bieden ouderen zich aan als gezelschap voor huisdieren. Om u alvast kennis te laten maken de huisdieren op zoek naar een OOPOEH organiseert Stichting OOPOEH unieke speeddate dagen door het hele land. Op deze dagen kunnen OOPOEH’s speeddaten met baasjes en hun huisdier in de hoop een goede match te vinden.

Drie vliegen in één klap
Met de oprichting van Stichting OOPOEH, kort voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, bieden 55+ ers zich aan als oppas voor een huisdier. OOPOEH wil drie vliegen in één klap slaan: baasjes helpen aan een betrouwbare oppas, huisdieren helpen aan gezelschap en ouderen helpen aan een leuke en gezonde besteding van hun vele vrije tijd.

OOPOEH’s SPEEDDATE DAG
Om zoveel mogelijk baasjes en ouderen enthousiast te maken en met elkaar in contact te brengen organiseert OOPOEH OOPOEH’s SPEEDDATE DAGEN. Ouderen zullen aan vrolijk versierde tafeltjes zoveel mogelijk baasjes met hun huisdier ontvangen in de hoop hun perfecte oppasdier te vinden.

Perfecte match
De Stichting OOPOEH zit op dit moment in de opstartfase en werkt samen met meerdere ouderen- en dierenorganisaties. Het is een idee van de 29-jarige Sofie Brouwer uit Amsterdam, die in OOPOEH een ideale oplossing ziet voor twee problemen: dieren met drukke baasjes zitten steeds vaker alleen thuis en ouderen – die steeds langer vitaal blijven – hebben weinig om handen. Dus wat is er logischer om die twee groepen bij elkaar te brengen?

Kijk op de site
Binnenkort meer informatie op deze pagina.

Deel dit op: