OOPOEH’s kerstuitje

Stichting OOPOEH heeft dit jaar weer met succes honderden OOPOEH’s, baasjes en huisdieren bij elkaar gebracht. Reden voor een feestje! Daarom organiseren we in samenwerking met Rederij Stichtse Vecht op 15 december een prachtige rondvaart.

De boot, de River Cloud, vaart tijdens de rondvaart langs statige buiten-huizen, mooie theekoepels en prachtige natuur richting Loenen. Tijdens de rondvaart vertelt de kapitein allerlei interessante feiten over de bezienswaardigheden. U ziet bijvoorbeeld het voormalig zomerverblijf van koningin Wilhelmina maar ook het mooiste huis van Nederland: de Rupelmonde. Aan de lekkere trek is ook gedacht want de rederij heeft een heerlijk winters stamppottenbuffet voor u samengesteld. Dit uitje wordt gratis aangeboden aan OOPOEH’s.

Meld u snel aan zodat u verzekerd bent van een plek. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunt u wel/niet een introducé meenemen. Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen, geef dat dan vooral bij ons aan. We kijken dan of u met iemand uit de buurt mee kan rijden.

Wanneer: donderdag 15 december 2016 van 12:00 tot 15:00 uur
Waar: Maarssen, routebeschrijving volgt in de bevestiging
Aanmelden: dit uitje is inmiddels helemaal vol. Wilt u op de wachtlijst? mail of bel ons.

Deel dit op: