Interesse in Stichting OOPOEH? Kom erbij! | 7 oktober | Wandel gezellig mee (met koffie en hondjes) in Rotterdam

Bent u 55-plus, woonachtig in Rotterdam en dol op hondjes? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een eigen hondje beginnen? Dan is een oppashond wellicht iets voor u! Via Stichting OOPOEH kunt u in contact komen met een hondenbaasje in uw buurt die op zoek is naar een oppas. U past op zo vaak als u wilt. OOPOEH worden is bovendien helemaal vrijblijvend en kosteloos. Zo heeft u wel de gezelligheid van een hond maar niet de continue zorg. 

Wilt u meer weten over het passen op een hond in uw buurt en kennismaking met Stichting OOPOEH? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst in Rotterdam! We nodigen u graag uit voor een kopje koffie of thee en denken graag met u mee welk oppashondje goed bij u zou passen. Tijdens de aansluitende wandeling ontmoet u ook andere Rotterdamse senioren die al een match hebben met een oppashondje. 

Bent u al OOPOEH?

Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Onze wandeling start om 13:30 uur vanaf Brasserie Woodz (Langepad 9, bij de Kralingse plas) en u bent -met of zonder uw oppashondje- van harte welkom. Afsluitend drinken we gezellig een kop koffie of thee met een taartje.

Wanneer: donderdag 7 oktober

Programma:

12:30 tot 13:30 uur: Kennismaken met Stichting OOPOEH bij Brasserie Woodz: meer informatie onder het genot van een kopje koffie of thee. Is een oppashond iets voor u? Welke honden zijn er in uw buurt beschikbaar? Schuif gezellig aan bij de koffietafel!
13:30 tot 14:30 uur: Wandeling door het Kralingse Bos gezamenlijk met reeds ingeschreven OOPOEH’s en hun oppashondje.
14:30 tot 15:30 uur: Koffie met taart bij Brasserie Woodz

Bent u erbij? Aanmelden kan via deze link of bel naar 020-7853745

 

OOPOEH Moniek en haar Boumy in Rotterdam

OOPOEH Moniek uit Rotterdam: ‘Boumy springt een gat in de lucht als hij mij ziet. Daar wordt een mens toch vrolijk van!’
Lees meer.

 

Deel dit op: