KNPV-demonstratie 20 juni Hollandsche Manege Amsterdam

Het door burgers opleiden van politie-, speur- en reddingshonden op het niveau van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging is een mooie en belangrijke taak. Om belangstellenden met de VERENIGING KNPV te laten kennismaken, zijn er demonstratieteams opgericht.
Een demo-team laat u op een spectaculaire manier de vaardigheden van de sport- en werkhonden van de KNVP zien. In een aantal onderdelen uit het scholingsprogramma ziet u de kwaliteiten van de honden en hun geleiders, waarbij het u zal verrassen wat de honden zoal kunnen! Zo kunnen ze bijvoorbeeld speuren, zwemmen, springen en een vluchtende of bewapende arrestant bewaken of vasthouden.
Op vrijdag 20 juni wordt er in de rijhal van de Hollandsche Manege te Amsterdam een demonstratie gegeven speciaal voor de OOPOEH’s van Stichting OOPOEH. Na de demonstratie krijgt u een lekkere lunch aangeboden. U wordt om 11.00 uur bij de Hollandsche Manege op de Vondelstraat 140 verwacht.

Wilt u op 20 juni naar deze demonstratie? Kaarten reserveren kan door te mailen naar info@oopoeh.nl of door te bellen naar 020 – 78 53 745.

Deel dit op: