Clickerworkshop Jeroen Oomen, woensdag 22 juli 2015 in Hellevoetsluis

Onze ambassadeur Jeroen Oomen is een begrip in ‘hondenland’. In zijn functie als hoofdtrainer en Hoofd Opleidingen bij Martin Gaus liep hij voorop in de ontwikkeling van positief trainen met het gebruik van een clicker. Een clicker is een hulpmiddel dat wordt gebruikt bij het trainen van honden. Met het klikkende geluid kunt u precies aangeven wanneer hij doet wat u wilt. Zo kunt u hem het gedrag aanleren dat u wenst. Dat is niet alleen handig maar ook heel leuk om te doen. Jeroen weet als geen ander te demonstreren hoe een clicker ingezet kan worden bij het trainen van honden en daarom geeft hij speciaal voor Stichting OOPOEH een clickerworkshop! De workshop vindt plaats in Kynologisch Nederland onder leiding van Jeroen en zijn vriendin Debby.
Heeft u een oppashond via OOPOEH? Dan bent u ook van harte welkom met uw oppashond en het baasje van de oppashond. Ook als u geen oppashond heeft kunt u veel tijdens deze training leren met een van de aanwezige honden van de school.

Waar: Kynologisch Nederland, Ravenseweg 11b, Hellevoetsluis
Wanneer: Woensdag 22 juli 2015
Tijd: 14:00-16:00 uur
Aanmelden: We hebben 20 plaatsen beschikbaar en deze zijn te reserveren door te mailen naar info@oopoeh.nl of door te bellen naar 020 7853745. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan u wel/niet een introducé meenemen. Geef u snel op zodat u erbij kan zijn :-)!

Deel dit op: