4 juni | Heemstede | Vraag maar Raak aan Jeroen Oomen (ook voor baasjes!)

Heeft u een vraag aan dé hondencoach van Nederland? Kom dan op 4 juni naar pannenkoekenrestaurant de Konijnenberg in Heemstede. Na ontvangst met koffie of thee starten we met de presentatie/vraag-maar-raaksessie met Jeroen Oomen. Stel zelf vragen en/of leer van anderen. Jeroen zit vol interessante inzichten en tips en tricks op het gebied van hondengedrag. Zodat jullie (OOPOEH’s én baasjes) nóg beter jullie (oppas)hond gaan begrijpen. Ook voor de doorgewinterde hondenliefhebbers heeft Jeroen veel interessants te bieden.

Jeroen Oomen is dé hondencoach van Nederland en is een autoriteit op het gebied van hond en mens en ook auteur van bestseller “Hond in huis”. Daarnaast is Jeroen al tien jaar dierbare ambassadeur van Stichting OOPOEH.

Na de presentatie/vraag-maar-raak-sessie trakteren we jullie graag op een lekkere pannenkoek. Zo kunnen we voldaan beginnen aan een gezellige wandeling over het prachtige landgoed Groenendaal waar de honden lekker los kunnen lopen en kunnen zwemmen. De wandeling is circa 4 km (of korter indien gewenst).

Ook baasjes zijn hierbij van harte welkom!

Wanneer: dinsdag 4 juni van 11:00 tot ca. 14:30 uur
Waar: Pannenkoekenrestaurant de Konijnenberg in Heemstede + aangrenzend bos
Aanmelden: mail naar uitjes@oopoeh.nl (deelname is alleen voor leden)

Deel dit op: