Jeanet Visser – voorzitter

Jeanet is al vanaf het begin als bestuurslid aan Stichting OOPOEH verbonden en denkt onbezoldigd actief mee over de rol van OOPOEH in de huidige samenleving en markt. Ze kan de angel uit een probleem halen en op een nuchtere manier tot een nieuwe werkvorm overgaan waardoor het zelflerend vermogen van de Stichting OOPOEH naar een hoger niveau wordt getild. De sociale missie van Stichting OOPOEH ligt Jeanet na aan het hart omdat zij ziet dat veel senioren meer gezelschap en beweging kunnen gebruiken. Jeanet: “In een tijd waarin alles lijkt te veranderen is even stilstaan de manier om in beweging te komen (vooral samen met een hond! ).”

Jeanet Visser is in het dagelijkse leven een executive- en burn-out -coach met twintig jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Jeanet heeft veel ervaring met leiding geven aan teams en was lid van het managementteam bij ACCOR als Human Resource Manager. De laatste 20 jaar is Jeanet zelfstandig ondernemer en heeft een eigen coaching praktijk. En tijdelijk werkt Jeanet momenteel bij de GGD Amsterdam. Zie ook www.vissercoaching.nl en https://www.linkedin.com/in/vissercoaching.

Nevenfuncties:
Momenteel is Jeanet bestuurslid bij P.V.A. (platform vliegoverlast Amsterdam ) en bij stichting Wunderdogs (de nieuwe stichting van Sofie Brouwer met als doel om kwetsbare jongeren te empoweren). Daarnaast is zij Lid van de Denktank bij Vrouwencentrum Vrouw en Vaart. 

Deel dit op: