Organisatie

Jeanet Visser

Jeanet Visser is een executive- en burn-out -coach met ruim 18 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Jeanet heeft veel ervaring met leiding geven aan teams en was lid van het managementteam bij ACCOR als Human Resource Manager. De laatste 20 jaar is Jeanet zelfstandig ondernemer en heeft een eigen coaching praktijk. Als vrijwilliger heeft Jeanet in het bestuur gezeten van De Prael, werkte als coördinator bij Humanitas en maakt deel uit van een denktank bij Vrouwencentrum Vrouw en Vaart.

Jeanet is al vanaf het begin als bestuurslid aan Stichting OOPOEH verbonden en denkt actief mee over de rol van OOPOEH in de huidige samenleving en markt. Ze kan de angel uit een probleem halen en op een nuchtere manier tot een nieuwe werkvorm overgaan waardoor het zelflerend vermogen van de Stichting OOPOEH naar een hoger niveau wordt getild. De sociale missie van Stichting OOPOEH ligt Jeanet na aan het hart omdat zij ziet dat veel senioren meer gezelschap en beweging kunnen gebruiken. Jeanet: “In een tijd waarin alles lijkt te veranderen is even stilstaan de manier om in beweging te komen (vooral samen met een hond! ).”

Meer informatie over Jeanet Visser op www.vissercoaching.nl

Marjolein Beijderwellen

Marjolein heeft met ruim 30 jaar ervaring in de communicatie/uitgeverswereld veel expertise en kennis om in te zetten voor Stichting OOPOEH. Het bereiken en activeren van senioren en baasjes is voor Stichting OOPOEH een belangrijke taak en hier zet Marjolein zich graag voor in. Zo heeft ze o.a. een belangrijke rol gespeeld in de openluchtexpositie Dierbare Amsterdammers waarbij bekende fotografen oude Amsterdammers (mensen én dieren) in de spotlights zetten. Dankzij alle publiciteit hieromheen heeft Stichting OOPOEH vele nieuwe senioren en baasjes mogen verwelkomen en aan elkaar kunnen matchen.

Marjolein: “Zes jaar geleden vroeg Sofie mij om zitting te nemen in het bestuur van OOPOEH. Ik had nooit kunnen bedenken dat OOPOEH zou uitgroeien tot een waardevolle stichting die goed werk verricht voor ouderen en huisdieren. Ik ben heel trots op Sofie en haar collega’s die OOPOEH tot een groot succes hebben gemaakt!’

Mandy van der Wal

Voor Mandy van der Wal kent het medialandschap geen geheimen. Na haar studie kwam ze meteen terecht binnen de media en bekleedde ze uiteenlopende commerciële functies bij bekende bedrijven als Endemol, SBS, RTL en Talpa, zowel nationaal als internationaal. Sinds twee jaar is Mandy Directeur Video bij Telegraaf Media Groep, waar zij verantwoordelijk is voor Video binnen het bedrijf. Haar hart gaat sneller kloppen van vernieuwende creatieve initiatieven en daarom zet ze haar expertise graag in voor Stichting OOPOEH. Mandy heeft zelf ook een hondje genaamd Molly. Hierdoor weet zij als geen ander dat het gezelschap van een huisdier iemand enorm veel aandacht en vreugde kan bieden. Mandy: “Een diertje zorgt voor een positieve prikkel en een opleving in je leven. Als je niet aan een eigen huisdier kan of wil beginnen gun ik een senior een oppashondje via OOPOEH. Met de aanwezigheid van een huisdier is er immers altijd liefde in huis.”

Voor meer informatie over Mandy van der Wal kun je hier terecht.