4 oktober | OOPOEH’s spetterende dierendagfeest in het Amsterdamse Bos

We kunnen niet wachten! Op maandag 4 oktober kunnen we voor het eerst in twee jaar weer een échte Dierendag vieren. Dat doen we dan ook op feestelijke wijze: op een bijzondere locatie, met een verzorgde lunch en genoeg activiteiten om bij aan te sluiten. Bent u OOPOEH? U en uw oppashond zijn van harte welkom!

Dierendag vieren we dit jaar bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos in Amstelveen. Het programma start om 12:00 en rond 16:30 nemen we weer afscheid.

Op het programma

Varen door het bos
Kies uit een kano, waterfiets of fluisterboot en vaar samen met ons door het bos. We gaan een uur varen, uiteraard nadat u een lekkere lunch heeft gegeten aan de waterkant. 

Op pad met een natuurgids
Het Amsterdamse Bos is prachtig in de herfst. Onder leiding van een natuurgids gaat u alles leren over de flora en fauna in het bos. 

Luister naar live muziek
Singer songwriter Olaf Bosman zal prachtige nummers ten gehore brengen, in de stijl van de Beatles en andere ’60s legenden. 

Ga met uw oppashond over het honden parcours
Op het grote veld naast het water hebben wij een plek ingericht waar de honden onder begeleiding kunnen spelen en leren.

Bent u er ook bij?

MELD U HIER AAN!

Goed om te weten: we vragen u voor aanvang om een coronatoegangsbewijs. Meer informatie hierover vindt u in het aanmeldformulier.
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het kan zijn dat u op een wachtlijst wordt geplaatst.

 

Deel dit op: