Doe mee aan OOPOEH’s Kunst in Quarantaine fotowedstrijd en win een schilderij van jouw (oppas)hond!

Om 2021 vrolijk en creatief in te luiden heeft OOPOEH i.s.m. YourPetPaintings.com een mooie winactie voor je!
Wij vinden dat een (oppas)hond een volwaardig lis is van de familie en daarom een plekje aan de muur verdient. Doe mee aan onze Kunst in Quarantaine-actie en win een schilderij van jouw (oppas)hond!

Hoe doe je mee?

Stap 1: Kies jouw favoriete, beroemde of minder beroemde kunstwerk uit en beeld dit met jouw (oppas)hond zo grappig, origineel of creatief mogelijk uit.

Stap 2: Fotografeer het tafereel op het kunstwerk en stuur de foto op naar info@oopoeh.nl. Vermeld hierbij de naam van jouw (oppas)hond en de naam van de kunstenaar en het kunstwerk dat is nagebootst. Insturen kan tot en met maandag 25 januari.

Let op: een grappige of creatieve insteek is belangrijker dan dat het kunstwerk perfect is nagebootst. En: houd het leuk en hondvriendelijk (trek de (oppas)hond bijvoorbeeld geen kleertjes aan).

Zie hier een foto van onze kantoorhond Jolie als voorbeeld! (Foto door Thomas Schlijper.)

Stap 3: En dan kan er gestemd worden! De leukste inzendingen komen eind januari en begin februari op onze Facebookpagina en Instagram. Onze volgers (en jij dus ook) mogen hun stem uitbrengen op de inzendingen.

Inspiratie nodig?
neem eens een kijkje op de inmiddels wereldberoemde Instagrampagina ‘Tussen kunst en Quarantaine’. Hier vind je honderden hilarische voorbeelden van nagebootste kunstwerken.

Wat kun je winnen?
Your Pet Paintings maakt aan de hand van een foto van jouw hond een prachtig handgeschilderd schilderij. Dat hoeft niet de foto te zijn die je hebt ingestuurd. Je mag zelf kiezen welke foto u wilt laten schilderen. De mooiste, creatiefste of grappigste inzendingen maken kans op zo’n schilderij. We mogen maar liefst 5 schilderijen weggeven.

Veel succes gewenst! We zien jouw foto heel graag tegemoet!

Deel dit op: