Vrolijk duo zoekt lieve OOPOEH in Utrecht

Dit zijn Ranja en Grover. Een vrolijk teckelduo uit Utrecht dat graag een lieve OOPOEH vindt voor als hun baasjes eens een dagje weg is. Ze zijn -ondanks hun korte pootjes – dol op wandelen en lopen dan heerlijk te ravotten. Eenmaal uitgewandeld komen ze graag tegen je aan liggen. Liefst onder een dekentje. Een gezellig stel dus!

Baasje Karin: “Mijn diertjes kunnen wel even alleen zijn, maar na een paar uurtjes beginnen ze te klagen. Maar ja, hoe jammer ook, ze kunnen ook niet overal mee naartoe. Ik ga bijvoorbeeld graag naar een museum en het zou dan super handig en leuk zijn als ze naar een OOPOEH in de buurt kunnen. Het liefst in Zuilen Noord. Ook zou het fijn zijn als ze af en toe op woensdagmiddag kunnen komen spelen. Dan kan ik naar schilderles. Mocht u ze vaker willen zien, dan kan dat natuurlijk. Ik zou heel graag een OOPOEH vinden die net zo dol is op mijn beestjes en ze met open armen ontvangt.”

Dit zijn ze: Ranja (links) en Grover (rechts)

honden oppas Utrecht, Utrecht honden oppas, honden oppas Vleuten-De Meern, oppas hond Leidsche rijn, oppas hond Zuidwest, oppas hond Utrecht Zuid, oppas hond Utrecht Binnenstad, oppas hond Utrecht Oost, oppas hond Noordoost, oppas hond Noordwest Westoppas hond utrecht centrum, utrecht centrum oppas hond,Vleuten-De Meern Leidsche rijn Zuidwest Zuid Binnenstad Utrecht Oost, Utrecht Noordoost honden oppas, honden oppas Noordwest, Utrecht West honden oppas

Benieuwd naar deze Utrechtse hondjes? Bekijk hier het profiel van Ranja en Grover. Bent u 55+, woont u in Utrecht (liefst Zuilen Noord of in de buurt daarvan) en lijkt het u gezellig om op hen te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor een van de honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Ranja en Grover en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Ranja en Grover, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

honden oppas Utrecht, Utrecht honden oppas, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Deel dit op: