Teun zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Dit is Teun. Een lieve, zachtaardige, vriendelijke hond. Hij is gemakkelijk in de omgang maar geen schootzitter. Hij springt niet op meubels en speelt graag lekker met (zijn eigen) speelgoed. Teun is ook dol op andere honden, kinderen en is eigenlijk een echte allemansvriend. Hij houdt van rustige mensen die af en toe met hem spelen, hem lekker willen aaien, af en toe wat tegen hem praten, en waar hij zich veilig bij kan voelen. Een lieve OOPOEH dus! Je maakt Teun blij met een wandelingetje door de buurt of in een park. Hij luistert bovendien goed. In een park, zonder verkeerswegen dichtbij, kan hij prima loslopen en geniet daarvan.

Baasje Ingrid: “Teun is een ongelofelijk lief kameraadje waar je hele gezellige dagen mee kunt hebben. Ik zou het fijn vinden een lieve oppas te vinden die eens in de week met hem op wil trekken. De dag bespreken we samen. Zodat ik even mijn “handen vrij” heb. Ik woon zelf in de Rivierenbuurt en Teun zit niet graag te lang in het fietsmandje, dus ik zoek een OOPOEH in de Rivierenbuurt of de Pijp.”

Lijkt het u leuk om op Teuntje te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Teun en z’n baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Deel dit op: