Saar zoekt lieve OOPOEH in Bergen NH of omgeving

Teckel Saar uit Bergen (NH) zoekt een lieve OOPOEH voor de dinsdag. 

Baasje Anouk: “Saar is een hele lieve, vrolijke teckel van een jaar oud. Ze is volop aan het leren en zit vol zelfvertrouwen. We hebben de puppy- en pubertraining afgerond. Dit heeft zij goed gedaan! Saar kan goed met andere honden, mensen en kinderen. Ze begroet iedereen enthousiast. Thuis is Saar rustig en ze kan prima een paar uur alleen zijn. Ze kan loslopen in het bos of op het strand. Op de weg moet zij aangelijnd. Saar kan mee in de auto en ze gewend om mee te gaan in een mand op de fiets. Wij zoeken voor Saar een lieve oppas voor op de dinsdag en eventueel soms een andere dag en soms voor weekendje weg of vakantie.” 

bergen oppas hond, oppas hond bergen, Alkmaar zuid honden oppas, Alkmaar Binnenstad, Alkmaar Binnenstad honden oppas, Overdie honden oppas, Alkmaar Binnenstad, Alkmaar West honden oppas, Alkmaar Binnenstad, Huiswaard-Zuid honden oppas Alkmaar Binnenstad, Huiswaard-Noord honden oppas, Alkmaar Binnenstad honden oppas, Daalmeer en Koedijk honden oppas, honden oppas Alkmaar Binnenstad, Alkmaar Binnenstad honden oppas, honden oppas Alkmaar Binnenstad, Alkmaar centrum honden oppas, Alkmaar Binnenstad honden oppas, Alkmaar stad honden oppas, honden oppas Alkmaar Binnenstad,

Bent u 55+, woont u in Bergen of omgeving (Alkmaar, Egmond, Schoorl) en lijkt het u leuk om op deze kleine avonturier te passen? Bekijk hier het profiel van Saar en haar baasje Anouk.

Via deze link kunt u een (gratis) OOPOEH-profiel aanmaken om met Saar of een van de vele andere oppas honden in contact te komen.

 

Deel dit op: