Klein oppashondje gezocht voor OOPOEH Ietje (79) uit Amsterdam Zuid-Oost

OOPOEH Ietje (79 jaar) zou dolgraag oppassen op een lief klein hondje. Een hondje brengt gezelligheid en vrolijkheid mee, aldus Ietje, en samen loop je gezelliger dan alleen. Ietje is een hele actieve dame die vlakbij metrostation Reigersbos woont en uitkijkt naar het gezelschap van een kleine viervoeter. Ze wandelt nog veel en correspondeert met mensen van over de hele wereld. Toch zou een klein oppashondje haar helpen tegen de eenzaamheid.

In verband met gezellige clubjes is OOPOEH Ietje op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag wekelijks in de gelegenheid om op te passen en op dinsdagmiddag en donderdagmiddag eens in de twee weken. Het is eventueel ook bespreekbaar dat ze bij het hondje thuis komt oppassen, als het baasje woont in de omgeving van Amsterdam Amstel of Oud-Zuid. Ietje is geen ochtendmens en wil graag oppassen vanaf een uur of 12. Het is wel belangrijk dat het hondje trap kan lopen, OOPOEH Ietje woont op de vierde verdieping en maakt zelf geen gebruik van de lift.
 


 
Bekijk hier het volledige profiel van OOPOEH Ietje

Heeft u een hondje dat af en toe een een lieve oppas kan gebruiken en wilt u in contact komen met deze OOPOEH? Neem dan contact met ons op via team@oopoeh.nl of bel 020-785 37 45

Deel dit op: