Lieve Mills zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam

Dit is Mills. Een bijzonder lieve, optimistische Cocker Spaniel van 2 jaar oud die met z’n baasje in Amsterdam (Spaarndammerbuurt) woont. Mills is vooral in huis een hele lieve en ontspannen hond. Altijd vrolijk en altijd in voor een knuffel. Hij vindt het leuk om in huis te spelen, maar is niet te druk. Hij blaft nooit en maakt niets stuk behalve zijn eigen speeltje, uit enthousiasme. Buiten is hij te herkennen aan zijn waggelkontje en altijd kwispelende staartje. Mills moet wel aan de lijn blijven, omdat hij anders direct het water in duikt. Aan de lijn lopen is een kunstje dat je samen onder de knie moet krijgen aangezien hij lekker achter z’n neus aan gaat. Z’n baasje zoekt een lieve OOPOEH die op de maandag en woensdag op hem wil passen, thuis ophalen voor een wandeling mag ook, maar nòg leuker is het als Mills gezellig bij u thuis mag zijn.

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, oppas Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, oppas hond Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas vakantie, Spaarndammerbuurt hondenoppasgezocht, Spaarndammerbuurt honden oppas gezocht, Spaarndammerbuurt oppas hond gezocht, oppashond hondenoppas worden oppashond gezocht, oppas voor hond oppas voor hond gezocht,hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, oppas hondenoppas aan huis oppas hond hondenoppas vakantie hondenoppasgezocht, honden oppas gezocht, oppas hond gezocht, oppashond hondenoppas worden oppashond gezocht, oppas voor hond oppas voor hond gezocht,

Bekijk hier het profiel van Mills. Bent u 55+, woont u in Amsterdam (liefst omgeving Spaarndammerbuurt) en lijkt het u gezellig om op Mills te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Mills of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Mills en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Mills, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Deel dit op: