Lieve Lou zoekt een OOPOEH in Heemstede e.o.

Baasje Fleur: “Dit is Lou. Ze wordt in juni 1 jaar! Lou woont bij ons in Heemstede in een gezellig druk gezin, vlak bij de sportvelden. Lou is een ontzettend lieve en rustige hond. Ze heeft de puppy en basis cursus met vlag en wimpel doorlopen en gaat door met trainen bij de hondenvereniging. We zoeken een lieve OOPOEH, het liefst op loopafstand, zodat ze iemand gezelschap kan houden als wij (na de zomer-maar eerder mag ook) misschien wat meer weg zijn. Dat zal naar verwachting maximaal twee halve dagen zijn (kan ook wat meer als de OOPOEH dat gezellig vindt) op door-de-weekse dagen (mogelijk onregelmatig op ma-di-wo of do, altijd alles in overleg en vooraf goede afstemming zodat de planning altijd duidelijk is).

Lou is dol op knuffelen en aandacht en ze is dol op buiten zijn (lekker van binnen naar de tuin wandelen, beetje rondsnuffelen, even rustig een slaapje doen en dan af en toe weer even knuffelen). Lou houdt van lekker wandelen en rennen in het bos en op de sportvelden, ze is voorzichtig met andere honden en maakt nooit ruzie. Maar als een OOPOEH liever alleen in de buurt wandelt met Lou aan de lijn is dat prima, want wij maken in de ochtend en avond zelf ook altijd flinke wandelingen. Dus als u graag kennis zou willen maken met een lieve, gezellige Golden Retriever als maatje, dan is Lou de perfecte kandidate.”

Lijkt het u gezellig om op Lou te passen? We brengen u heel graag in contact met z’n baasje Fleur. Bekijk hier het profiel van Lou

Deel dit op: