Lieve Lago ZKT dito oppas in omgeving Schoonhoven

Deze lieverd is op zoek naar een OOPOEH in Schoonhoven of omgeving die 1 of 2 dagen per week gezellig op hem wil passen.

Baasje Denise: “Eén blik in Lago’s doodle ogen zegt genoeg en je bent verkocht. Vriendelijk, zacht, empathisch, sociaal en speels. Dat is Lago. Nog in de groei en bloei van zijn leven (9 mnd oud) dus alles is leuk, spannend en gezellig! Lago houdt van aandacht en speeltjes. Lekker rennen, tikkertje spelen met jou of andere honden. Superslim is hij ook, dus samen een (brein)spelletje spelen is op zijn lijf geschreven! Lago is een Australian Doodle (medium formaat), een ras dat bekend staat om zijn zachtaardige, intelligente en speelse karakter. Met een vacht als een fleecejas zo zacht (en oh wat houdt hij ervan om geaaid te worden) en overigens, allergieproof! Mede daarom heb ik destijds voor dit ras gekozen omdat mijn kinderen zwaar allergisch zijn. Met Lago nergens last van…

Wandelen en spelen
Handig ook zijn vacht, want hij verhaart niet/nauwelijks en ruikt ook niet. Tsja, tenzij hij natuurlijk in een lekkere modderplas is gesprongen of in de regen heeft gelopen. Gelukkig droogt zijn vacht snel! Energie heeft hij wel, dus fijn als zijn OOPOEH net als hij ook van wandelen en spelen houdt. Luisteren doet hij overigens (meestal) erg goed! Dus loslaten op een rustige plek is geen probleem zolang er geen loopse teefjes in de buurt zijn want Lago is (nog) niet gecastreerd. Aan de lijn lopen kan hij goed maar als hij ineens is interessants ziet kan hij behoorlijk hard trekken. Zijn nieuwsgierigheid gaat namelijk gezien zijn leeftijd nog voor alles.

Bent u Lago’s ware?
Kortom, onze Lago is een hele lieve supersociale, gevoelige en aanhankelijke hond die wij een heel lief en fijn oppasadresje gunnen als zijn baasjes moeten werken of naar school gaan. Welke dag/dagen dit worden daar komen we wel uit. Lago heeft wel wat last van een beetje verlatingsangst (blaft overigens niet, tenzij hij wil spelen). Dus ik ben dan ook op zoek naar de perfecte match voor de langere termijn, juist om hem ook het vertrouwen en structuur te kunnen geven. Maar eerst maar eens wennen aan elkaar. De klik moet natuurlijk wel van beide kanten komen, maar Lago kennende, ziet hij al snel een match:-). Heb je zelf al een hond? Geen probleem, vindt Lago supergezellig!! Lekker samen ravotten daar houdt hij van.”

Bekijk hier het profiel van Lago en z’n baasje. Wilt u met Lago -of een van de andere viervoeters- in contact komen? Maak hier een gratis OOPOEH-profiel aan.

Deel dit op: