Kleine Rizla zoekt lieve OOPOEH in Amsterdam (Zuid)

Baasje Ezra: “Wij zoeken voor onze pup een ‘oppas-opa of oma’ in Amsterdam, bij voorkeur in Zuid. We wonen zelf in Vreeland, iets buiten Amsterdam, maar werken en sporten veel in de stad. We zoeken iemand die voor de vaste oppas wil zijn voor Rizla, onze Vizsla pup, het is een meisje. Nu is ze nog te jong (bijna 13 weken) maar misschien wel al goed dat ze haar vaste oppas alvast leert kennen. We zoeken iemand met wat ervaring met honden, zeker omdat ze nog veel moet leren. We zijn druk in de weer met cursussen en besteden veel tijd om Rizla een fijne en goed opgevoede hond te laten worden.

We zijn niet per se op zoek naar een vaste dag of tijdstip, we vinden het belangrijker dat er een klik is en dat zowel de oppas als Rizla het fijn hebben. We kunnen ons schema aanpassen op de voorkeursdagen/tijden van de OOPOEH. We denken aan een of twee keer per week twee uurtjes of iets dergelijks. Een keer in de twee weken is ook prima.

Let wel, Rizla is een Vizsla, die staan bekend dat ze veel beweging nodig hebben en best groot worden. Het is een supervriendelijk en zachtaardig ras maar u moet wel zin hebben in een stevige wandeling. Dit is echt wat anders dag een klein hondje.”  

Lijkt het u leuk om op Rizla te passen? Of kent u iemand voor wie dat leuk zou zijn? Bekijk hier het volledige profiel van Rizla en haar baasje.

Of zou u een van de andere huisdieren graag als gezelschap willen?

Schrijf u dan nu in bij OOPOEH

Deel dit op: