Jazzy zoekt OOPOEH in Amstelveen

Dit is Jazzy. Een heel kleurrijk en vrolijk hondje dat met haar baasje in Amstelveen woont. Jazzy kijkt de kat eerst altijd even de boom maar eenmaal bevriend kruipt ze graag dicht tegen je aan.

Jazzy is een zogenaamde Powder Duff; een naakthondje mét haar. Maar verharen doet ze niet. Heel fijn dus als u allergisch bent voor hondenharen maar toch graag met een hondje knuffelt. Sinds kort zit ze zelfs heel erg graag op schoot. Na 6 jaar heeft ze besloten dat dit prima kan met haar 6 kilootjes. Jazzy;s baasjes Simone zoekt een OOPOEH die Jazzy een paar ochtenden of middagen per week gezelschap wil houden zodat haar baasje ook eens andere dingen kan doen dan knuffelen. Bijvoorbeeld op de maandagochtenden wanneer ze aan het werk is.

Jazzy kunt u er goed bij hebben. Zowel bij u in huis waar ze lekker rustig is, als buiten waar ze netjes meeloopt aan de lijn en alleen maar aandacht heeft voor u. Want spelen met andere hondjes, dat hoeft voor haar niet zo. Jazzy is een beetje angstig aangelegd waardoor u in het begin haar vertrouwen zal moeten winnen. Maar zodra dat gelukt is, heeft u er een maatje voor het leven bij!

Bekijk hier het profiel van Jazzy. Bent u 55+, woont u in Amstelveen (liefst omgeving Zeestratenbuurt) en lijkt het u gezellig om op Jazzy te passen? We brengen jullie heel graag in contact!

Hoe komt u in contact?

 • Maak hier een oppas-profiel aan, dan weten wij wat uw wensen zijn en waar we rekening mee moeten houden. U kunt ons ook even bellen om samen een profiel aan te maken. We zijn bereikbaar op: 020-7853745.
 • Als u bent ingelogd kunt u een kennismakingsverzoek indienen voor Jazzy of een van de andere honden in uw buurt.
 • Wij zullen contact opnemen met het baasje van Jazzy en laten weten dat u interesse heeft om in contact te komen. We houden u telefonisch of per mail op de hoogte van uw kennismakingsverzoek.
 • Heeft het baasje ook interesse? Dan wordt u door hem/haar gebeld om een afspraak te maken.
 • Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Wilt u OOPOEH worden van Jazzy, of een andere hond in uw buurt (heel Nederland)?

Vul op onze startpagina uw postcode in, en u ziet welke honden er nog voor u beschikbaar zijn. Als OOPOEH kunt u genieten van een hond zonder er zelf een te hebben. Zo heeft u wel de lusten en niet de lasten!

Voordelen voor u:

 • U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.
 • Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.
 • U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.
 • U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.
 • Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier.
 • Alles is geheel vrijblijvend.

Zij zijn ook lid van Stichting OOPOEH:

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis, Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas, Spaarndammerbuurt honden oppas, Spaarndammerbuurt Amsterdam, Thès past op Alfredo:
“Ik ben dol op honden maar wilde er zelf niet meer aan beginnen. Toch miste ik het gezelschap van een hond om me heen. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en zo ontmoette ik hond Alfredo en baasje Irma. Ik had er meteen een goed gevoel bij en nu kijk ik elke week uit naar de komst van Alfie. Op donderdag denk ik: hij komt morgen, leuk! Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen. Eén dag in de week is precies goed voor me!”

hondenoppas aan huis Spaarndammerbuurt, Spaarndammerbuurt hondenoppas aan huis,Jan past op Beau:
“Ik ben sinds kort met pensioen en zocht een leuke hobby. Per toeval kwam ik terecht bij stichting OOPOEH en daar vond ik oppashond Beau. Ik heb veel honden gehad, maar zelden zo’n lieve meegemaakt! Haar baasje Anja vertelde dat ze altijd staat te trappelen van ongeduld als ze naar mij gaat. Beau en ik zijn in korte tijd goede maatjes geworden. En zij niet alleen met mij: intussen heeft ze ook al heel wat vriendjes en vriendinnen hier in de buurt gemaakt.”

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden als OOPOEH (gratis)!

Deze BN’ers raden het u aan:

Lees HIER de ervaringen van andere OOPOEH’s van een oppashond

Deel dit op: