In het zonnetje: Freddy uit Amsterdam (Zuid)

Op het OOPOEH kantoor waren we allemaal spontaan verliefd op Freddy! Dit kleine, jonge teckeltje zoekt een lieve oppas voor de dinsdag en/of woensdag. Samen met z’n baasje woont Freddy in Amsterdam Zuid.

Baasje Caroline: “Freddy is een echte teckel; hij is eigenwijs, erg aanhankelijk, vrolijk en wil graag overal bij zijn. De wandelingen met Fred zijn in het begin tijdsintensief omdat aan alles moet worden geroken, maar als hij eenmaal op gang komt vindt hij het heerlijk om lekker mee te lopen, achter een bal aan te rennen of de duiven lastig te vallen. Hij houdt van aandacht, hij laat alles vallen als hij op schoot mag of om te spelen, maar is ook nog een echte pup dat opeens de vermoeidheid komt opzetten. Wij nemen hem overal mee naartoe, in de tram, metro, auto, op de fiets, naar een restaurant, noem het maar op. Freddy gaat dan rustig slapen. Hij kan niet goed alleen zijn in een vreemde omgeving. Kinderen vindt hij heel leuk, maar als ze heel jong en erg beweeglijk zijn is het teveel voor hem, dan voelt hij zich opgejaagd en gaat hij blaffen. Hij speelt het liefst met andere teckels of honden van zijn formaat, naar grote honden kan hij blaffen en stoer doen, maar meer dan dat ook niet.

Op dit moment werkt alleen mijn partner en ik ben van plan rond april weer te gaan werken. Om er zeker van te zijn dat we een goede match voor Freddy vinden zijn wij dus alvast op zoek. Vanaf de maand april zal het gaan om de oppas tijden 10:00-18:00 (uiterlijk) en zou het fijn zijn als Freddy dan bij een betrouwbare oppas in de buurt kan blijven waar hij aan gewend is.” 

Bekijk hier het volledige profiel van Freddy.

Lijkt het u leuk om op Freddy te passen? Maak een gratis OOPOEH-profiel aan en kom gauw met Caroline of een van de andere baasjes in contact!

Deel dit op: