In het zonnetje: Dorus

Dorus woont met z’n baasjes in Hattem en zou graag een lieve OOPOEH vinden voor 2 dagen in de week.

Baasje Petra: Onze lieve, vrolijke, stoere Dorus is een Golden Retriever van nu 9 maanden. Hij is speels en heel vriendelijk tegen iedereen ook tegen kinderen. Hij is dol op wandelen (kan ook ongelijnd) en spelen en ravotten met andere honden. Op warme zomerdagen is een plons in het water fantastisch voor hem, even afkoelen en weer door. Zijn grootste hobby is hout sprokkelen, mooie stokken verzamelen om deze vervolgens te kloven… Op zijn allerbest is hij als wij allemaal thuis zijn, want wat is er nou fijner dan aandacht?! Hij is dan lekker aan het spelen of komt gezellig bij ons liggen. Natuurlijk mag lekker kroelen door zijn vacht dan niet ontbreken! Waar Dorus enorm van geniet is een borstelbeurt, hij gaat daar lekker voor liggen en pakt zijn relax-momentje. Het zou fantastisch zijn als wij een lieve OOPOEH vinden die lekker een wandeling maakt, maar ook bovenal hem aandacht en een aai over z’n prachtige koppie geeft!” 

Dorus zoekt een OOPOEH in Hattem of omgeving voor 2 dagen in de week. Lijkt u het gezellig om op te passen? Bekijk hier z’n profiel. 

Wilt u op Dorus of een van de andere honden passen? Word dan (gratis) lid van Stichting OOPOEH. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit op: