Vind de allerliefste oppas voor jouw hond via Stichting OOPOEH

honden oppas, oopoeh, honden oppas worden, honden oppas, oppas voor hond, oppas voor hond gezocht,

Zoek jij een lieve en vertrouwde oppas voor jouw hond? 

Veel hondenbaasjes zijn op zoek naar een betrouwbaar oppasadres in de buurt, waar hun viervoeter de aandacht, liefde en knuffels krijgt die hij verdient. Tegelijkertijd willen veel senioren niet meer aan een eigen hond beginnen maar het verlangen naar de gezelligheid en liefde van een hond blijft. Stichting OOPOEH brengt hen samen.

Zo genieten senioren weer van de gezelligheid, de wandelingen en de sociale contact in de buurt, hebben hondenbaasjes een betrouwbaar oppasadres en krijgen de honden alle aandacht die ze zich kunnen wensen. Win-win-win!

Voordelen voor baasjes

  • Een vaste vertrouwde OOPOEH waarbij jouw hond zich op zijn gemak voelt.
  • Je hebt je handen even vrij want je hond wordt lekker vertroeteld door een liefhebbende OOPOEH in de buurt.
  • OOPOEH is financieel aantrekkelijk:Voor €15,00 per maand heb je een eigen OOPOEH voor jouw hond.
  • Je betaalt pas maandelijkse kosten als je daadwerkelijk een match gevonden hebt.
  • Je maakt een 55-plusser in de buurt blij met de gezelligheid van jouw hond.

Samen met jouw hond bijdragen aan een mooiere wereld

Met jouw lidmaatschap steun je het werk van Stichting OOPOEH. Onze matchmakers (medewerkers en vrijwilligers) zitten elke dag klaar om OOPOEH’s en baasjes te helpen bij het vinden van een mooie match. Senioren die meer ondersteuning nodig hebben, helpen we met veel geduld om een lieve oppashond te vinden. We onderhouden contact met alle OOPOEH’s (voor een gezellig kletspraatje of een luisterend oor) en organiseren zo’n 15 keer per jaar uitjes waar OOPOEH’s gratis aan deel kunnen nemen en elkaar kunnen ontmoeten. Zo brengt stichting OOPOEH al 10 jaar vele dierbare contacten tot stand.