OOPOEH Robert: ‘Een geschenk uit de (poezen)hemel!’

Baasje Miek: ‘Voor mijn werk kon ik een vijfdelige serie maken over kinderen in Afrika. Een super aanbod, maar ik wilde wel een goede oppas voor mijn lieve poes Uma hebben.
Tussen de OOPOEH’s zag ik de oproep staan van Robert en dat leek perfect aan te sluiten bij mijn vraag. Na een kennismakingsgesprek werd ‘de deal gesloten’. Tijdens mijn reis hielden wij contact via WhatsApp en mail. Robert stuurde mij regelmatig foto’s om te laten zien dat het goed met Uma ging. Hij heeft prima voor haar gezorgd.
Dat is het leuke van een OOPOEH; er wordt op je huisdier gepast door iemand die dat echt graag wil doen en er zelf ook veel plezier aan beleefd!’

OOPOEH Robert: ‘Ik had in mijn profiel op de website aangegeven dat ik graag voor langere tijd een logeerpoes in huis wilde, zodat ik een goed contact met het dier zou krijgen.
Ik werd aan Miek en Uma gekoppeld en het klikte meteen!
Ik leerde Uma’s karakter beter kennen en we pasten goed bij elkaar.
Het was een prettige sfeer; samen eten, slapen en fijn op de bank zitten.
Een leuke bijkomstigheid van lid zijn van deze stichting is dat er gezellige uitjes worden georganiseerd voor de OOPOEH’s. Ik ben al meerdere keren mee geweest en dat was fantastisch.
Uma zie ik ook af en toe nog, want met Miek heb ik een goede band opgebouwd. We gaan af en toe met elkaar uit eten.
Voor mij is OOPOEH een geschenk uit de (poezen)hemel!’

Deze tekst is afgeleid uit een interview dat Channah van Straaten namens Majesteit af nam met OOPOEH Robert en baasje Miek

 

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: