Baasje Diny: “Ik kan mijn kat met een gerust hart bij haar achterlaten”

OOPOEH Ans (85): “Wij hebben vroeger altijd honden gehad en ook vier katten uit het asiel. Ik wilde zelf geen huisdier meer, maar miste het gezelschap wel. Via internet vond ik Stichting OOPOEH. Baasje Diny belde mij op en is komen kennismaken, dat verliep heel goed. Met kerst heb ik Gremmie een paar weken gehad en in de zomervakantie weer. Ik vind het heel gezellig om zo af en toe een huisdier te hebben.

Gremmie is een lieve bejaarde en dove poes, ze komt vaak heel gezellig bij mij op schoot zitten. Zo lief, ’s nachts komt ze ook even een kijkje nemen, alsof ze wil kijken of ik er nog ben. De laatste keer dat Diny Gremmie kwam halen ging ze achter mij stoel zitten, zo van: ik wil hier lekker blijven! Ik raad alle senioren aan zich ook in te schrijven. Het is heel goed wat OOPOEH doet en het is ook een goedkope oplossing voor baasjes die een oppas zoeken.”

Baasje Diny: “Ik was op zoek naar een oppas voor langere termijn, ik wilde niet steeds vrienden en kennissen vragen om Gremmie eten te geven. En ik vond het ook zielig voor mijn lieve, oude en aanhankelijke kat dat ze zo lang alleen is. Eerst heb ik Ans gebeld voor een afspraak zonder Gremmie. We hebben kennisgemaakt en het voelde meteen goed. Gremmie is nu al vijf keer uit logeren geweest bij Ans. Ze vinden het heerlijk met elkaar. Wat ik zo fijn vind is dat Gremmie alle aandacht krijgt, niet meer alleen is en dat mijn OOPOEH een echte dierenliefhebster is. Ik kan mijn kat met een gerust hart bij haar achterlaten.”

 

Dit verhaal is geschreven door onze vrijwilligster Marieke Bodenstaff

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

 

Deel dit op: