Baasje Julia

Liessel

  • Ik heb één hond: Fleur
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Wekelijks op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag Toelichting: "Ook al Fleurie super lief, ik merk dat ik het toch best zwaar vind om in mijn eentje 24/7 voor haar te zorgen. Daarom zou ik het fijn vinden om een of meerdere adressen te vinden waar Fleurie welkom is voor een wandelingetje en een dagje gezelligheid. Ik zou het fijn vinden als het tenminste 1dag per week is. Vast zou fijn zijn, maar enige flexibiliteit is natuurlijk voor ons beiden ook fijn denk ik. Kortom: laten we overleggen wat voor ons beiden (en Fleur) prettig is!

    Voor noodgevallen - of als u het zelf leuk vindt - is logeren een optie die we zouden kunnen bespreken. Maar het is voor mij niet per se noodzakelijk. Als u haar tenminste 1 dagje per week zou kunnen opvangen, dan zou dat ook al heel fijn zijn!"
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Fleur

12 jarige Whippet (teefje)

Karakter Fleur is een heel lief hondje (een midden formaat windhond, een whippet). Ze is heel zachtaardig, lief en ligt het liefst de hele dag naast je op de bank. Behalve dan op momenten dat ze gaat wandelen, want dat vindt ze ook heel leuk. Ze is al 12 en heeft reuma bij haar twee achterste poten. Daarom wandel ik 2x per dag een half uurtje met haar. (En daarnaast gaat ze nog 2 a 3 keer bij mij op het terrein even naar de wc). Ze luistert goed maar is erg bang /timide voor andere honden. Daar loopt ze het liefst met een boog omheen. (Ze heeft het zelfs een keer gepresteerd om voor een Chihuahua weg te rennen! Behalve slapen en wandelen is ze dol op koekjes zoeken (en eten).

Grootte van de hond Middelgroot

Gewicht van de hond 13 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Nee

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Nee

Hond heeft speciale zorg nodig Ja, namelijk ...

Opmerking Ze kan door reuma geen trappen meer lopen en eigenlijk kan ze ook niet goed meer in & uit de auto springen. Nu til ik haar erin, maar ik ben bezig om zo'n hondenloopplank aan te schaffen.

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Weet niet

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Nee

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Fleur kan denk ik beter niet samen met kinderen die niet begrijpen dat ze beetje voorzichtig (niet te ruw) met haar moeten zijn. Dat is meer karakter dan leeftijd gebonden denk ik. Mijn neefje van 2 zit niet teveel aan haar & dat gaat prima. Ze kan met katten, maar dan moet ze wel rustig (en aan de lijn) geïntroduceerd worden. Als een kat plotseling voor haar neus opduikt kan ze erachteraan gaan. Maar als ze aan de lijn binnenkomt, door krijgt dat er een kat is en dan rust vind in haar mandje, dan zou het goed moeten gaan. Omdat Fleur vaak bang is voor andere honden, is het het fijnste als die er niet zijn. Maar we zouden natuurlijk altijd kunnen kijken of het klikt.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door