Baasje Amber

Eindhoven

  • Ik heb één hond: Toby
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Dag(en) in overleg Toelichting: "Oppassen kan in overleg plaatsvinden. Indien gewenst kan het een vaste dag in de week (vb. dinsdag of donderdag). Wij kunnen Toby zelf langsbrengen en weer ophalen.

    We willen vooral dat Toby (en wij natuurlijk) iets moois kunnen toevoegen aan jouw/jullie leven en zijn in onze 'eisen' flexibel."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Toby

2 jarige Dwergteckel (langharig) (reu)

Karakter Toby is een langharige dwergteckel van nu bijna een jaar. We zouden het super mooi vinden als we een OOPOEH kunnen vinden, bij wie Toby af en toe een beetje vrolijkheid in huis kan brengen!

Gedurende de dag slaapt of rust Toby relatief veel en heeft hij af en toe een lekker speelse bui, waarin hij met jou en een speeltje wil spelen (probeer hem dan maar eens te pakken te krijgen 😉). Hij zal even de tijd nodig hebben om aan jou/jullie te wennen, aangezien hij nog best jong is, maar is daarna graag dicht bij iemand om te knuffelen of om jou z'n botje vast te laten houden voor hem.

Een echte wandelaar is Toby niet. Hij doet zijn behoefte en kijkt verder een beetje de kat uit de boom. Je krijgt hem vast en zeker een stuk mee, maar dit gaan geen kilometers zijn. Hij krijgt het liefste zijn beweging door achter een balletje aan te sprinten. Binnen omheiningen (vb. achtertuin) kun je hem dan ook gerust los laten. Omdat Toby een bruine langharige dwergteckel is (en die kleur niet zo vaak voorkomt), krijg je in ieder geval wel veel aanspraak als je met hem op pad bent!

Grootte van de hond Klein

Gewicht van de hond 6 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Nee

Hond kan met ander huisdier Nee

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Ja

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Weet niet

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Nog niet

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Nee

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Nee

Opmerkingen/bijzonderheden: Toby vindt het nog erg spannend zonder zijn baasjes (mijn vriend en ik) en kan in het begin een beetje gaan piepen en/of blaffen. Dit kan wellicht even wat tijd en energie gaan kosten. Wij staan er 100% voor open om het alleen blijven bij de OOPOEH samen te oefenen op een manier die bij ons beiden past.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Dit baasje heeft al een match met een OOPOEH en is op dit moment helaas niet beschikbaar voor een kennismaking.

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door