Baasje Elisabeth

Eindhoven

  • Ik heb één hond: Trudy
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Dag(en) in overleg Toelichting: "Ik zoek een leuk adres waar Trudy 1 dag per week naar toe zou kunnen of evt een keer n nachtje slapen als ik haar niet kan meenemen. Trudy is een teefje, geboren augustus 2019, ze is een mix Greek harehound/ podenco en komt uit Griekenland.
    Mijn voorkeur heeft een mannelijke oppas, omdat ik denk dat zij baat heeft bij mannelijke energie om wat zekerder te worden.
    Maar uiteraard is een vrouwelijke oppas ook prima.
    IK werk 3 dagen buitenshuis dus dan leuk voor haar als ze adres heeft waar ze gedurende de dag leuk gezelschap heeft."
  • Hond mag blijven overnachten? Ja

Mijn honden

Trudy

4 jarige mix Hellenic Harehound (teefje)

Karakter Trudy is een hele lieve hond. Super slim, grappig, handig en nieuwsgierig.
Ze vindt het heerlijk om buiten te wandelen, met andere honden te spelen, liefst 1 op 1, want grote groepen vindt ze onoverzichtelijk.
Trudy is heel beschermend, als er een vriendje in de knel zit, gaat ze die altijd redden. Dat beschermende heeft ze ook naar mij toe af en toe. Dus daar nog modus in gaan vinden.
Trudy heeft buiten veel energie, kan lekker lopen en rennen. Konijnen, muizen, reigers vindt ze heel interessant.
Ze luistert voor 90%, maar soms zijn de verleidingen toch echt te groot en dan duurt het paar tellen langer voordat ze komt.
Balletje gooien, stok halen, rennen door de bosjes vindt ze heerlijk. Ook andere wandelgebieden verkennen is een favoriete activiteit voor haar.
Met aandacht, geduld en onvoorwaardelijke liefde heb je aan Trudy een trouw kameraadje.

Trudy is dol op kinderen. Zodra ze een baby of kind ziet, wil ze die graag kusjes geven. Ze is heel lief en zachtaardig. Alleen zijn het vaak de kinderen die schrikken. Dus met goede begeleiding altijd leuk om Trudy even met kind te laten knuffelen.

Grootte van de hond Middelgroot

Gewicht van de hond 18 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Ja

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Ja

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Ja

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Trudy is slim, communicatief en laat je graag weten wat ze wilt. Ze snapt heel snel wat wel/ niet mag. Consequent zijn helpt zowel mens als haar. Ivm haar drang om te beschermen, kan ze soms blaffen als ze aan de lijn zit en andere hond tegenkomt, die er angstaanjagend uit ziet. Honden die haren overeind hebben staan, onzekere honden, en hele drukke honden vindt ze lastig. Als baasje is het belangrijk om de omgeving steeds te scannen, zodat je kan anticiperen op de situatie. Mij helpt het om in sommige gevallen dan even ander straatje oid in te slaan als ik zie dat Trudy een naderende hond te spannend vindt. Trudy en ik zijn in training om deze onzekerheid weer de baas te worden.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door