Vrijwilligster Claudia

Hallo allemaal, ik ben Claudia en sinds begin 2020 vrijwilliger bij OOPOEH. Ik kwam toevallig in contact met Ellen Groneman, en na haar enthousiaste verhaal en/of ik het misschien leuk zou vinden om de organisatie te komen helpen was ik meteen verkocht. Het is niet alleen matchen wat ze doen, maar organiseren ook van alles voor de ouderen zoals uitjes, filmvoorstellingen en leuke attenties.

Wie wil nu niet: bijdrage aan nog blijere honden en baasjes, maar ook aan ouderen die wat meer om handen hebben, een lekkere wandeling kunnen maken waardoor ze ook weer in contact kunnen komen met andere mensen. En vergeet niet al dat geknuffel en de liefde die ze van de viervoeters ervoor in de plaats terug krijgende.

Ook ben ik al met ze op pad geweest naar Ouwehands dierenpark, op kraambezoek bij de Panda’s. Dat was erg leuk en gezellig en wat een blije gezichten en leuke verhalen heb ik te horen gekregen! Daar doe je het gewoon voor…

Ik help o.a. de projectleider van Amstelveen mee om OOPOEH in Amstelveen meer naamsbekendheid te geven door middel van informatiefolders en posters door de stad te verspreiden, wat hopelijk resulteert in veel nieuwe matches.

Deel dit op: