12 mei is het Moederdag: Match je moeder aan een oppashond!

Met moederdag in zicht wil je als kind natuurlijk niets liever dan je moeder het allermooiste cadeau geven. Stichting OOPOEH helpt kinderen in hun zoektocht naar het beste cadeau en start daarom de moederdagactie ‘Match je Moeder aan een oppashond’. Een oppashond is namelijk misschien wel het liefste, origineelste en meest aaibare cadeau om te geven! Oprichter van Stichting OOPOEH, Sofie Brouwer: “Een oppashond zorgt niet alleen voor meer gezelligheid in huis, maar het is ook een lief maatje om mee te wandelen en om nieuwe mensen mee te leren kennen. Bovendien voel je je er direct vrolijker door.”

Deze dochters zijn enthousiast

Nicolette (dochter van OOPOEH Jeanne): “Als Obi er is, is het huis gevuld met kusjes, ‘n natte neus, kwispelende staart en de grote lieve glimlach van mijn moeder!”

Melina (dochter van OOPOEH Els) ziet ook dat haar moeder ontzettend blij is met haar oppashond: “Mijn moeder wil zelf niet meer aan een hond beginnen, nu is het voor haar elke woensdag ‘Saardag’ en heeft ze toch de hele dag gezelligheid van een lieve hond.”

Gun jij je moeder net als Nicolette en Melina zo’n gezellige viervoeter als Obi of Saar? Meld je moeder hieronder dan vrijblijvend en kosteloos aan, wij gaan dan voor haar op zoek naar een geschikte kandidaat op pootjes in haar buurt. Via de post ontvangt zij een liefdevolle kaart met informatie over een oppashondje uit de buurt. Bekijk ons filmpje over hoe het precies werkt!

Hoe werkt het?

Doe mee!

  • Vul hieronder jouw gegevens en die van je moeder in
  • Doe dat vóór donderdag 9 mei 17:00 uur
  • Wij gaan op zoek naar een geschikte oppashond in jouw moeders buurt
  • Jouw moeder krijgt een ‘Wilt u met me uit?’-kaartje met een foto en korte beschrijving van de hond thuisgestuurd.
  • Is jouw moeder enthousiast? Dan gaan we (gratis en helemaal vrijblijvend) voor haar aan de slag om een mooie match te maken met een lieve viervoeter in de buurt.

p.s. Uiteraard zijn jullie gegevens bij ons in goede handen. We zullen ze nooit gebruiken voor andere doeleinden dan deze moederdagactie. 

Ook leuk!

Filmpje: Jeroen Oomens Moederdagtip

Filmpje: Wat doet Stichting OOPOEH en hoe werkt het?

Filmpje: Waarom is het zo leuk om OOPOEH te zijn? 6 bn’ers aan het woord