Verras jouw opa of oma met een lieve oppashond

Is jouw opa of oma dol op honden, maar wil hij of zij er zelf niet (meer) aan beginnen? Via stichting OOPOEH kun je nu gemakkelijk en helemaal vrijblijvend voor jouw opa of oma op zoek naar een lieve oppashond in de buurt. Zo heeft jouw opa of oma de gezelligheid en de wandelingetjes met een hond precies wanneer het hem/haar uitkomt. Dé ideale oplossing voor hondenliefhebbers op leeftijd.

Nationale Opa en Omadag

Op 4 juni is het Nationale Opa en Omadag, daarom wil Stichting OOPOEH zoveel mogelijk kleinkinderen helpen hun opa of oma te te matchen aan een lieve oppashond. Stichting OOPOEH is in het leven geroepen om ouderen die een hond om zich heen missen te matchen aan een oppashond in de buurt. Een simpel maar doeltreffend middel voor meer gezelligheid en beweging. Stichting OOPOEH bestaat inmiddels bijna 10 jaar en heeft al duizenden opa’s en oma’s blij gemaakt met een lieve oppashond. Benieuwd naar onze mooie matches? Neem eens een kijkje bij onze succesverhalen.

Enthousiaste kleinkinderen

Nova en Jasmijn (14) uit Houten kunnen bevestigen dat een oppashond ontzettend fijn is voor opa’s en oma’s. Hun oma Marleen is al bijna negen jaar OOPOEH van hondje Ruben.

Nova: “Onze oma wilde zelf geen hond meer, nu is elke donderdag Ruben-dag en heeft ze toch de hele dag gezelligheid van een super lieve hond”

Jasmijn: “Oma woont alleen en is gewoon veel blijer als Ruben bij haar is. En wij zijn ook helemaal dol op Ruben.” Lees hier verder.

Hoe vind je een lieve oppashond voor jouw opa of oma?

Samen met jouw opa of oma kun je via onze website op zoek naar een geschikte kandidaat op pootjes. Je vult eenvoudig de postcode van jouw opa of oma in en ziet dan precies welke honden er in de buurt nog beschikbaar zijn. Let op: er worden veel nieuwe hondjes aangemeld, dus houd de website vooral in de gaten als er nog geen match te zien is. Zijn jullie enthousiast? Dan kunnen jullie een OOPOEH-profiel aanmaken zodat we voor jouw opa of oma aan de slag kunnen.

Zoek eenvoudig een match in de buurt:

Wil je jouw opa of oma verrassen met een uitnodiging?

Dat kan natuurlijk ook! Als je een mail stuurt naar info@oopoeh.nl stuurt met daarin de postcode van jouw opa of oma en in het kort wat voor soort hondje bij hem/haar past, dan gaan wij op zoek en sturen in overleg met jou een passend profiel per post naar jouw opa of oma. Helemaal vrijblijvend uiteraard!

Alle opa’s en oma’s (en natuurlijk buurmannen, tantes, vriendinnen van 55+) van harte welkom!

Deel dit op: