Baasje Hugo

Amsterdam

  • Ik heb één hond: Guus
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Wekelijks op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag Toelichting: "In overleg zoeken we een oppas voor 1 dag (van ongeveer 09u tot 17.30u) in de week of 2 weken. De dag kan wisselen en hangt ook samen met onze werkagenda. Uiteraard communiceren we op tijd en is alles in goed overleg en moet het passen in de agenda van de OOPOEH."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Guus

3 jarige Lakeland terriër (hond)

Karakter Guus is een vrolijke, grappige en lieve kleinere hond. Hij hecht zich makkelijk aan nieuwe mensen en speelt graag op z’n tijd. En overdag luiert hij ook de nodige uurtjes en gaat dan heerlijk aan de voeten liggen of in z’n mand.
Hij vindt wandelen leuk. Tijdens een wandeling vindt hij andere honden nog wel spannend en kan behoorlijk blaffen dan. We hebben veel met hem getraind en doen dat nog steeds. Als Oopoeh van Guus moet je het dus ook leuk vinden om met hem nog wat te trainen. We zijn dan ook van mening dat een meer ervaren Oopoeh voor Guus een betere match is.

Grootte van de hond Klein

Gewicht van de hond 9 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Ja

Hond kan met ander huisdier Nee

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Nee

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Ja

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Buiten is Guus nogal gevoelig voor impulsen en geluid (andere honden en drukte van de stad). We hebben al veel met hem getraind op dit punt. Het blijft wel een aandachtspunt en dat betekent dat je als Oopoeh het leuk vindt om Guus hierin wat te begeleiden/helpen. Wij gaan met hem naar meer rustige plekken (iets buiten de stad) om met hem te wandelen.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door