OOPOEH’s activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid

Veel mensen die jarenlang een hond hebben gehad willen of kunnen daar op een bepaald moment niet meer aan beginnen. Maar het gemis is groot, want je blijft immers een ‘hondenmens’. Niet alleen de gezelligheid in huis, het zorgen voor een dier maar ook de wandelingen en de contacten in de buurt zijn voor veel mensen een groot gemis.

Stichting OOPOEH wil eenzaamheid onder 55-plussers voorkomen en bestrijden door hen te koppelen aan een oppashond in de buurt. Met een oppashond heb je namelijk wel de lusten van een hond maar niet de lasten. Dé uitkomst voor senioren die een hondje in hun leven missen. Neem eens een kijkje bij onze succesverhalen om te zien hoeveel gezelligheid een oppashondje biedt!

In de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober 2021) worden er door het hele land talloze activiteiten georganiseerd om eenzaamheid te doorbreken. Stichting OOPOEH organiseert gratis en laagdrempelige wandelingen in de grote steden voor senioren die interesse hebben om OOPOEH te worden van een hondje in de buurt. 55-plussers die willen kennis willen maken met onze organisatie, met andere OOPOEH’s en gezellig samen willen wandelen en een kop koffie drinken zijn van harte welkom!

Kom erbij!

1 oktober in Utrecht
Wandeling met (gratis) lunch
Meer info en aanmelden

4 oktober in Amsterdam
Wandelen of varen in het bos.
Meer info en aanmelden

6 oktober in Den Haag
Wandeling met koffie en taart
Meer info en aanmelden

7 oktober in Rotterdam
Wandeling met koffie en taart
Meer info en aanmelden

U bent van harte welkom! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@oopoeh.nl of bel naar 020-7853745

Deel dit op: