Interesse in Stichting OOPOEH? Kom Erbij! | 4 oktober | Wandelen of varen

Bent u 55-plus, woonachtig in Amsterdam of Amstelveen en dol op hondjes? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een eigen hondje beginnen? Dan is een oppashond wellicht iets voor u! Via Stichting OOPOEH kunt u in contact komen met een hondenbaasje in uw buurt die op zoek is naar een oppas. U past op zo vaak als u wilt. OOPOEH worden is bovendien helemaal vrijblijvend en kosteloos. Zo heeft u wel de gezelligheid van een hond maar niet de continue zorg.

Wilt u meer weten over het passen op een hond in uw buurt en kennismaking met Stichting OOPOEH? Kom dan naar onze kennismaking in het Amsterdamse Bos! Daar ontmoet u ook andere senioren die al een match hebben met een oppashondje. U kunt kennismaken met het team van Stichting OOPOEH en als u wilt kunt u meewandelen met een natuurgids door het Amsterdamse Bos of meevaren in een van onze boorjes. We vieren die dag ons Dierendagfeest en u bent van harte welkom om aan te sluiten. 

Wat, wanneer en waar?

Wanneer?
Maandag 4 oktober van 14:00 tot 16:00 uur

Waar?
Kanoverhuur in het Amsterdamse Bos. Bij de ingang ziet u een picknicktafel waar een van ons aanwezig is. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos. Komt u met het OV? Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het een flinke wandeling naar het bostheater.

Aanmelden?
Via onderstaande link. Let op: om mee te wandelen of varen is een QR-code verplicht.

Bent u erbij? Meldt u zich (uiterlijk 2 oktober) aan via deze link of bel ons op: 020-7853745.

Enthousiaste Amsterdamse OOPOEH’s vertellen:

OOPOEH Gerda en haar oppashondje Tommy. Lees meer
OOPOEH Christien en haar oppashondje Sammy. Lees meer

Deel dit op: