Interesse in Stichting OOPOEH? Kom erbij! | 6 oktober | Wandel gezellig mee (met koffie en hondjes) in Den Haag

Bent u 55-plus, woonachtig in Den Haag en dol op hondjes? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een eigen hondje beginnen? Dan is een oppashond wellicht iets voor u! Via Stichting OOPOEH kunt u in contact komen met een hondenbaasje in uw buurt die op zoek is naar een oppas. U past op zo vaak als u wilt. OOPOEH worden is bovendien helemaal vrijblijvend en kosteloos. Zo heeft u wel de gezelligheid van een hond maar niet de continue zorg.

Wilt u meer weten over het passen op een hond in uw buurt en kennismaking met Stichting OOPOEH? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst in Den Haag! Daar ontmoet u ook andere Haagse senioren die al een match hebben met een oppashondje. U kunt genieten van een lekkere kop koffie of thee met een gebakje en samen met de anderen een leuke wandeling maken door het prachtige Meer en Bosch. 

Bent u al OOPOEH?

Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Onze wandeling start om 13:30 uur vanaf de Taverne Meer en Bosch en u bent -met of zonder uw oppashondje- van harte welkom. Afsluitend drinken we gezellig een kop koffie of thee met een taartje.

Wanneer: woensdag 6 oktober 

Programma:
12:30 tot 13:30 uur: Kennismaken met Stichting OOPOEH bij Taverne Meer en Bosch: meer informatie onder het genot van een kopje koffie of thee. Is een oppashond iets voor u? Welke honden zijn er in uw buurt beschikbaar? Schuif gezellig aan bij de koffietafel!
13:30 tot 14:30 uur: Wandeling door Park Meer en Bosch met gezamenlijk met reeds ingeschreven OOPOEH’s en hun oppashondje.
14:30 tot 15:30 uur: Koffie met taart bij Taverne Meer en Bosch.

Bent u erbij? Aanmelden kan via deze link of via 020-7853745

Enthousiaste Haagse OOPOEH’s vertellen:

OOPOEH Marja (Den Haag) en haar oppashond Koosje. Lees meer
OOPOEH Peter (Scheveningen) en zijn oppashond Bauke. Lees meer

 

Deel dit op: