Maak je moeder blij met een oppashond!

Met moederdag in het zicht wil je als kind natuurlijk niets liever dan je moeder het allermooiste cadeau geven. Stichting OOPOEH helpt kinderen in hun zoektocht naar het beste cadeau en start daarom de moederdagactie ‘Match je Moeder aan een oppashond’. Een oppashond is namelijk misschien wel het liefste, origineelste en meest aaibare cadeau om te geven! Oprichter van Stichting OOPOEH, Sofie Brouwer: “Een oppashond zorgt niet alleen voor meer gezelligheid in huis, maar het is ook een lief maatje om mee te wandelen en om nieuwe mensen mee te leren kennen. Bovendien voel je je er direct vrolijker door.”

Nicolette (dochter van OOPOEH Jeanne) kan dit beamen: “Als Obi er is, is het huis gevuld met kusjes, ‘n natte neus, kwispelende staart en de grote lieve glimlach van mijn moeder!” 

Melina (dochter van OOPOEH Els) ziet ook dat haar moeder ontzettend blij is met haar oppashond: “Mijn moeder wil zelf niet meer aan een hond beginnen, nu is het voor haar elke woensdag ‘Saardag’ en heeft ze toch de hele dag gezelligheid van een lieve hond.” 

Gun jij je moeder net als Nicolette en Melina zo’n gezellige viervoeter als Obi of Saar? Meld je moeder dan vrijblijvend en kosteloos aan op www.oopoeh.nl/matchjemoeder of via 020-785 37 45 en Stichting OOPOEH gaat voor haar op zoek naar een geschikte kandidaat op pootjes in haar buurt. Via de post ontvangt zij een liefdevolle kaart met informatie over een oppashondje uit de buurt. Hoe het precies werkt? Klik hier voor ons filmpje.

Klik verder voor meer informatie over de succesverhalen van OOPOEH Jeanne en OOPOEH Els.

Deel dit op: